Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Του πήραν το γύρο μαζί με τη σούβλα!


Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά ομαδικών επιθέσεων σε καταστήματα και πολίτες στο Αγρίνιο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι όλων αυτών.

Πριν από δυο 24ωρα περίπου ομάδα ατόμων

3 τρόποι να ενισχύσετε τον καλλιτέχνη, που κάθε παιδί κρύβει μέσα του


Η ζωγραφική είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ενθαρρύνουμε την καλλιτεχνική φύση του παιδιού μας αλλά η δημιουργικότητα σημαίνει πολλά περισσότερα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια της ζωγραφικής τους αποσπάστε την προσοχή τους 

από την οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή.

Για να κάνετε την ζωή του παιδιού σας πολύ πιο

Τέλος για την τηλεόραση του 902


Το ΚΚΕ ανακοίνωσε επισήμως την παύση λειτουργίας της τηλεόρασης του «902», για οικονομικούς λόγους όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου του κόμματος.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: ΑΠΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΨΕΜΑ....ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Σε πολιτικό φιάσκο κατέληξε η πολυδιαφημισμένη προσπάθεια να εντοπιστούν και να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία. Η βουλή ενημέρωσε ότι το αίτημά της απορρίφθηκε, μόνο που η απόρριψη δεν έγινε σήμερα, αλλά πριν από δυο μήνες.
Τα παρακάτω έγγραφα

Οι 81 'Ελληνες των ξένων ομάδων...!


Λένε ότι, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις… Έλληνα θα βρεις. Σωστά. Εμείς λέμε ότι όποιο ματς και να παρακολουθήσεις, κάποιον Έλληνα θα δεις!

«Χίλιες εικόνες…» σε χαρτί Α4 του Γιώργου Ξένου

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνηςπαρουσιάζει από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2012 τη νέα εγκατάσταση τουΓιώργου Ξένου με τίτλο «Χίλιες εικόνες…», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ΕΜΣΤ Νέες Παραγωγές 2012 στην Αίθουσα Νέων Έργων.   

Κεντρικός πυρήνας της εγκατάστασης «Χίλιες εικόνες...» είναι το προσωπικό εικαστικό ημερολόγιο του Γιώργου Ξένου με τίτλο «Χίλια σχέδια…», 2012 το οποίο αποτελείται από

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ....3 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗBLOG"...

TANGO FOR....TWO


Κ. Μαρκόπουλος: "Πόσοι νταβατζήδες χωράνε στο υπουργείο υγείας, πότε θα τους διώξετε;"


Παρεμβαση του γραμματεα της κ.ο. των Ανεξαρτητων Ελληνων Κωστα Μαρκοπουλου με επικαιρη ερωτηση για την υπερβολικη χρεωση τηλεφωνικων ραντεβου ιδιωτικων εταιριων σε ασφαλιστικα ταμεια και νοσοκομεια.

Σε διπλή υποχώρηση ανάγκασε την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο Γραμματέας της ΚΟ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος μετά από δεύτερη επίκαιρη ερώτησή του για τα τηλεφωνικά ραντεβού στα νοσοκομεία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο κ. Μαρκόπουλος κατάφερε

H προσπάθεια που γίνεται για την αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού είναι μια προσπάθεια που έχουμε την ιερή υποχρέωση να ξεκινήσουμε όλοι.


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος με αφορμή την επέτειο μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή δήλωσε τα εξής:

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι λυπηρό να βρισκόμαστε σε κενά έδρανα στη Βουλή και να μην υπάρχουν ούτε εκπροσωπήσεις από τα κόμματα της συγκυβέρνησης ούτε ομιλίες, ούτε καν απόδοση φόρου τιμής κατ’ ελάχιστον σε αυτούς που σφαγιάστηκαν.

Εάν υποτιμούμε μόνοι μας μέρες σαν και αυτή, τις οποίες εμείς καθιερώσαμε σημαίνει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε. Η καταστροφή της Σμύρνης, η σφαγή των χριστιανών της Σμύρνης, ήταν μια γενοκτονία.

Ήταν ένα γεγονός που δεν θα πρέπει

Ο Θερμαϊκός «πλημμυρίζει» από κωπηλατικά σκάφη

Από κωπηλατικά σκάφη θα «πλημμυρίσει» ο Θερμαϊκός Κόλπος, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, καθώς ο δήμος Θεσσαλονίκης προγραμματίζει να διοργανώσει την Διεθνή Κωπηλατική Ρεγκάτα «Alexander the Great»

Στη Ρεγκάτα θα συμμετέχουν, εκτός των 25 ελληνικών σωματείωνομάδες από Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Ρουμανία, Τουρκία, Αίγυπτο, Κύπρο, Αγγλία και Ιταλία, ενώ οι αποστολές θα ξεπεράσουν τα τετρακόσια άτομα. 

Για τη διοργάνωση της Κωπηλατικής Ρεγκάτας θα απαιτηθεί εξειδικευμένος εξοπλισμός και προσωπικό για το λόγο αυτό προτείνεται να ανατεθεί σε εξειδικευμένο φορέα, ο οποίος θα έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία στη διοργάνωση μεγάλων αγώνων - εκδηλώσεων. Η συνολική δαπάνη για την κάλυψη των αγώνων είναι 20.000 ευρώ.nooz

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: "ΕΓΩ? ΕΣΥ..."


ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


  Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών έχει προγραμματίσει η Τοπική Κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη, σε συνεργασία με εθελοντές του χωριού με στόχο αφενός την προστασία του περιβάλλοντος