Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

"H καλύτερη λέξη στον κόσμο»


Ελληνική είναι η καλύτερη λέξη στον κόσμο!
Η πλούσια ελληνική γλώσσα έχει δώσει τόσα σε άλλες γλώσσες, που δεν χρειάζεται...
πιστοποιητικά ωστόσο απέκτησε μια ακόμα διεθνή αναγνώριση για τον Ελληνικό πολιτισμό.

Ο blogger Ted McCagg διεξήγαγε εδώ και 2 χρόνια περίπου έναν ιδιότυπο διαγωνισμό, αναζητώντας την »καλύτερη λέξη στον κόσμο».

Οι 10 πόλεις με την καλύτερη ποιότητα ζωής!

Αξιολογώντας 140 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο από την τοποθεσία και τις συνθήκες διαβίωσης...
μέχρι τα επίπεδα ανάπτυξης και την... κουλτούρα του λαού, το Economist Intelligence Unit δημοσίευσε τη λίστα με τις Top 10 πόλεις που προσφέρουν αυτή τη στιγμή την καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους.
Πιο συγκεκριμένα, η κατάταξη έγινε με βάση τα ακόλουθα κριτήρια και αφορά στο έτος 2012: σταθερότητα, υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση, υποδομές, πολιτισμός και περιβάλλον, ενώ τα αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν και μεγάλες αλλαγές στις πόλεις αυτές σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.
Με άριστα το 100

Τα 13 πιο παράξενα επαγγέλματα των celebrities, πριν γίνουν διάσημοι


Ποιος είπε ότι οι celebrities βρήκαν στρωμένο τον δρόμο της δόξας και του χρήματος; Καιρός να μάθεις τι δουλειά έκαναν 13 αστέρες του Hollywood για να βγάλουν τα προς το ζην, πριν γίνουν διάσημοι.

Φαλίρισε η χώρα, σχόλασε ο γάμος


Αυτά που ξέραμε τα έχουμε ήδη ξεχάσει!
Στην Κρήτη για παράδειγμα, τα περίφημα κρητικά γλέντια μάλλον θα μείνουν μια καλή ανάμνηση. Λόγω της κρίσης,

Νέο σύστημα με τις αποδείξεις


Νέου τύπου αφορολόγητο με αποδείξεις εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για να περιορίσει τη φορολογική επιβάρυνση σε περίπτωση που καταργηθεί το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ για να "γεμίσει" το πακέτο των 11,8 δισ. ευρώ καθώς το μέτρο εκτιμάται ότι θα αποδώσει πάνω από 1,5 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Διάσημοι Έλληνες Μασόνοι

Πρόκειται για την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας, τα μέλη της οποίας πρέπει να...
είναι και μέλη της λέσχης των ελευθεροτεκτόνων (μασόνων) προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία. Οι περισσότεροι πολιτικοί και άνθρωποι που κατέλαβαν δημόσια αξιώματα στην Ελλάδα, ήταν μέλη της Μεγάλης Στοάς των Μασόνων της Ελλάδος. Πώς, όμως ξεκίνησε η Μασονία στην Ελλάδα; Διαβάστε πότε έγινε η ίδρυση της πρώτης Μασονικής Στοάς αλλά και τη λίστα, όπως και φωτογραφίες με Έλληνες πολιτικούς...

Βρέθηκε η ιδανική διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής

Μια πρωτότυπη έρευνα διεξήγαγαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, θέλοντας να...
ανακαλύψουν ποια θεωρείται η ιδανική διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, και ιδού τα αποτελέσματα.
Οι ερευνητές ζήτησαν από 2000 ζευγάρια να αξιολογήσουν τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τους χαρακτηρισμούς: επιθυμητή, επαρκής, πολύ σύντομη και πολύ μακρά - βαρετή/κουραστική.
Με βάση τις απαντήσεις τους: