Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

50 στον συμβολαιογράφο για κηδείες, γάμους και... διαζύγια!


Τον γόρδιο δεσμό της παραβατικότητας στα ασφαλιστικά ταμεία υποστηρίζει ότι θα κόψει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης...
με την εφαρμογή του προγράμματος «Αριάδνη» από την 1η Ιανουαρίου 2013.

Βάσει του προγράμματος αυτού, το οποίο θα θεσμοθετηθεί με σχετικό νομοσχέδιο, η άδεια γάμου, η άδεια ταφής, όπως και κάθε μεταβολή της οικογενειακής κατάστασης

Οι Έλληνες τρέχουν στο Άγιον Όρος για να ξεφύγουν από την κρίση

«Το όρος Άθως προσελκύει ορθόδοξους προσκυνητές για αιώνες, όμως η οικονομική κρίση...

Βαρουφάκης: Η επιμήκυνση θα κοστίσει το λιγότερο 30 δισ. ευρώ


“Και να εξοικονομηθούν τα 30 δισ, σε 2 με 4 χρόνια θα βρεθούμε εκεί που βρισκόμαστε τώρα” λέει ο οικονομολόγος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.

Θα χρειαστούμε σίγουρα και νέο κούρεμα και η επιμήκυνση θα κοστίσει περίπου 30 δισ. ευρώ ανέφερε o καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στην εκπομπή "ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο".
Οπως είπε τρείς είναι οι πηγές άντλησης των 30 δισ.
Η πρώτη είναι τα έντοκα γραμμάτια

Εκδήλωση ανακήρυξης του κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης , ως Επίτιμου Δημότη Κατερίνης


                  Πρόσκληση
Ο Δήμαρχος  Κατερίνης Σάββας Χιονίδης σας προσκαλεί στην εκδήλωση ανακήρυξης του  κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης , ως Επίτιμου Δημότη Κατερίνης , την Τρίτη 16 Οκτωβρίου  2012 και ώρα 13:30 στο Δημαρχείο της Κατερίνης.
Η ανακήρυξη, που γίνεται σε ένδειξη αναγνώρισης της ανεκτίμητης προσφοράς του κ. Βασιλακόπουλου στον τομέα του αθλητισμού, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί παράλληλα με την καθιερωμένη δεξίωση, που λαμβάνει χώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, επ’ ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.
                                          Σάββας Χιονίδης
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συμφώνησαν υπουργείο και τρόικα


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα και της τρόικας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΝΕΤ, κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία με την τρόικα στο θέμα των 550 εκ. ευρώ που αφορά στις οφειλές

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΗ. ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΗΣΗ ΠΙΕΡΙΕΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΗ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Εκδηλώσεις για την 100η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό, θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2012, σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας:

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.... 
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΗ..!

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ...1912-2012

Ημερίδα για τον καρκίνο τού μαστού - Δωρεάν μαστογραφίες _ Παρασκευή 12-10-2012


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/2012 ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «Δ.ΠΑΣΧΑΛΗΣ».

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

* ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
 
 Ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού – Πρόληψη και Αντιμετώπιση», με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων που θα κάνουν σχετικές εισηγήσεις αλλά θα έχουν και συζήτηση με το κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 7.00 το απόγευμα, στο πρώην δημαρχείο Δίου, στην Κονταριώτισσα. 
Μετά το πέρας της ημερίδας, οι γυναίκες που τις

ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΦΟΒΕΡΟ...! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ...!

Μπορεί να χάνουμε δουλειές, μισθούς, συντάξεις αλλά το χιούμορ μας σαν λαός δεν το χάνουμε ποτέ! Διαβάστε την "προσευχή" για τη Μέρκελ..."Μέρκελ ημών
η εν τοις Γερμανοίς,
αγιασθήτω το δάνειό Σου.
Ελθέτω η χορηγεία Σου.
Εφαρμοσθήτω το πρόγραμμά Σου, ως εν Γερμανώ και επί της Greece.
Την δόσιν ημών την επιούσιον δος ημίν Τζήμερον.
Και λάβε ημάς δια τα θελήματα υμών,
μήπως και ημείς κουρέψομεν τες οφειλές ημών.
Και μη εισενέγκης ημάς εις Τσιπρισμόν,
αλλά ρύσαι ημάς και από τη Συγγρού,
Αμήν"

Εγκαίνια μόνιμης έκθεσης πινάκων του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη, στο Λιτόχωρο, το Σάββατο 13/10.

ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ «ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ», ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1902.

Στο παλιό αρχοντικό του Γκουντέλια στο Λιτόχωρο θα εκτίθενται πλέον, σε μόνιμη βάση, 125 έργα του Λιτοχωρίτη (εκ μητρός)  Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη, εικαστικού καλλιτέχνη διεθνούς φήμης. Πρόκειται για έργα που μέχρι πριν από έναν χρόνο φυλάσσονταν στο Παρίσι. Η συλλογή πινάκων του Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη είναι δωρεά της κ. Islay Grimes, αδελφής της συζύγου του καλλιτέχνη.

Αγγελία από… τον Καραμανλή: Δείτε τι πουλάει!

Τέλος εποχής για ένα πολιτικό γραφείο, στο εσωτερικό του οποίου γράφτηκαν ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες σελίδες της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της χώρας...
Πωλητήριο, λοιπόν, βάζει ο Κώστας Καραμανλής στο… θρυλικό γραφείο του στο Κολωνάκι
Πρόκειται για το γραφείο

Στον συμβολαιογράφο για γάμο, διαζύγιο, κηδεία

Περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ θα εξοικονομήσουν τα Ταμεία μετά την πρώτη Ιανουαρίου του 2013, με την εφαρμογή του προγράμματος «Αριάδνη» το οποίο παρουσίασε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης.

Με το νέο σύστημα, το υπουργείο Εργασίας αναθέτει στους συμβολαιογράφους όλης της χώρας την αρμοδιότητα της πιστοποίησης και της ηλεκτρονικής καταχώρησης δεδομένων που αφορούν γάμους, σύμφωνα συμβίωσης, διαζύγια και θανάτους.

Η δαπάνη του συμβολαιογράφου, η οποία υπολογίζεται στα 40- 50 ευρώ,
 θα βαρύνει τους πολίτες που προβαίνουν στη γνωστοποίηση γάμου ή διαζυγίου. Στις περιπτώσεις θανάτου, το κόστος θα βαρύνει τα ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ δεν θα υπάρχει δαπάνη συμβολαιογράφου στις περιπτώσεις γνωστοποίησης συμφώνων συμβίωσης.

Το πρόγραμμα των ΚΕ' Πατρίων


 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
Το πρόγραμμα των ΚΕ' Πατρίων παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κατερίνης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ράχης "Τα Πάτρια" Δημήτρης Ντούρος.
Παρόντες στην συνέντευξη ήταν

"ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"

ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΝΠΟ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.  ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΛΙΜΑ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΤΕΧΝΗΚΟΥΣ, ΟΔΗΓΟΥΣ κλπ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. 
Ο κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕ, ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,  ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ή ΕΚΛΕΙΣΕ, ΟΤΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ...
"ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ".
Ο κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ  ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΨΕΥΔΗ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ : ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ".


Συνάντηση Καμμένου- Σακέλλη


Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Μιχάλη Σακέλλη.
Ο κ. Σακέλλης παρέδωσε στον κ. Καμμένο υπόμνημα

Στον Βασίλη Αλεξάκη το Βραβείο Γαλλικής Γλώσσας

Με το Βραβείο Γαλλικής Γλώσσας 2012 τιμήθηκε ο Βασίλης Αλεξάκης, ο "πιο Γάλλος από τους Έλληνες συγγραφείς", όπως τον αποκαλεί το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το βραβείο αυτό, που δημιουργήθηκε το 1986, αφορά το έργο λογοτεχνών, καλλιτεχνών ή επιστημόνων που συνέβαλαν, με το ιδιαίτερο ύφος των έργων τους ή με τις ενέργειές τους, στο να αναδείξουν την ποιότητα και την ομορφιά της γαλλικής γλώσσας.
Το βραβείο, που συνοδεύεται από χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ, θα απονεμηθεί

Η κάνναβη "ασπίδα" στη σκλήρυνση κατά πλάκας

Εκχυλίσματα κάνναβης επιτρέπουν να περιοριστεί η μυική ακαμψία σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που δημοσιοποιήθηκε.

Σχεδόν το 90% των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας υποφέρουν από μυική ακαμψία σε μια δεδομένη στιγμή κατά την εξέλιξη της νόσου, σύμπτωμα που περιορίζει την κίνηση και την ποιότητα ζωής τους.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Σ. ΦΑΡΜΑΚΗ.
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....
ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...
ΜΑΛΙΣΤΑ  ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ: "25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ;"
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

Ασφαλτόστρωση τμημάτων οδών στον οικισμό της Σεβαστής


 
 ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ
Στην ασφαλτόστρωση τμημάτων οδών στον οικισμό της Σεβαστής, επικεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, οι παρεμβάσεις του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ .Επιπλέον, εργασίες που αφορούσαν την αποκατάσταση οδοστρωμάτων μετά από έργα της ΔΕΥΑΚ, αλλά και φθορών που προκλήθηκαν λόγω εργασιών για αποκατάσταση βλαβών του δικτύου της ΔΕΥΑΚ έγιναν και στην περιοχή του Μυλαυλάκου και πιο συγκεκριμένα στις οδούς:

ΜΑΓΚΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Το `χουνέρι` του Αβραμόπουλου στον Νταβούτογλου!
   Ο Νταβούτογλου δεν θα το χωνέψει εύκολα το “χουνέρι” που του έκανε ο Αβραμόπουλος.
Δείτε τη φωτογραφία. Ο Αβραμόπουλος

Σε κακή μετάφραση αποδίδεται η φράση του ΥΠΕΞ της Τουρκίας Νταβούτογλου περί "ελεύθερου Αιγαίου". Διευκρινίσεις από το γραφείο του προέδρου της Βουλής


Μια αποστροφή του λόγου του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου,  ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα, προκάλεσε αμηχανία. Τελικά επρόκειτο για λάθος.
Κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και αφού δέχθηκε για δώρο ένα καραβάκι, φέρεται να είπε:
"Σας ευχαριστώ για το δώρο σας που έχει συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο, ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας, να είναι πάντοτε ελεύθερο".

Σε ρόλο "πυροσβέστη" ο Βούλγαρης


Στο πλευρό των φοιτητών και των εργαζόμενων στο ΑΠΘ, που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο, τάχθηκε ο σκηνοθέτης και νέος επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών, Παντελής Βούλγαρης.Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε τελικά, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ και όχι στην Παλαιά Φιλοσοφική, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί και λίγο μετά την ολοκλήρωση της ο κ. Βούλγαρης και η σύζυγος του, συγγραφέας, Ιωάννα Καρυστιάνη, βγήκαν από τον χώρο και συνομίλησαν

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ


Πως θα φορολογηθούν τα ακίνητα


Το σχέδιο που εξετάσθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στο υπουργείο Οικονομικών υπό την προεδρία του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη και των εκπρόσωπων των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση (Α. Βεσυρόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία, Α. Μακρυπίδης από το ΠΑΣΟΚ και Σ. Παπαθανασίου από τη Δημοκρατική Αριστερά) προβλέπει:

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ