Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΝΑΙ ΣΤΑ ΟΧΙ ΜΑΣ


Η Ελληνίδα ερωμένη του πράκτορα 007 στο Skyfall


Η Ελληνίδα ερωμένη του πράκτορα 007 στο SkyfallΗ Τόνια Σωτηροπούλου έγινε η ερωμένη του θρυλικού Τζέϊμς Μποντ στην ταινία Skyfall της οποίας η  επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.
Η Τόνια ενσαρκώνει την ερωμένη του «007» και

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤ 1940

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ, ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΤΕΣ...!!!ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ , ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΤΕΣ ΗΤΑΝ...!!!!!!ΦΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ...!

ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 72 ΧΡΟΝΙΑ: Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΓΚΡΑΤΣΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ


"Δέκα λεπτά πριν από τις 3 της νύχτας της 28ης Οκτωβρίου του 1940, ο στρατιωτικός μου ακόλουθος, ο διερμηνέας μου και εγώ, φθάσαμε στην καγκελόπορτα μιάς μικρής οικίας στην Κηφισιά, όπου έμενε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Στον φρουρό της οικίας είπα ότι επιθυμώ να δώ τον Πρωθυπουργό για κάτι πολύ επείγον. Ο φρουρός άρχισε να κτυπά το κουδούνι του εσωτερικού της οικίας, αλλά δεν ελάμβανε καμίαν απάντηση. Διερωτήθηκα εάν ήτο δυνατόν μια πρωθυπουργική κατοικία να μην απαντά αμέσως. Γιατί εγώ είχα

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΑ 2012


Από τον Σύνδεσμο Χριστιανών Νέων «Λύχνος» της Ο.Χ.Α. «ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ».
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΑ 2012».

ΝΑΙ ΣΤΑ ΟΧΙ ΜΑΣ...!


«Η Πιερία στην εποχή της απελευθέρωσης (1912)»


Κατερίνη, Αστική Σχολή Αικατερίνης
2 - 4 Νοεμβρίου 2012

Επιστημονικό συνέδριο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού για τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της Πιερίας οργανώνει στις 2 – 4 Νοεμβρίου 2012 η «Εταιρεία Πιερικών Μελετών» Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, 7μμ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ....
Μελοποιημένα ποιήματα Πιεριέων δημιουργών από τον συνθέτη Μπάμπη Ναβροζίδη θα παρουσιάσει το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:00.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ» που διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.
Ειδικότερα θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματα των εξής δημιουργών:

Στη βάση της μεσογειακής πυραμίδας τα φασόλια


Τα φασόλια αποτελούν μια ιδιαίτερα θρεπτική τροφή κι αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι βρίσκονται στη βάση της μεσογειακής πυραμίδας, δηλαδή συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνονται με μεγάλη συχνότητα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι τα φασόλια μας έθρεψαν ως Έλληνες, καθώς η φασολάδα ήταν η κύρια τροφή μας μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

ΒΡΟΧΗ...ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ...Τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου


Πως επιλέξατε τον σύντροφό σας; Ήταν η εμφάνισή του, η ζεστασιά, ο ενθουσιασμός ή η δοτικότητά του; Ήταν τα πτυχία του ή η οικονομικοκοινωνική του κατάσταση;

Ήταν η ασφάλεια που σας παρείχε ή σας θύμιζε την μαμά η τον μπαμπά ή την προηγούμενη σχέση σας; Ο λόγος που επιλέξατε τον σύντροφό σας είναι πολύ διαφορετικός από ό,τι πιστεύετε. Η αλήθεια είναι, το γιατί επιλέγουμε το οτιδήποτε, από ένα φαγητό, μέχρι το επάγγελμά μας και τον σύντροφό μας, δεν είναι αποτέλεσμα του τι θέλουμε, αλλά του πως είμαστε ασυνείδητα προγραμματισμένοι να έλκουμε ή να αποφεύγουμε αυτό που νομίζουμε ότι μας ταιριάζει.

Γιατί επιλέγουμε τον σύντροφο που επιλέγουμε;
 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: EKANAN ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ...


Η παρέλαση της Κατερίνης σταμάτησε με το πέρασμα του 14ου Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Σχολείου. Δύο διμοιρίες μαθητών από διάφορα Λύκεια, παρά τη βροχή και τραγουδώντας το Μακεδονία Ξακουστή επέμεινε και παρήλασε μόνη της.

Καμμένος: Να πούμε ένα μεγάλο "Οχι"


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παρέστη στονεορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Σκιάθο όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, παρακολούθησε την δοξολογία και την μαθητική παρέλαση.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε την εξής δήλωση:

Ιερώνυμος: Η αλλαγή νοοτροπίας είναι η «θεραπεία» για την κρίση


Με "ασθένεια" που χρειάζεται "θεραπεία" παρομοίασε την κρίση ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο οποίος συμμετείχε στις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
 
Ο κ. Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια της πρωινής Θείας λειτουργίας στον μητροπολιτικό ναό του Λαγκαδά τόνισε ότι δεν αρκεί μόνο η διαπίστωση των αιτιών της κρίσης, αν δεν δώσουμε το κατάλληλο «φάρμακο» για να τη «θεραπεύσουμε», αντλώντας έμπνευση από τους μάρτυρες της εκκλησίας και τους μάρτυρες για την ελευθερία της πατρίδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Έντρομοι και περιδεείς οι υποτελείς των τροικανών, αυτοί που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, τώρα παραδίδουν και τα συνταγματικά μας δικαιώματα βορά στον φόβο και στην δικαστική απειλή.

Όσο και όσοι βεβαρημένοι με τεράστιες πολιτικές και ποινικές ευθύνες πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρμόδιοι υπάλληλοι, που φρόντισαν να εξαφανίσουν φορολογικά εγκλήματα κάποιων, κυκλοφορούν ελεύθεροι, τόσο οι  δικαστικές διώξεις εναντίων δημοσιογράφων, που αποκαλύπτουν τις ευθύνες τους, θα αποδεικνύουν τους λόγους που φτάσαμε σε αυτό το σημείο της ανήκεστης παρακμής.

ΛΟΓΟ(ΤΕΧΝΗ)Α και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


            Μπορεί η τέχνη να ξεσηκώσει τη ναρκωμένη συνείδηση του ανθρώπου; Μπορεί “να ρίξει καθεστώτα” ή να βγάλει στους δρόμους καναπεδάτους κυρίους και κυρίες; Κι όχι μόνο σε καιρό πολέμου και αντίστασης αλλά και σε εποχές κρίσης, ο τρόπος γραφής μπορεί να εξεγείρει το κοιμισμένο-μας εγώ;http://vivliocafe.blogspot.gr

Τι σημαίνει π.μ και μ.μ ξέρετε ; Κι όμως δεν ξέρετε !!!


 Όλοι ξέρουμε το 24ωρο και 12ωρο σύστημα αναγραφής της ώρας!

Η αναγραφή της ώρας μπορεί να γίνει είτε με βάση το 24 (π.χ. 07:00, 15:00) είτε με βάση το 12 (αντίστοιχα στο προηγούμενο παράδειγμα: 07:00 π.μ., 03:00 μ.μ.)

π.μ. σημαίνει "προ μεσημβρίας"    και

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣΜαθήτρια σημαιοφόρος έκανε παρέλαση ξυπόλυτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάντια του ελληνικού λαού μας.

http://news24gr.blogspot.gr

TWITTER https://twitter.com/NOPIHARIS

https://www.facebook.com/harris.bikiropoulosb
https://twitter.com/NOPIHARIS

EKTAKTO: Η αστυνομία "μπούκαρε" στο σπίτι που ήταν ο Βαξεβάνης και τον συνέλαβε


Ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στο twitter,λέει πως...η αστυνομία μπήκε στο σπίτι όπου φιλοξενείται.Πληροφορίες του planet-greece ,επιβεβαιώνουν πως ο δημοσιογράφος συνελήφθη και μάλιστα την στιγμή που έδινε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "στο Κόκκινο".

Έλενα Κουντουρά: "Εγώ θα βρίσκομαι πάντα με τον λαό..."


Εγώ θα βρίσκομαι πάντα με το λαό απέναντι σε αυτούς που παραδίδουν την εθνική μας κυριαρχία είπε η...
 Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται απέναντι από εκεί που κάθονται οι επίσημοι ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποτελεί σύμβολο των αγώνων των Ελλήνων και επιβεβαιώνει την πρόταξη του συλλογικού συμφέροντος όταν διακυβεύονται οι αξίες και τα δίκαιά μας.

Είναι, πάνω απ' όλα, ένα ζωντανό και επίκαιρο μήνυμα αφύπνισης και κινητοποίησης της συλλογικής συνείδησης του λαού µας. Είναι το ιστορικό χρέος του καθενός μας ξεχωριστά,

LIVE ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3 Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ


Αποτελέσματα - πίνακας προσλαμβανομένων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στην Πιερία


Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 26/10/2012 αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της υπ' αριθμ. ΚΟΧ 5.205/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Πιερίας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Λόρκα και Έρωτας:


      Ο ευγενικός Φεντερίκο της θλίψης, ο άνθρωπος του πάθους και της μοναξιάς.
Η  καρδιά του δεν ήταν βέβαια χαρούμενη ήταν όμως ικανή για όλη τη χαρά του σύμπαντος. Πρέπει να είσαι θρήσκος και ιερόσυλος. Να συγκεντρώνεις το μυστικισμό μιας αυστηρής γοτθικής εκκλησίας με το θαύμα της ειδωλολατρικής Ελλάδας. Να τα βλέπεις όλα. Να τα νιώθεις

“Τα σκοτεινά φεγγάρια του Έρωτα”Χειμώνας 2012/2013

“Τα σκοτεινά φεγγάρια του Έρωτα”
του Φεδερίκου Γκαρθία Λόρκα

Βασισμένο στα έργα :  Οι Φασουλήδες”, “Ο ματωμένος γάμος” και “Γέρμα”
                                  με ζωντανή μουσική επί σκηνής

 Σκηνοθεσία: Γιώργος Χ. Χανδόλιας
(Έναρξη: 21:00’)


-         Οκτώβριος:                       Σάββατο    27,     Κυριακή    28,   Δευτέρα 29
-         Νοέμβριος:                       Σάββατο      3,     Κυριακή     4
                                       Σάββατο     10,     Κυριακή    11
                                                   Σάββατο     17,     Κυριακή    18
                                                   Σάββατο     24,     Κυριακή    25
    -  Δεκέμβριος:                       Σάββατο      1,     Κυριακή     2
                                                   Σάββατο      8,     Κυριακή     9
                                                   Σάββατο     15,     Κυριακή    16
                                                   Σάββατο     22,     Κυριακή    23
                                Παρασκευή 28,  Σάββατο     29,     Κυριακή    30 
    -  Ιανουάριος:     Παρασκευή  4,  Σάββατο      5,     Κυριακή     6


Ήταν 28 Οκτωβρίου 1940...


Ήταν 28 Οκτωβρίου 1940...
Τα χαράματα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 3 το πρωί, ο πρέσβης της Ιταλίας Εμανουέλε Γκράτσι επιδίδει τελεσίγραφο στον Ιωάννη Μεταξά, με το οποίο του

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ...ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ


Αναλυτικά τα ειδεχθή μέτρα

Το δημοσιονομικό πακέτο έχει κλείσει στα 13,5 δισ. ευρώ για την επόμενη διετία, εκ των οποίων τα 10,5 δισ. ευρώ θα προκύψουν από τη μείωση δαπανών και τα 3 δισ. ευρώ από την αύξηση της φορολογίας. Όμως ο βασικός κορμός των μέτρων άνω των 9,2 δισ. ευρώ θα εφαρμοστεί εντός του 2013.
Δείτε αναλυτικά τις δραματικές αλλαγές στη ζωή μας:

Δημόσιος Τομέας – Μισθολογική Δαπάνη

1. Κατάργηση των δώρων (1000 ευρώ μεικτά τον χρόνο) των υπαλλήλων στον στενό και ευρύτερο τομέα.
2. Διαθεσιμότητα 2000 υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2012. Άλλες 25000 αποχωρήσεις το 2013.
3. Εφαρμογή ενιαίου μισθολογίου και στις ΔΕΚΟ με πλαφόν αποδοχών τα 1900 ευρώ ανά μήνα.
4. Κλιμακωτές μειώσεις μισθών στα ειδικά μισθολόγια. Αναδρομική ισχύ από 1/8/2012. Για αποδοχές έως 1000 ευρώ, 2% θα είναι το ποσοστό μείωσης, 1001 έως 1500 ευρώ στο 10%, 1501 έως 2500 ευρώ το ποσοστό μείωσης ορίζεται στο 20%, από 2501 έως 4000 ευρώ στο 30% και για ποσά άνω των 4000 ευρώ, μείωση 35%.
5. Επέκταση του κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις στη Γενική Κυβέρνηση ως το 2016.
6. «Πάγωμα» προσλήψεων στο υπ. Προστασίας του πολίτη. Μείωση μισθολογικού κόστους του δημοσίου κατά 151 εκ. ευρώ το 2013 και επιπλέον 34 εκ. ευρώ το 2014.
7. Περιστολή μισθολογικού κόστους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά 75% από τον Ιανουάριο του 2013.
8. Κατάργηση επιδομάτων επίτευξης.
9. Υποχρεωτικές μεταθέσεις προσωπικού εντός της Γενικής Κυβέρνησης.
10. Μείωση αριθμού αναπληρωτών εκπαιδευτικών από 15226 στις 2000 ετησίως. Μείωση προσωπικού ΑΕΙ και ΤΕΙ κάτα 90%.
11. Χάνεται το δικαίωμα πρόσληψης για συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αν αυτή δεν γίνει εντός 3ετίας από την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Συντάξεις – Κοινωνικά Επιδόματα

1. Κατάργηση 13ης και 14ης κύριας και επικουρικής σύνταξης.
2. Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης κατά 2 έτη από το 2013.
3. Κλιμακωτές μειώσεις σε συντάξεις άνω των 1000 ευρώ (άθροισμα κύριας και επικουρικής):
-1000 – 1500 ευρώ, 3%
-1501 – 2000 ευρώ, 5%
-2001 και πάνω, 12%.
4. Μείωση εφάπαξ δημοσίων υπαλλήλων κατά 23% και επιβολή εισφοράς 3% στις κύριες συντάξεις όσων έλαβαν εφάπαξ από το 1995 και μετά.
5. Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών και για ασφαλισμένους πριν από το 1993.
6. Αντικατάσταση όλων των οικογενειακών-πολυτεκνικών επιδομάτων με ένα. Κατάργηση πρόσθετων αφορολόγητων για τα τέκνα αναδρομικά από φέτος.
7. Κατάργηση ΕΚΑΣ για όσους δεν έχουν συμπληρώσει τι 64ο έτος.
8. Μείωση του επιδόματος ανασφάλιστων υπερηλίκων κατά 50 ευρώ ή 30 ευρώ, ανάλογα με το αν διαθέτουν ή όχι ιδιόκτητη κατοικία.
9. Κατάργηση των ειδικών επιδομάτων ανεργίας.


Νέοι φόροι – Φορολογική Διοίκηση

1. Η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης θα διατηρηθεί με΄χρι το 2018 και προσαρμόζεται στη νέα φορολογική κλίμακα.
2. Αυξάνονται οι αντικειμενικές τιμές των ακινήτων από τον Μάρτιο του 2013.
3. Αύξηση της φορολογίας στους τόκους των καταθέσεων από 10% σε 15% το 2014.
4. Αναδρομική κατάργηση των φοροαπαλλαγών από την τρέχουσα χρήση.
5. Φορολόγηση των αγροτών με 6% βάσει εσόδων-εξόδων.
6. Επιβάλλεται φόρος στα παιχνίδια ΟΠΑΠ (2 με 4%).
7. Επιλογή μόνιμου γενικού γραμματέα εσόδων και θέσπιση διατάξεων με τις οποίες θα δίνονται αρμοδιότητες στη νέα γραμματεία.
8. Προώθηση νόμου για τη δημιουργία ειδικής μονάδας με 100 ελεγκτές για τον έλεγχο μεγάλων φορολογουμένων και μονάδας με 50 ελεγκτές για τους πλούσιους αυτοαπασχολούμενους.

Υγεία – ΕΟΠΥΥ

1. Συγχώνευση 
όλων των ταμείων στον ΕΟΠΥΥ
2. Λήψη πρόσθετων μέτρων από φέτος για επίτευξη του στόχου μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης.
3. Θεσμοθέτηση νέου ορίου για το claw-back (επιστροφές από φαρμακευτικές εταιρίες) του 2013 στα 2,4 δις ευρώ.
4. Περιορισμός των παροχών του ΕΟΠΥΥ και αύξηση του κόστους για την ιδιωτική περίθαλψη.
5. Αναθεώρηση αμοιβών και αριθμού διαγνωστικών κέντρων με τα οποία συνεργάζεται ο ΕΟΠΥΥ καθώς και με φυσιοθεραπευτές.
6. Εισαγωγή ενός συστήματος ενδεικτικών τιμών για τις επιστροφές των ιατρικών μηχανημάτων.
7. Αύξηση των εισφορών που δίνουν οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ, στα επίπεδα των μελών του ΕΟΠΥΥ.
Πηγή: Ημερησία- ΕΝΙΚΟΣ

ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ...ΟΙ CELEBRITIES ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ;
 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ;
 ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ... 
ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ
 ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΡ..@@@ΙΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...
ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ...ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Με την καθιερωμένη παρέλαση οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου


Κορυφώνονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις εορτασμού της 72ης ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940, με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση που θα γίνει στην οδό Ειρήνης.
Οι εκδηλώσεις

ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...


Δημοσιευμα των New York Times για Κ. Βαξεβάνη και λίστα Λαγκάρντ


Διεθνές ενδιαφέρον για την υπόθεσης της αποκάλυψης των ονομάτων της λίστας Λαγκάρντ από τον Κώστα Βαξεβάνη. Τι γράφουν οι New York Times (Pic)
Στο δημοσίευμα με

Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΑΔΙΚΟ"


ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ :https://www.facebook.com/freeVaxevanis