Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ?


ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ KAI TOY ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Στο πλαίσιο συνέχισης των αναπλάσεων

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Κίτρους, ενώ ως δρόμος διπλής κατεύθυνσης θα λειτουργεί από την προσεχή Δευτέρα 26 Νοεμβρίου η οδός Ζαλόγγου (από το ύψος της οδού 19ης Μαΐου έως το ύψος της οδού Κίτρους).

Οι προσωρινές αυτές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται με βάση σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο του έργου «Αστικές Αναπλάσεις στην περιοχή του κέντρου και των Αστών της πόλης της Κατερίνης».

Η οδός  Ζαλόγγου θα λειτουργήσει και πάλι ως δρόμος μιας κατεύθυνσης μετά το πέρας των εργασιών.

Καταστροφές στο λιμάνι της Γρίτσας Λιτοχώρου και σε χωράφια του Έλους Βαρικού


ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΟΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ…

* ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - Γ.ΦΑΡΜΑΚΗ,  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΑΔΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
* ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΕΣΥΡΕ ΤΙΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

Σοβαρές καταστροφές στο λιμάνι της Γρίτσας

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ


Το πλαίσιο της απόφασης που έλαβε η έκτακτη  γενική συνέλευση του συλλόγου διαμορφώνεται ως εξής:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΟΡΥΦΑΙΟ!

TO ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΑ-ΤΣΙΟΥ!

TATSOPOULOS-ΠΑΓΚΑΛΟΣ

TATSOPOULOS GRAND FUCKING..!!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEWSBOMB: O Αντώνης Σαμαράς χρηματοδότησε με 11,5 εκατ. ευρώ τον… αδελφό του!

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός που με τις αποφάσεις του οδηγεί καθημερινά τον λαό στην πείνα και στην εξαθλίωση, μόλις 22 ημέρες αφού ορκίστηκε, έδωσε επιχορήγηση 11,5 εκατ. ευρώ στον… αδερφό του, Αλέξανδρο.
O Αντώνης Σαμαράς χρηματοδότησε με 11,5 εκατ. ευρώ τον… αδελφό του!


Η πείνα, η εξαθλίωση, η αδικία, οι περικοπές και η απόγνωση είναι τα σημερινά «προνόμια» των Ελλήνων, αυτά που τους κληροδότησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.
Μόνος τρόπος να ξεφύγεις από τη γενίκευση και να αποτελέσεις εξαίρεση, κατά πως φαίνεται, είναι να σε λένε «Σαμαρά»!
Αυτό αποδεικνύει η αποκάλυψη – βόμβα που κάνει σήμερα το newsbomb.gr, η οποία κλονίζει τα θεμέλια του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης.
Η χρονική… σύμπτωση μιας επιχορήγησης!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Επίσκεψη φοιτητών του Α.Π.Θ. στο ιχθυοτροφικό πάρκο «Τηθύς» υγροβιότοπου Παπαπουλίου Δήμου Δίου-Ολύμπου

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ»

Στο πλαίσιο του μαθήματος «υδατοκαλλιέργειες», φοιτητές του τμήματος βιολογίας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

Εγκύκλιος σοκ! Σε διαθεσιμότητα ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι ΔΕ - χωρίς εξαιρέσεις - από τις Υπηρεσίες που δεν έστειλαν λίστες


Αν συμβεί αυτό όλοι οι υπάλληλοι θα δουν τον μισθό τους μειώνεται και θα παίρνουν μονο το 75%
Όλους τους δημοσίους υπαλλήλους αορίστου χρόνου παίρνει η μπάλα από την άρνηση των δημάρχων αλλά και των συνδικαλιστών να αποστείλουν τις λίστες με τις διαθεσιμότητες στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εστάλη από το υπουργείο:

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 9μμ. «Αφετηρία», η πρώτη φετινή εκπομπή του Ανδρέα Γαλανού στην ΕΓΝΑΤΙΑ-TV


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11 ΣΤΗ 1.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
«Αφετηρία», η πρώτη φετινή εκπομπή του Ανδρέα Γαλανού στην ΕΓΝΑΤΙΑ-TV.
* ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: «ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ;», ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
* ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 9.00 το βράδυ παρουσιάζεται στηνΕΓΝΑΤΙΑ-TV η πρώτη φετινή τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφουΑνδρέα Γαλανού«Αφετηρία» (σε μαγνητοσκόπηση).
Θέμα της εκπομπής είναι: «Η Ελλάδα μπροστά σε κρίσιμο σταυροδρόμι – Ευρώ ή Δραχμή»;

ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Φωτογραφία: «Ας κάνουμε τη στιγμή αυτή αιωνιότητα. Άλλη αθανασία δεν υπάρχει»!
(Νίκος Καζαντζάκης)«Νάμαστε απροσάρμοστοι, να η μεγάλη αρετή μας. Να μη βολευόμαστε, νάμαστε ανυπόμονοι, σκληροί, γιομάτοι ανησυχία και πίστη, να θέμε το αδύνατο -σαν τους ερωτευμένους. Να ξέρουμε πως ότι λένε σήμερα δικαιοσύνη είναι οργανωμένη αδικία κι ότι λένε ηθική είναι η βολική,ταπεινή συνεννόηση των άναντρων.
Και να μην το ανεχόμαστε.
... ~Ας ταχτοποιήσουμε τις σκέψεις μας, ας ρυθμίσουμε 

την αγανάχτησή μας, ας οργανώσουμε τις επιθυμίες μας. Ας επιστρατευτούμε όσοι πιστοί!
Ποιοί θα νικήσουν;
Οι πιο σοφοί; Οι πιο πολλοί; Οι πιο ξυπνοί; Οι πιο σήμερα δυνατοί;
Θα νικήσουν όσοι πιστεύουν.

Γνωστοποίηση της ίδρυσης και λειτουργίας του Ιδρύματος Μελέτης κι Προαγωγής των Θεσμών και της Αξιοκρατίας «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ».


Αγαπητέ Φίλε / Αγαπητή Φίλη,

 Δεν είναι ένα πολιτικό μήνυμα, είναι ένα μήνυμα για τους θεσμούς.

Τα τελευταία 38 χρόνια (από το 1974 και μετά) ακούμε διαρκώς πολιτικούς να εξηγούν πως θα οδηγήσουν την χώρα σε ανάπτυξη. Σήμερα ακούμε τους ίδιους πολιτικούς να διακηρύττουν πως θα οδηγήσουν την χώρα σε ανάκαμψη. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΙΟΥ

Φωτογραφία: Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση του τόπου μας από την οθωμανική τυραννία (15 Οκτ. 1912), το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου του χωριού μας, να προβούμε από κοινού στην έκδοση ενός επετειακού βιβλίου με τίτλο "Τα Ιερά Προσκυνήματα των Μηλιωτών". 
Στο βιβλίο περιέχεται μνημόνευση όλων των Ιερών προσκυνημάτων των χωριών μας, σύντομο ή εκτενέστερο ιστορικό για το καθένα, περιληπτικός βίος τού ή των εορταζόντων Αγίων μαζί με το απολυτίκιο, το κοντάκιο και το μεγαλυνάριο του καθενός. 
Το βιβλίο αριθμεί 72 σελίδες, εκτυπώθηκε σε 100 αντίτυπα και διατίθεται από την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου και από τον Σύλλογό μας στην τιμή των 10 Ευρώ.
Ας θεωρηθεί η έκδοση αυτή ως μία ταπεινή ευχαριστήρια δέηση προς τη Θεοτόκο Ζωοδόχο Πηγή και τους Αγίους και Μάρτυρες της πίστεώς μας, τους οποίους με ευλάβεια τιμούμε οι Μηλιώτες, έχοντας ανεγείρει ναούς και προσκυνήματα, προς δόξα και λατρεία του τριαδικού μας Θεού, προς τον οποίο παρακαλούμε να μεσιτεύουν για τη σωτηρία μας.

«Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ»


«Δεν στηρίζετε τον πρωτογενή τομέα της χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα, γιατί δεν μπορείτε να διαλέξετε απέναντι στα συγκρουόμενα συμφέροντα», υποστήριξε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος καταγγέλλοντας με επίκαιρη ερώτησή του την αβελτηρία του υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με τη θέσπιση ειδικού σήματος που θα πιστοποιεί την ελληνική προέλευση των προϊόντων.

«Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν ένα γάλα που πωλείται με ελληνικό σήμα, αλλά εισάγεται από το Βέλγιο ως παγοκολώνα, πρέπει να απαγορεύεται; Αυτό δεν είναι καταναλωτικός εθνικισμός, είναι οικονομικός πατριωτισμός. Αφορά στη στήριξη του έλληνα αγρότη, στη στήριξη της ελληνικής επιχείρησης».

Συνεχίζοντας ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι απαιτείται σαφές χρονοδιάγραμμα εκ μέρους της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας «για να γνωρίζουν αυτοί που παράγουν ελληνικά προϊόντα, ότι θα απορροφώνται και θα προωθούνται. Διαφορετικά η αλυσίδα της κοινωνικής συνοχής θα σπάσει και θα γίνει με δική σας υπαιτιότητα».

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απευθυνόμενος στον υφυπουργό Ανάπτυξης Θ. Σκορδά, τον προέτρεψε να πληροφορηθεί με ποιο τρόπο οι έλληνες της Κωνσταντινούπολης στηρίζουν τα ελληνικά προϊόντα στην Τουρκία φτιάχνοντας και σχετικό κατάλογο.

«Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει η κυβέρνηση το έκανε η ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, η οποία στον διαδικτυακό της ιστότοπο, διαφημίζει στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, όλα τα ελληνικά προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν στην Τουρκία. Αν δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιο προϊόν είναι ελληνικό, πάρτε μια ιδέα για το τι έκαναν οι έλληνες της Κωνσταντινούπολης».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης παραδέχθηκε ότι οι εργασίες της Επιτροπής Ελληνικού Σήματος έχουν σταματήσει από τον Αύγουστο με αποτέλεσμα να κωλυσιεργεί το ζήτημα της δημιουργίας ελληνικού σήματος για την στήριξη των ελληνικών προϊόντων, αλλά και της πρωτογενούς παραγωγής.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι... ανακατεμένα;


Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι… μπερδεμένα μεταξύ τους!..


Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα; 

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή!

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για ακόμη μια μέρα βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποίησε η ΠΟΕ - ΟΤΑ προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης όπου ο υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Παύλος Χαϊκάλης με αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μ. Βουλουδάκη.

Ο υφυπουργός δήλωσε αναρμόδιος και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζομένων στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη. Το αίτημα των εργαζομένων αφορά στο πάγωμα της διαθεσιμότητας.

Μαζί με τον Βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη στην πορεία ήταν και ο Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Χρήστος Λύτρας.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ...ΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!


Αμελούντα του ζην, ουκ εστιν ευσχημονείν.
μτφρ: όταν παραμελείς τις υποθέσεις της ζωής δεν είναι δυνατό να τα πας καλά

Αυτός που περιμένει πολύ, δεν πρέπει να περιμένει πολλά.

Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό είναι στο πεδίο της μάχης, και όχι να περιμένουμε μέχρι να εισβάλει στα σπίτια μας.

Υπάρχουν άνθρωποι που όσο περισσότερα κάνεις γι’ αυτούς, τόσο λιγότερα κάνουν για τον εαυτό τους.

Αν δεν κινείσαι ποτέ, μην περιμένεις να ‘ρθει κανείς να σε σπρώξει.

Στο σκοτεινό πίσω μέρος του μυαλού μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε.

Οι κύριοι υπάλληλοι παρακαλούνται να μη φεύγουν πριν έρθουν.

Tι να πεις για τους Έλληνες... Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να πιουν στιγμιαίο καφέ!

Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα.
(από το "Η Ταβέρνα")

"Στόχος είναι να διαλύσουν το κοινωνικό κράτος, την υγεία και την παιδεία για να περάσουν στα χέρια του ιδιωτικού κεφαλαίου"


Τα προβλήματα στη δημόσια υγεία, την υποχρηματοδότησή της αλλά και θέματα ψυχικής υγείας και στήριξης των ατόμων με αναπηρία έθεσαν τα μέλη του κλιμακίου του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους,  στην Κατερίνη.

Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης “ΚΟΥΚΙΑ”


Είμαστε μια εναλλακτική κοινωνική οικονομία που εφαρμόζεται στη Αθήνα και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, γιατί Ανταλλαγή σημαίνει και Αλληλεγγύη. Είναι ένα δίκτυο για όλους εμάς που αναζητούμε νέες μορφές συναλλαγής.
Είναι μια θετική δράση από τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης,βοηθούν τις οικογένειες τους και

“Τα σκοτεινά φεγγάρια του Έρωτα” του Φεδερίκου Γκαρθία Λόρκα


Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις του θεάτρου «ΠΗΓΑΣΟΣ» με τίτλο «Τα σκοτεινά φεγγάρια του έρωτα».  Είναι μια πρόταση γνωριμίας με τον κορυφαίο Ανδαλουσιανό ποιητή και θεατρικό συγγραφέα Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα (5 Ιουνίου 1898 - 19 Αυγούστου 1936).
Η παράσταση

Το «ναυάγιο» των Βρυξελλών


Η Σύνοδος Κορυφής οδηγείται σε αποτυχία από τους Ευρωπαίους ηγέτες καθώς κάθε χώρα υπερασπίζεται τα δικά της εθνικά συμφέροντα.
*** ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

Έχετε μήνυμα από τους... τεμπέληδες του Νότου

Αίσθηση εξακολουθεί να προκαλεί το βίντεο που εμπνεύστηκε ο πορτογάλος πολιτικός (πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών) Marcelo Rebelo de Sousa υπό τον τίτλο "Ich Bin Ein Berliner" (Είμαι Βερολινέζος), σε μια προσπάθεια να στείλει στο γερμανικό λαό ένα μήνυμα αναφορικά με τους... τεμπέληδες του Νότου.

Κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου Δίου - Ολύμπου


Κάλεσμα
στους πολίτες του Δήμου Δίου - Ολύμπου
την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7 μ.μ
στο Λιτόχωρο στα γραφεία του Πασόκ       Το ΠΑΣΟΚ απευθύνει πρόσκληση στα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του, σε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στη διαδικασία ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού του σε ένα σύγχρονο, θεσμικό, δημοκρατικό, συλλογικό κόμμα. Ένα κόμμα εκφραστή των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της εθνικής προοπτικής και ελπίδας της ελληνικής κοινωνίας.Η συμμετοχή σου είναι η πιο αποτελεσματική εγγύηση
πως μπορούμε να τα καταφέρουμε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/2012


Η εφορευτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κατερίνης ενημερώνει τα μέλη του ότι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της οργάνωσης για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος στην Αθήνα ,θα γίνουν το Σάββατο 24/11 στο Ιδεοδρόμιο (Π.Πατρών Γερμανού 2 τηλ.2351039811) από ώρα 10,00 έως 17,00.
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 23/11 στο Ιδεοδρόμιο.
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπορούν να εγγράφονται έως και την ημέρα των εκλογών. Μέλη που θα εγγράφονται την ημέρα των εκλογών θα μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν θα έχουν το  δικαίωμα να είναι υποψήφιοι και να  εκλεγούν.
Σας καλούμε να συμμετέχετε  μαζικά στην εκλογική διαδικασία στο δρόμο για την δημιουργία του νέου μας κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

MONO 10 δισ. ευρώ για τη συμφωνία!!

"Μας χωρίζουν 10 δισ. ευρώ από την επίτευξη συμφωνία" τόνισε από τις Βρυξέλλες, το βράδυ της Πέμπτης, ο υπουργός Οικονομικών,Γιάννης Στουρνάρας.

Είπε ότι οι διαπραγματεύσεις για το ελληνικό ζήτημα θα συνεχιστούν τη Δευτέρα, επισημαίνοντας ότι το κόστος σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης συμφωνίας για την Ελλάδα "θα είναι μεγαλύτερο από το ποσό που μας χωρίζει".NOOZ

Γέλασε κανείς με τον Π. Τατσόπουλο;

Του Λουκά Βελιδάκη

Τι παράγει η Ελλάδα της κρίσης; Ανέκδοτα και λεκτικούς εραστές. Και κάπως έτσι δικαιώνεται ο μπαρουτοκαπνισμένος διευθυντής σύνταξης που έλεγε ότι πουλάει μόνο το δόγμα "
αίμα και σπέρμα". Ο Π. Τατσόπουλος, με μία δήλωση, έβαλε φωτιά στα Social Media και αποκάλυψε μέρος της αισθητικής μας.

Το γέλιο είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις το παράλογο, έγραψε ο
Στ. Κασιμάτης στην

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ...!!!

Εφορία: Φέρτε πίσω τα λεφτά

Ραβασάκι από την εφορία έλαβαν δεκάδες μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, με το οποίο ενημερώνονταν ότι εδώ και ένα χρόνο βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και ότι πρέπει να επιστρέψουν το 50 – 60 % των αποδοχών που έλαβαν το 2012!
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «6 μέρες»,

Με καθυστέρηση η έναρξη, με δυσκολία η συμφωνία

Οι ηγέτες της ΕΕ διέκοψαν τις συνομιλίες της Συνόδου Κορυφής, προκειμένου να εξετάσουν τις αναθεωρημένες προτάσεις του προϋπολογισμού που υπέβαλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Πήραν από την τσέπη μας 5,4 δισ. ευρώ από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο

Καθίζηση της τάξεως των 5,4 δισ. ευρώ καταγράφει το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών σε ετήσια βάση, σύμφωνα με τα στοιχεία του δευτέρου τριμήνου του 2012 που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ, λόγω της

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ Μητροπολίτης Κίτρους Αγαθόνικος και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου μας Αγίας Αικατερίνης, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Μετά τιμής

 Ο Μητροπολίτης Κίτρους                                    Ο Δήμαρχος Κατερίνης
         Αγαθόνικος                                                      Σάββας Χιονίδης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο  24 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ?

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΑΓΙΟ.... 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ...
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ....
Ο ΟΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

Ανακοίνωση ΤΕΙ Κατερίνης


Ενημερώνουμε ότι το Παράρτημα Κατερίνης του ΑΤΕΙΘ δεν έχει καμία σχέση με ομάδες δήθεν "φοιτητών"
που κυκλοφορούν στην πόλη πουλώντας ημερολόγια ,εικόνες κλπ , εξαπατώντας τους πολίτες για δήθεν ενίσχυση του φοιτητικού συλλόγου ή του Τμήματος Τυποποίησης.
Από τη Γραμματεία
του Παραρτήματος Κατερίνης
του Αλεξανδρειου ΤΕΙΘ

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣἈπολυτίκιον 
Ήχος πλ. α'. Τον συνάναρχον Λόγον. 
Την πανεύφημον νύμφην Χριστού υμνήσωμεν, 

Αικατερίναν την θείαν και πολιούχον Σινά, 
την βοήθειαν ημών και αντίληψιν ότι εφίμωσε λαμπρώς,
 τους κομψούς των ασέβων, του Πνεύματος τη μαχαίρα,
 και νυν ως Μάρτυς στεφθείσα, αιτείται πάσι το μέγα έλεος.