Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,,....

Μη μασάτε…

karatzaferi1
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Το Eurogroup έλαβε μία μεσοβέζικη απόφαση και η Αθήνα επαναλαμβάνει μονότονα ότι «σωθήκαμε».
Στην ουσία η απόφαση προαναγγέλλει νέα μέτρα λιτότητας, νέο σφίξιμο του ζωναριού με αβέβαιο μέλλον. Τα ίδια έλεγαν οι Έλληνες κυβερνώντες στις 21 Φεβρουαρίου, ότι δηλαδή αποφύγαμε τη χρεοκοπία και αρχίζει η άνοιξη της ελληνική οικονομίας. Ακριβώς τα ίδια

90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ Τ. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ....

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....

Πίτσα με sprite; Ζύμη για αφράτη πίτσα

  • Πίτσα με sprite; Ζύμη για αφράτη πίτσα1 κουτί sprite (330ml)
  • 1 ποτήρι χλιαρό νερο (330ml)
  • 1 φακελάκι μαγιά ξερή
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κ. αλέυρι
  • 1/2 με 1 φλυντζάνι τσαγιού ελαιόλαδο.
Πως το κάνουμε:

Αξιοποιήστε το γάλα σας πριν λήξει!

Αξιοποιήστε το γάλα σας πριν λήξει!
Η περίοδος που περνάμε είναι δύσκολη, ιδιαίτερα από οικονομικής άποψης και αυτό κανένας δεν το αμφισβητεί! Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και τα έσοδα συμπιέζονται... Σε όλους έχει τύχει να βρεθούν αντιμέτωποι με τρόφιμα που σύντομα λήγουν και από τη μια σκέφτονται τα χρήματα που χάλασαν για την αγορά τους, από την άλλη ότι πάνω από όλα είναι η υγεία και το σωστό είναι αυτό. Όμως, το να πετάμε τρόφιμα δεν είναι η σωστή λύση, όπως έλεγαν και οι παλιοί «όσα πετάξεις θα στερηθείς».

Καμμένος: Εκτελούν εντολές της τρόικας


Εντολές της τρόικας εκτελεί η κυβέρνηση θέτοντας σε διαθεσιμότητα δεκάδες εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση την ώρα που διορίζει 15.000 άτομα μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, υποστήριξε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Καμμένου.
«Συναντηθήκαμε με τους εργαζομένους στους ΟΤΑ.

Στον αγαπημένο μου σύζυγο: Τηλεφώνησε η ερωμένη σου


Στον αγαπημένο μου σύζυγο: Τηλεφώνησε η ερωμένη σου

Ένα χιουμοριστικό e-mail κυκλοφορεί στους Η/Υ και πραγματικά βγάζει πολύ γέλιο, ιδίως στις μέρες μας, που το έχουμε και ανάγκη. Πρόκειται για γράμμα μίας συζύγου, η οποία, αν και κατέστρεψε

Κλειστά και σήμερα τα φαρμακεία


«Λουκέτο» για δεύτερη ημέρα σήμερα μπαίνει στα φαρμακεία, παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος κατά τη συνάντηση του κλάδου με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Λ. Παπαγεωργόπουλο.
Στη συνάντηση, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της καθυστέρησης πληρωμών με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου να

Την υψηλότερη χρήση ίντερνετ στην Ε.Ε. έχουν οι Έλληνες

Το 55% του πληθυσμού της Ελλάδας –περισσότεροι από...
5,1 εκατ. Έλληνες- διαθέτουν σήμερα σύνδεση με το Ίντερνετ, με μέση εβδομαδιαία χρήση 17,1 ωρών, που είναι αρκετά υψηλότερη της χρήσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση (μέσος όρος 14,8 ώρες). Μάλιστα, υπερβαίνει και τον χρόνο που διαθέτει ο Έλληνας για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων (16,9 ώρες).

Μαριάς: Η απόφαση του Eurogroup σημαίνει μνημόνιο μέχρι το 2040


«Η χθεσινή απόφαση του Eurogroup σημαίνει μνημόνιο μέχρι το 2040, νέα αντιλαϊκά μέτρα και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Ταυτόχρονα η υποτιθέμενη μείωση του δημοσίου χρέους κατά 40 δις ευρώ δεν επιστρέφει στον ελληνικό λαό ως κοινωνικό μέρισμα αλλά ξαναγυρνά με διάφορα «τερτίπια» στις τσέπες των δανειστών και των τραπεζιτών», αναφέρει ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς.

Όπως ανέφερε, «προκειμένου δήθεν να διασφαλιστούν καταθέσεις ύψους 150 δις ευρώ στις ελληνικές Τράπεζες αυτές ανακεφαλαιοποιούνται με ποσό 50 δις ευρώ που θα βαρύνει το δημόσιο χρέος ενώ ταυτόχρονα έχουν λάβει μέχρι σήμερα ρευστό και εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου άνω των 200 δις ευρώ.

Με την απόφαση του Eurogroup όχι μόνο δεν διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αλλά μετά βεβαιότητας τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η βιωσιμότητα της ελληνικής κοινωνίας.

Στην απόφαση του Eurogroup επιβεβαιώνεται:

1. Η επιβολή του αντιλαϊκού μηχανισμού αυτόματης διόρθωσης που ανοίγει το δρόμο για τη λήψη και νέων επώδυνων μέτρων

2. Η δρομολόγηση φορομπηχτικού νομοσχεδίου που θεωρεί τεκμήρια ακόμα και τα παιδιά

3. Η λειτουργία του δεσμευμένου ειδικού λογαριασμού αποπληρωμής του δημοσίου χρέους στον οποίο θα πηγαίνουν όχι μόνο τα έσοδα από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας αλλά τμήμα των φορολογικών εσόδων, καθώς επίσης και οποιαδήποτε πρωτογενή πλεονάσματα επιτευχθούν από τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού

4. Η περαιτέρω εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων σε σχέση με τον ειδικό λογαριασμό και τις δημοσιονομικές αποφάσεις.

5. Η απίθανη λογιστική αλχημεία προκειμένου να αποδειχθεί ότι το δημόσιο χρέος είναι δήθεν βιώσιμο.

Παράλληλα η απόφαση του Eurogroup που αποτελεί κινούμενη άμμο διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο προκειμένου να εξυπηρετήσει τη Μέρκελ και την παρέα της στον εκλογικό στίβο της μητρόπολης των δανειστών.

Τέλος, η υλοποίηση της απόφασης του Eurogroup εξαρτάται από την «επιτυχία» του προγράμματος επαναγοράς δημοσίου χρέους που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο κούρεμα των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εμμένουν στη θέση τους για μονομερή διαγραφή του επονείδιστου χρέους και την καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων,» καταλήγει η δήλωση του κ. Μαριά.

Το μήνυμα του Eurogroup ήταν ξεκάθαρο..Ξεπουλάτε τα όλα ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς και συντάξεις…(βίντεο)


Αυτά που δεν λένε στα Μεγαλοκανάλια…
Αυτά που δεν σας λένε τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης..
Ποιο ήταν το κεντρικό και κυρίαρχο μήνυμα της σημερινής απόφασης του Eurogroup;;
Τι μας λένε με απλά λόγια..
Ξεπουλάτε τα όλα ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς και συντάξεις…
Δείτε το βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις Γιούνκερ και διαβάστε τι γράφαμε για το ιστορικό του ξεπουλήματος.

Διαθεσιμότητα επί δικαίους και αδίκους


Του Ιάσονα Παναγιωτόπουλου
Σειρά στη διαδικασία διαθεσιμότητας παίρνουν τις επόμενες μέρες οι υπάλληλοι του Δημοσίου που έχουν πειθαρχικές εκκρεμότητες. Μετά τους 2.000 διοικητικούς που είχαν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ, άλλοι τόσοι υπολογίζεται πως θα δουν την πόρτα εξόδου, με διαδικασίες όμως που ελέγχονται και ως προς τη διαφάνεια και ως προς τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Συνελήφθη στην Πιερία, ένας 25χρονος, ο οποίος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε τοξικομανείς της Κατερίνης.
Σε αστυνομικό έλεγχο του δράστη και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του και σε αποθήκη αγροκτήματος του σε περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης, βρέθηκαν

Επαγγελματικές ευκαιρίες για γιατρούς και νοσηλευτές στην Ευρώπη


Εκδηλώσεις για την ενημέρωση Ελλήνων νοσηλευτών και γιατρών, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνει από τις... 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με τις Υπηρεσίες EURES επτά χωρών.

Στην Αθήνα,

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ..."ὑπάρχει τεράστια διαφορά ἀνάμεσα στήν «προσαρμοστική πολιτική» καί στή δουλοπρέπεια!"

Μια σπάνια συνέντευξη του Οδ. Ελύτη...
 
Σπάνια συνέντευξη που έδωσε ο Οδυσσέας Ελύτης στον Ρένο Αποστολίδη, στην Ἐφημερίδα Ἐλευθερία στις 15 Ιουνίου του 1958.
Ο μοναδικός λόγος του Ελύτη παραμένει δραματικά επίκαιρος.

Η καθιστική ζωή βλάπτει σοβαρά τα γόνατα

Από πόνους στα γόνατα πάσχει ένας στους τέσσερις ενήλικες εξαιτίας των καθιστικών επαγγελμάτων και της παχυσαρκίας, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Βρετανία.
Στη δημοσκόπηση του υγειονομικού ομίλου Nuffield Health πήραν μέρος 1.600 άτομα ηλικίας 16 έως 65 ετών, ενώ το 25% αυτών που ρωτήθηκαν σχετικώς είπαν ότι πονάνε εδώ και μία διετία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Η σύλληψη ενός δασκάλου και δύο εργαζόμενων στους ΟΤΑ, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, είναι μια σαφής καταπάτηση του στοιχειώδους, συνταγματικού δικαιώματος όλων των πολιτών αυτής της χώρας, να διαδηλώνουν  και να αντιστέκονται απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων. Είμαστε ενάντια

«Ασθένεια του υπολογιστή»: Τι είναι το Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα;


Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε για την «Ασθένεια του υπολογιστή». Τι είναι το Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα;
Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε
Γράφει ο Χαρίτων Μελίδης, MD – Χειρουργός Ορθοπεδικός
Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι από τα πλέον συχνά προβλήματα σήμερα. Συχνά απαντάται πλέον

Ούτε ο Ερντογάν θέλει "Σουλεϊμάν"


Λάβρος εναντίον της τηλεοπτικής σειράς για τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, εμφανίζεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν.
Σε ομιλία του στα εγκαίνια περιφερειακού αεροδρομίου στην Κιουτάχεια, ο κ. Ερντογάν άσκησε σκληρή κριτική στο σήριαλ «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας», όπως λέγεται στην Τουρκία, το οποίο προβάλλεται στην Ελλάδα με τον τίτλο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τον αρχηγό ΓΕΝ


Το θέμα της επιστολής του αρχηγού ΓΕΝ, αντιναύαρχου Κοσμά Χρηστίδη και ηπαρέμβαση του στη Real News καθώς και η νέα οικονομική πραγματικότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκε εκτενώς κατά τη διάρκεια σύσκεψης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ταυτόχρονα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποφάσισαν να περιμένουν τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, διευκρινίζοντας ότι στη συνέχεια θα προχωρήσουν στις δικές τους κινήσεις.
Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσανατολίζονταν

Ο φασισμός δεν νικήθηκε ποτέ, απλώς άλλαζε μορφές


Ο Περικλής Κοροβέσης στο Στέκι Πολιτών στην Κατερίνη

Στις μέρες μας ζούμε τη συμμαχία «όλοι εναντίον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας

Ο Περικλής Κοροβέσης, δημοσιογράφος και συγγραφέας, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κατερίνη και στο Στέκι πολιτών και μίλησε για τον φασισμό του τότε και του τώρα αλλά κλήθηκε να σχολιάσει ταυτόχρονα και την επικαιρότητα, το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές και την άνοδο της ακροδεξιάς.
Μεταξύ των όσων είπε ο κ. Κοροβέσης,

Παρηγοριά στον άρρωστο, γράφει στο twitter ο Γιάννης Μανώλης


Σε 10 λεπτά τα παιδιά γίνονται παθητικοί καπνιστές

Δέκα λεπτά παραμονής στο ίδιο αυτοκίνητο με έναν καπνιστή, είναι αρκετά για ένα παιδί που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα, ώστε να εκτεθεί σε αύξηση έως 30% των επικίνδυνων ρυπογόνων ουσιών του αέρα λόγω του παθητικού καπνίσματος, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Αμάντα Νόρθκρος της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια - Μπέρκλεϊ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα ελέγχου του καπνίσματος"Tobacco Control", επισημαίνουν ότι μπορεί το κάπνισμα να

Τι προβλέπει το ενιαίο επίδομα τέκνων


 Καθορίστηκαν με Κοινή Υπουργική Απόφαση τα κριτήρια για τη χορήγηση του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων, που θα αντικαταστήσει από το 2013 τα οικογενειακά επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων. Το νέο επίδομα θα χορηγείται από το πρώτο κιόλας παιδί και ανάλογα με το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος μπορεί να φτάσει ως και τα 2.160 (σ.σ. για οικογένεια με 4 παιδιά και εισόδημα ως 12.000 ευρώ).
Η πληρωμή θα γίνεται με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Οικονομικών και Εργασίας) που αποκαλύπτει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος» για το ενιαίο επίδομα τέκνων προβλέπει τα εξής:

Ψήφισμα του Δ.Σ. Δίου-Ολύμπου εναντίον εφεδρειών και απολύσεων στους δήμους

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ
* ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4093/2012
* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Ή ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Ψήφισμα εναντίον εφεδρειών και απολύσεων στους δήμους αλλά και γενικότερα εναντίον όλων εκείνων των μέτρων που προβλέπονται στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο 4093/2012 (Μεσοπρόθεσμο πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 – 2016), ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γιώργου Παπαθανασίου αλλά και ύστερα από συγκεκριμένο κείμενο ψηφίσματος που διάβασε ο ίδιος και κατέθεσε προς ψήφιση.
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί παχαίνουν τα παιδιά

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί παρέχουν σημαντικά οφέλη στα παιδιά και στις οικογένειές τους, όμως, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα, φαίνεται πως όσα παιδιά πάνε σε αυτούς, για κάποιο λόγο έχουν μεγάλες πιθανότητες αργότερα να αποκτήσουν παραπανίσια κιλά.
    
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μόντρεαλ και του Νοσοκομειακού Ερευνητικού Κέντρου Σεν-Ζυστίν, με επικεφαλής τη δρα Μαρί-Κλοντ Ζοφρουά, 

Στη Βουλή η δικογραφία για τη «λίστα Λαγκάρντ»

Στη Βουλή, δια μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη, διαβιβάστηκε, από τον εποπτεύοντα το οικονομικό έγκλημα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικ. Παντελή, η δικογραφία για τη «λίστα Λαγκάρντ» με τα 1.991 ονόματα Ελλήνων, που φέρονται ότι εξήγαγαν χρήματα στην Ελβετική ΤράπεζαHSBC.

Στο διαβιβαστικό του κ. Παντελή προς τη Βουλή, δεν γίνεται, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα
, καμία αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα, αλλά αναφέρεται ότι διαβιβάζεται η δικογραφία για τις «ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες μελών της τότε Κυβέρνησης, που παρέλαβαν και διαχειρίστηκαν το εν λόγω CD» που περιέχει τη λίστα με τα ονόματα των καταθετών στην Ελβετική Τράπεζα. Μαζί διαβιβάστηκε και το memory stick (ηλεκτρονική κάρτα μνήμης) με τα ονόματα της λίστας.

Σημειώνεται ότι αρχικά η λίστα διαβιβάστηκε

ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ....


Έως τις 13 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση


Ως τις 13 Δεκεμβρίου το Εurogroup θα είναι σε θέση να εγκρίνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, σύμφωνα με τη δήλωση που εξέδωσαν οι 17 υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, μετά τη λήξη της συνεδρίασης τους στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τη δήλωση, το Δεκέμβριο θα αποφασιστεί η καταβολή μίας δόσης των δανείων, ύψους 34,4 δισ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 9,3 δισ. ευρώ θα εκταμιευθούν στις αρχές του 2013 σε τρεις μικρότερες δόσεις.
Αναλυτικά η σημερινή απόφαση του Eurogroup αναφέρει τα εξής:

Η Ελληνική Γλώσσα είναι η Αρχαιότερη στον Κόσμο


ellinikiglwssa1 Η Ελληνική Γλώσσα είναι η Αρχαιότερη στον Κόσμο!
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα… βιβλίο Γκίνες).
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της…πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σε αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς).Η Ελληνική και η Κινέζικη… είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

02.30 ΤΟ ΠΡΩΙ:Σε 3 δόσεις η εκταμίευση 44 δισ. €


Μετά από μαραθώνιες σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν περισσότερο από 12 ώρες το Eurogroup έλαβε την πολιτική απόφαση για εκταμίευση 44 δις. ευρώ σε τρεις δόσεις με την πρώτη δόση να δίνεται στις 13 Δεκεμβρίου και την τελευταία τον Μάρτιο του 2013.
ΔΝΤ και ΕΕ συμφώνησαν σε μείωση διμερών επιτοκίων, σε επιστροφή κερδών και σε επαναγορά ομολόγων με στόχο τη μείωση του ελληνικού χρέους κατά 20 μονάδες του ΑΕΠ προκειμένου το 2020 να ανέρχεται στο 124%.

ΠΗΓΗ:real.gr

Βρέθηκε το χρώμα που υπόσχεται περισσότερο σεξ!


Βάψτε την κρεβατοκάμαρά σας και κάνετε σεξ χωρίς σταματημό

Βρήκατε το σπίτι των ονείρων σας, πήρατε από το χεράκι το μελανούρι της καρδιάς σας και μετακομίζετε για ένα καλύτερο αύριο. Το κατάστημα Littlewoods έκανε την έρευνά του και ανακάλυψε πως

Επετεύχθη συμφωνία στο Eurogroup


Τις τελευταίες πινελιές στο κείμενο για το ελληνικό χρέος βάζει το Eurogroup. Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις η πολυπόθητη συμφωνία για το ύψος του ελληνικού χρέους επιτεύχθηκε και αυτή την ώρα καθαρογράφεται το τελικό κείμενο συμπερασμάτων. Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές επιτεύχθηκε συμφωνία για το ελληνικό χρέος στο 124% του ΑΕΠ.
ΠΗΓΗ:real.gr