Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

"Εισβολή συμμορίας πολυεθνικών"


Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, η οποία προβλέπει την υποχρεωτική συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο  Πάνος Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...!!!!!


ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ Μ@@@@@@ς...

Το να μπω στη διαδικασία να αποδείξω ότι έχω δίκιο, θα σήμαινε ότι θα μπορούσα να έχω άδικο.

Nemo malus felix

Nemo malus felix
μτφρ: κανένας κακός δεν είναι ευτυχισμένος

Χλωρίδα και πανίδα ΟΛΥΜΠΟΥ


http://www.olympusfd.gr
ΧΛΩΡΙΔΑ
Συνολικά στον Όλυμπο έχουν καταμετρηθεί από τους επιστήμονες πάνω από 1700 είδη φυτών τα οποία αντιπροσωπεύουν το 25% της ελληνικής χλωρίδας.
Τα περισσότερα από αυτά που βρίσκονται σε χαμηλό υψόμετρο είναι τα συνηθισμένα μεσογειακά και κεντροευρωπαϊκά είδη. Στη γυμνή από δέντρα αλπική ζώνη υπάρχουν πάνω από 150 είδη φυτών.

Δηλώσεις Μπερίσα εξοργίζουν την κυβέρνηση

Την οξεία αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης προκάλεσαν οι προκλητικές δηλώσειςΜπερίσα, με τις οποίες έθεσε ευθέως θέμα διεκδίκησης μέρους της ελληνικής επικράτειας. Ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος ματαίωσε, την τελευταία στιγμή, την επίσκεψή του στα Τίρανα.

Ο κ. Αβραμόπουλος με αυτό τον τρόπο εκφράζει τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για τις δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται "από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα".

Να γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ !

Σύμφωνα με έρευνα του αμερικανικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου

Στο συμπέρασμα ότι οι ενήλικες που παραμένουν σωματικά δραστήριοι μετά τα 40 μπορούν να αυξήσουν το προσδόκιμο επιβίωσής τους από δυο έως επτά χρόνια, κατέληξε μια νέα έρευνα από το αμερικανικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο.

Μάλιστα όσο περισσότερο ασκείται κανείς, τόσο περισσότερο μεγαλώνει το προσδόκιμο επιβίωσής του, ανεξαρτήτως του βάρους του.

Τι σημαίνει για τη χώρα η απόφαση του Eurogroup

Όμηρος των νέων υποχρεώσεων και της επαναγοράς χρέους η Ελλάδα Πλήρη επικράτηση των γερμανικών θέσεων είχαμε στο Eurogroup, καθώς οι εκταμιεύσεις των δόσεων ύψους 43,7 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα συνδέθηκαν με νέα προαπαιτούμενα μέτρα και αποφασίσθηκε η χορήγηση των χρημάτων μόνον όταν η Ελλάδα θα έχει κάνει «όλα της τα μαθήματα» και πάλι υπό αυστηρές προϋποθέσεις.
Την ίδια στιγμή το μπαλάκι για τη βιωσιμότητα του χρέους έπεσε στην ελληνική πλευρά,

"TIMEO DANAOS ET DONA FERENTES!"

ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ, πρώην Βουλευτή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
["Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες!"]

Ε,λοιπόν,ιδιαίτερα στις φετινές γιορτές,να μου το θυμάστε,θα εισπράξουμε πολλά δώρα από τους "Μάγους" της Πλουτοκρατίας,αυτούς τους καμεράτους φιλανθρώπους,αυτά τα σκιάχτρα της δήθεν ελεημοσύνης!
Και κυρίως από αυτούς,επειδή πλέον ΜΟΝΟΝ αυτοί έχουν!
[Και,φυσικά,μόνον αυτοί έχουν,επειδή μόνον αυτοί εισπράττουν εκ του ασφαλο

ύς,λόγω θέσεων και αξιωμάτων!]
Δώρα από Υποκριτές και Φαρισαίους της πολιτικής μπουρζουαζίας!
Δώρα από Εχοντες και Κατέχοντες της Εξουσίας!
Δώρα για παιδιά των οποίων το μέλλον οι ίδιοι οι εν λόγω "Μάγοι" κατέστρεψαν ΗΔΗ!
Δώρα για αναξιοπαθούντες τους οποίους οι ίδιοι ΑΥΤΟΙ οι "Μάγοι" οδήγησαν στην πείνα και την εξαθλίωση!

*Κομπογιαννίτες και Απατεώνες,οι εκ των υστέρων "τεχνητές αναπνοές" σε εκείνους που ΗΔΗ...κρεμάσατε αποτελούν τον ορισμό του κωμικοτραγικού!
Σας βλέπουμε και σας ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΜΕ πλέον!
Αυτήν την φορά θα ηττηθεί το ΒΡΩΜΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ σας και όχι η ΦΤΩΧΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας!

«Από το αρχαίο δράμα στο σήμερα»


   «Από το αρχαίο δράμα στο σήμερα»   «Θεατρικές διαδρομές. Από το αρχαίο δράμα στο σήμερα» ήταν το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσαν χθες με επιτυχία η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...


ΕΧΩ 2 ΑΠΟΡΙΕΣ:
1. ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ?
2. ΞΕΚΙΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ? ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ? Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ?

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΙ!!!!

Σε αποχή οι Δικηγόροι της Κατερίνης

   Σε αποχή (και) οι Δικηγόροι της Κατερίνης
Στην αποχή των Δικαστών από την έδρα (έως τις 9 το πρωί), προστίθεται και η αποχή των δικηγόρων
Τη συνέχιση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους, μέχρι και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, αντιδρώντας σε μια σειρά μέτρων που ψηφίστηκαν από την Βουλή.
«Το Δικηγορικό Σώμα έχει τεθεί υπό διωγμόν»,

Πρωτοβουλία Βενιζέλου για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Πρωτοβουλία Βενιζέλου για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή ΑυγήΑνοίγει η πολιτική συζήτηση για τον τρόπο αντιμετώπισης του κόμματος

Ανοίγει η συζήτηση για τον τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, μετά και τα τελευταία γεγονότα στην Κρήτη, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε ύβρεις κατά των αστυνομικών και μίλησε για νεκρούς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος άνοιξε δημοσίως τη συζήτηση,

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ»

 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διοργανώνουμε δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης ενόψει των εορταστικών ημερών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων.
Δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποί μας αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία προς επιβίωση αγαθά την ώρα που η οικονομική κρίση επιτείνει τις κοινωνικές ανισότητες. Πλατιές κοινωνικές ομάδες έχουν ανάγκη την στήριξη όλων μας όπου μέσα από το υστέρημα μας μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο, να δώσουμε χαρά  και μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας.
Άνεργοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι και παιδιά αυτές τις γιορτές θα νιώσουν την καθημερινή σκληρή πλευρά της ζωής μόνο που εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα πρέπει να σταθούμε κοντά τους.
Για το λόγο αυτό ορίζουμε το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου ως διήμερο Αλληλεγγύης και αγάπης και συλλέγουμε είδη ρουχισμού, παιχνίδια και τρόφιμα με στόχο να ενισχύσουμε αυτούς που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
Συνεργαζόμαστε με την Εκκλησία (τοπικές ενορίες) με τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων και με ιδρύματα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλή και σωστή προώθηση της βοήθειας μας.
Οι δράσεις θα γίνουν πανελλαδικά και την ευθύνη οργάνωσής τους θα έχουν οι συντονιστικές επιτροπές.

Ζωοφιλική Εθελοντική Δράση Κατερίνης

Ψήφισμα εναντίον εφεδρειών και απολύσεων στους δήμους

Από το δημοτικό συμβούλιο Δίου Ολύμπου

* Το δημοτικό συμβούλιο δηλώνει αντίθετο με τις ρυθμίσεις του νόμου και ο Γ. Παπαθανασίου τόνισε: «Δεν θα δώσουμε καμία λίστα για εφεδρεία ή για απόλυση εργαζομένων από το δήμο μας»
 Ψήφισμα εναντίον εφεδρειών και απολύσεων στους δήμους αλλά και γενικότερα εναντίον όλων εκείνων των μέτρων που προβλέπονται στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο 4093/2012 (Μεσοπρόθεσμο πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 – 2016), ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11.15μμ ΕΛΛΗΝΕΣ...Ο Γ.ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΗ


ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΕΣ...

Portofino, Italy

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ...