Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ Η ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ..


Η μπίρα και το γάλα κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς, πιο υγιείς και πιο λεπτούς, αφού σύμφωνα με…
τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Πολυτεχνικής Σχολής της Λοζάνης, Γιόναν Αουβέρξ, περιέχουν μια μέχρι πρότινος σχετικά άγνωστη βιταμίνη

ΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Πού σπουδάζουν τα παιδιά των πολιτικών μας;


Στα μεγαλύτερα και πιο ακριβά πανεπιστήμια του κόσμου σπουδάζουν οι γόνοι των πολιτικών μας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, η κόρη του Αντώνη Σαμαρά σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο, στο City Univercity London,η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο

Μαριάς :Η κυβερνητική κοροϊδία συνεχίζεται


Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς σχολιάζοντας τις δεσμεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σε σχέση με το φορολογικό δήλωσε:

TONIGHT ...Shakira VS Beyonce

Η Real news αποκαλύπτει...


Από 270 δισ έως και 1,3 τρισ δολάρια αποτιμούν τρεις επιστήμονες το όφελος της χώρας από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και, ίσως, πετρελαίου νότια της Κρήτης.Στο ρεπορτάζ της η Realnews αποκαλύπτει  και "σε ποιόν ανέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς το ρόλο του συνδέσμου του Μεγάρου Μαξίμου με την άτυπη επιτροπή των ειδικών".

STOP AIDS

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ....


Το παράδοξο να νομοθετούμε συνεχώς για τη γραφειοκρατία και να παραμένουμε όλο και περισσότερο εγκλωβισμένοι στο τέρας του χαρτοβασιλείου και της διαφθοράς αποκάλυψε χθες το Γραφείο Καλής Νομοθέτησης της Γραμματείας της κυβέρνησης.
Τα εντυπωσιακά νούμερα έδωσε στη δημοσιότητα η προϊσταμένη της υπηρεσίας Εφη Στεφοπούλου, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία. Ετσι,

LOVE LIFE STOP AIDS

ΤΟ SEX ΣΤΟ ΠΡΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ

Πηγή: NEWSCITY1:
Σύμφωνα με σχετικές έρευνες πάνω από. το 52 % των ενηλίκων δεν είναι ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή.
Ο Ian Kerner, σεξολόγος, αρθρογράφος στους NY Times και συγγραφέας πολλών best-sellers, υποστηρίζει ότι τα ζευγάρια πρέπει να προσπαθούν να κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Οι Αλβανοί αγόρασαν το "1821" του Τατσόπουλου


Οι "Μεγάλοι Έλληνες" αγοράστηκαν στην Κύπρο και στην Τουρκία και το "1821" - παραγωγή του ΣΚΑΙ και αυτή - πουλήθηκε σε καλωδιακή τηλεόραση της Αλβανίας. 
Θα θυμάστε ίσως πως το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είχε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη διοργανώνει την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματική Αριστεία» ( Professional Excellence ). Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας είναι ο κ. Alan Rossiter, Πρόεδρος της Rossiter & Accociates (Συμβουλευτική Εταιρεία για τη βελτίωση στο πεδίο της βιομηχανικής ενεργειακής αποδοτικότητας). Ο κ. Rossiter, με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, είναι επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Cambridge, έχοντας στο ενεργητικό του το μεγαλύτερο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Πιερίας (1ος όροφος, Συνεδριακή Αίθουσα).

ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 2.500 ΕΤΩΝΙατρικά εργαλεία ίδιο όνομα και στην εμφάνιση είναι απαράλλακτα εδώ και χιλιετίες.
Θα μπορούσαν με άνεση να βρίσκονται στην τσάντα ενός σημερινού γιατρού ή στον εξοπλισμό ενός σύγχρονου χειρουργείου.
Κι όμως βρίσκονται εκτεθειμένα σε μια προθήκη του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά, στον όροφο του κτηρίου που πλαισιώνει στη δυτική και νότια πλευρά το ελληνιστικό θέατρο της Ζέας, στην προθήκη με τα μικροαντικείμενα δεξιά στην αίθουσα με τον αριθμό δύο.

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ;

Σχεδόν όλοι μας έχουμε ακούσει σε κάποια φάση της ζωής μας την φράση «μιλούσες στον ύπνο σου το βράδυ». Η φράση αυτή μπορεί να προκαλέσει διάφορα συναισθήματα, από έκπληξη έως ντροπή και ανησυχία, αλλά πάντοτε εγείρει ένα ερώτημα: «Τί έλεγα;» Συνήθως τίποτα το ενδιαφέρον,....

ΤΟ ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ...

Πιπέρι ΡόζΤο ροζ πιπέρι είναι ο καρπός ενός συγγενικού θάμνου με την ευρύτερη οικογένεια των πιπεριών, είναι κατά βάση αρωματικό και θέλει μεγάλη προσοχή στην συντήρησή του επειδή είναι πολύ  ευαίσθητο και η φλούδα του σπάει εύκολα.  Είναι ένα μπαχαρικό το οποίο δίνει εκτός από διακοσμητικό τόνο στα πιάτα, και εξαιρετικό άρωμα στην μαγειρική, και συνδυάζεται τέλεια με θαλασσινά. Χρησιμοποιείται επίσης ως πρώτη ύλη αλλαντοποιίας. 

O Δρ. Kωνσταντiνoς Μουρούτης την Δευτέρα στη Σχολή Γονέων-Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

   Γιατί η "κρίση" δεν αποτελεί άγχος  στην καθημερινότητα μας
Σε μια εποχή που κλυδωνίζεται από παλιννοστήσεις και οξειδωτικές παρεμβάσεις, σε μια κοινωνία που βλέπουμε πως καταρρέει προς την άβυσσο έχοντας αποτραβήξει τον υπερφίαλο οικονομικό χάρτινο πύργο επιστηριξης του, σε μια οικογένεια που ερμητικά είναι κλειστή στη ζωή και στην αιμάτωση της συνδέσμωσης της, και σε ένα άτομο που χάνεται στην απομόνωση της ολοκληρωτικής του εξάρτησης από τεχνικά πρότυπα ικανοποίησης και ευχαρίστησης...είναι άραγε εφικτό κάποιος σήμερα,

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για τους Ελληνες σημαίνουν Αγάπη και Ελπίδα!
Τώρα,λοιπόν,που η Κρίση επιτίθεται ανελέητα στην κοινωνία και την πατρίδα μας,εμείς επιμένουμε πως η Αλληλεγγύη και οι Κοινοί Αγώνες θα στηρίξουν και θα λυτρώσουν τους Ελληνες!
Για τον σκοπό αυτό,στον δικό μας τόπο,ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Πιεριείς να ενισχύσουν την προσπάθειά μας να συλλέξουμε

ΤΡΟΦΙΜΑ πρώτης ανάγκης για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας!
Περιμένουμε,την όποια προσφορά σας,στα γραφεία των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" στην Κατερίνη [Δημάδη 5 -3ος όροφος-Πλατεία Δημαρχείου] από την Δευτέρα,10 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου [καθημερινά 11-2 το μεσημέρι].

ΟΛΟΨΥΧΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Συντονιστική Επιτροπή Πιερίας

«Αντισυνταγματική και εντός λογικής η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη Διαθεσιμότητα των ΙΔΑΧ»


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΚΟΥ
«Η Κυβέρνηση, συνεχίζοντας τη γνωστή πρακτική νομοθέτησης δια μέσου έκδοσης Πράξεων Νομοθετικής Ρύθμισης, εξέδωσε την αντίστοιχη πράξη που αφορά στη διαθεσιμότητα των ΙΔΑΧ και προβλέπει την ένταξη στο καθεστώς διαθεσιμότητας του συνόλου των εργαζομένων της κατηγορίας ΔΕ ΙΔΑΧ, χωρίς εξαιρέσεις.

Η συγκεκριμένη πράξη, η οποία συνίσταται σε έμμεση απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στους φορείς

ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...!


Σαμαράς:Θα ερευνηθούν οι κατηγορίες κατά των Παπανδρέου
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Munchener Merkur στη έκδοση που Σαββατοκύριακου ο Αντώνης Σαμαράς είπε

Η άδεια, νεόδμητη... πόλη-φάντασμα


 Η Nova Cidade de Kilamba ή απλά Kilamba είναι μια μεγάλη οικιστική ανάπτυξη 30 χιλιόμετρα από τη Λουάντα, την πρωτεύουσα της Αγκόλας, και ίσως ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στην Αφρική, που όμως παραμένει ακατοίκητο.

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ;


Ο πρώην αρχηγός του FBI και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν δολοφονήθηκε με αρσενικό!!!

Οπως διαβάζουμε στην "Νέα Αρχή" ο Τed L Gunderson, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λος Άντζελες, Μέμφις, και το Ντάλας, δηλητηριάστηκε με

Νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων


Αμεσα θα γίνουν αντιληπτές σε εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς και συνταξιούχους οι επιπτώσεις των επαχθών ρυθμίσεων του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.
Από τον Ιανουάριο του 2013 θα εφαρμ΄ζεται η νέα φορολογική κλίμακα για τον υπολογισμό των μηνιαίων κρατήσεων φόρου εισοδήματος από τους μισθούς και τις συντάξεις. Το αποτέλεσμα θα είναι να αυξηθούν σημαντικά, από τον επόμενο μήνα, οι φόροι μισθωτών υπηρεσιών για πάρα πολλούς μισθωτούς με παιδιά, τα οποία έχουν χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΤΡΑΓΙΚΟ..! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ 2 ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ


Τραγωδία-Τρία παιδιά νεκρά
Τραγωδία στη Μεσορόπη του δήμου Παγγαίου Καβάλας. Μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς, που ξέσπασε στις 04:45 σε σπίτι, οι πυροσβέστες εντόπισαν τρία ανήλικα παιδιά νεκρά.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για τρία αγόρια ηλικίας 5, 7 και 15 ετών. Τα αίτια ερευνώνται.enikos.gr

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ.....ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!


Βρέθηκε το γονίδιο του εφηβικού αλκοολισμού

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα γονίδιο που, όπως πιστεύουν, ωθεί ορισμένους ανθρώπους κατά την εφηβεία τους να κάνουν κατάχρηση του αλκοόλ.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Ψυχιατρικής του King’s College του Λονδίνου, με επικεφαλής τον καθηγητή Γκούντερ Σούμαν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερ, θεωρούν ότι το εν λόγω γονίδιο RASGRF-2 είναι ένα από τα πολλά που συνδέονται με το πρόβλημα του αλκοολισμού, ο οποίος έχει ισχυρό γενετικό υπόβαθρο.

Οι δοκιμές με πειραματόζωα έδειξαν ότι όσα δεν διέθεταν το συγκεκριμένο γονίδιο,

Στις εξελίξεις για τον οικισμό της «Ολυμπιάδας» αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης


«Ταλαιπωρούμαστε άδικα από αδαείς», ανέφερε ο δήμαρχος Κατερίνης για τη νέα εμπλοκή στις εργασίες του οικισμού της Ολυμπιάδας, φωτογραφίζοντας σαφώς τις διοικήσεις του πρώην Δήμου Κορινού. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα σε συνέντευξή του με αφορμή συνάντηση του ιδίου και των

Νέα κριτήρια για τις μετεγγραφές φοιτητών


Περισσότεροι από 40.000 πρωτοετείς φοιτητές αναμένεται να καταθέσουν αιτήσεις για μετεγγραφή το επόμενο διάστημα, καθώς εντός των ημερών η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θα φέρει σχετική ρύθμιση στη Βουλή.
Συγκεκριμένα η ρύθμιση θα ενταχθεί στο σχέδιο νόμου «Οργάνωση και Λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ...