Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Σάλος για το σύστημα εντοπισμού των γυναικών


Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία, οι οποίες δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο ή να ταξιδεύουν χωρίς την άδεια του "κηδεμόνα" τους, εφεξής υφίστανται ένα νέο έλεγχο, μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος που έχουν εγκαταστήσει οι σαουδαραβικές αρχές, το οποίο θα προειδοποιεί τις οικογένειές τους τη στιγμή ακριβώς που εγκαταλείπουν τη χώρα.

Λαχανικά και φρούτα αποτρέπουν τον καρκίνο

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι γυναίκες με υψηλότερα επίπεδα καροτενοειδών έχουν χαμηλότερο κίνδυνο για καρκίνο στο μαστό, ιδιαίτερα για καρκίνο που είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί και έχει φτωχότερη πρόγνωση.

Όταν ερευνητές από το Harvard Medical School εξέτασαν τα αποτελέσματα ερευνών που μετρούσαν τα επίπεδα καροτενοειδών στο αίμα των γυναικών,

Στο 4,5% η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση....ΤΟ 9% ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΕΝΟΧΛΕΙ Ε?Public Issue 

"Χριστούγεννα του ρεφενέ"

Εκτεταμένα ρεπορτάζ για τα φετινά Χριστούγεννα στην Ελλάδα φιλοξενούν τα ξένα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι ο... Άγιος Βασίλης δεν θα κάνει στάση στη χώρα και ότι το κλίμα κάθε άλλο παρά γιορτινό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ανταπόκριση του ιταλικού ANSA από την Αθήνα μιλά για τα "Χριστούγεννα του ρεφενέ",

ΣΕ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ...ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Σε πανστρατιά καλούν την ελληνική κοινωνία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή την πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος που , όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί, με απόφαση του Πάνου Καμμένου, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων,στη Συνδιάσκεψη θα συμμετάσχουν οι πολιτευτές, οι συντονιστικές επιτροπές και οι γραμματείες του κόμματος."Ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών και καλούμε σε πανστρατιά την ελληνική κοινωνία", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Κορυδαλλός,Ανδρέας Εμπειρίκος
Γλυκά θροΐζουν γύρω μου τα δένδρα.
Tί υψηλός και αίθριος που είναι ο ουρανός!
Mέσ' στην ψυχή μου το ουράνιον τόξον
και στην καρδιά μου μέσα
- στιλπνός, πασίχαρος κορυδαλλός -
λαλεί ο μικρός μου γιος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ..!

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=902640e261&view=att&th=13b8ec2451d27f2e&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hajso2kj0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P970aURS9yDOk_pGUDhZcs3&sadet=1355395739505&sads=_3rbMN9IaLHIuCcuk6kO6CUfSw8&sadssc=1

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για τους Ελληνες σημαίνουν Αγάπη και Ελπίδα!
Τώρα,λοιπόν,που η Κρίση επιτίθεται ανελέητα στην κοινωνία και την πατρίδα μας,εμείς επιμένουμε πως η Αλληλεγγύη και οι Κοινοί Αγώνες θα στηρίξουν και θα λυτρώσουν τους Ελληνες!
Για τον σκοπό αυτό,στον δικό μας τόπο,ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Πιεριείς να ενισχύσουν την προσπάθειά μας να συλλέξουμε

ΤΡΟΦΙΜΑ πρώτης ανάγκης για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας!
Περιμένουμε,την όποια προσφορά σας,στα γραφεία των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" στην Κατερίνη [Δημάδη 5 -3ος όροφος-Πλατεία Δημαρχείου] από την Δευτέρα,10 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου [καθημερινά 11-2 το μεσημέρι].

ΟΛΟΨΥΧΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Συντονιστική Επιτροπή Πιερίας

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ...ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ...Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Ο φορέας αυτός:

  1. Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
  2. Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί  το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.
  3. Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
  4. Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας  αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
  5. Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με: 
    α)    Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.
    β)    Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.
  6. Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών.

Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.

Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών  χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.

Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.

Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία, των τοκογλύφων και των καιροσκόπων.

Τα παραπάνω προτάθηκαν από 196.400 Ελληνίδες και Έλληνες μέσω του διαδικτύου και αποτελούν τον αρχικό κορμό και την ιδεολογική βάση του κινήματος των πολιτών και θα διαμορφωθούν στη συνέχεια από ανοιχτές διαδικασίες συμμετοχικής δημοκρατίας και διαλόγου.


                                                                                         Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2012
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο για το 2012

Λίγες σχετικά ημέρες πριν την εκπνοή του 2012 η Google, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο δημοσίευσε την ετήσια αναφορά της  Zeitgeist report... για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του έτους.

Ο συνολικός αριθμών αναζητήσεων άγγιξε τα 1,2 τρισεκατομμύρια σε 146 διαφορετικές γλώσσες και 55 χώρες, στις οποίες όμως δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

Όταν οι ναζί έκαψαν τα Καλάβρυτα


Εξήντα εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τις γερμανικές ορδές του Χίτλερ. Το σταματημένο, ακόμη και σήμερα, ρολόι της εκκλησίας της ιστορικής πόλης έδειχνε 14.34. Τη στιγμή εκείνη

Μόνο 45 δήλωσαν εκατομμυριούχοι


Στοιχεία... σοκ προκύπτουν από όσα έγιναν χθες γνωστά για τα εισοδήματα που δηλώθηκαν. Μόλις 25.531 άτομα, που αντιπροσωπεύουν το 0,3% του συνόλου των Ελλήνων φορολογουμένων, δήλωσαν το 2011 ετήσιο εισόδημα πάνω από 100.000 ευρώ στην εφορία.
Και από αυτούς, μόνο οι 45 εμφάνισαν εισόδημα μεγαλύτερο από 900.000 ευρώ.
Στον αντίποδα, περίπου 5,1 εκατομμύρια φορολογούμενοι επί συνόλου 8 εκατομμυρίων, δηλαδή περίπου 2 στους 3, δήλωσαν εισοδήματα χαμηλότερα του ποσού των 12.000 ευρώ το χρόνο, που ήταν τη χρονιά εκείνη το αφορολόγητο όριο εισοδήματος.
 Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

***ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ...!!!!!  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ..

Φιλέτο Μπακαλιάρου Σοτέ με Τζίντζερ

Συνταγή για 2 άτομα
Από το: xs-recipes.com
Υλικά:

Ελιές και φέτα μέσα σε αρωματική μαρινάδα

Συνταγή για ένα μεγάλο βάζο

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ BLOG. Το εξΑΙΡΕΤΙΚΟ blog.!!
ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ « 11η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ EUSO 2013 ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΌΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ-ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ»

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=902640e261&view=att&th=13b8ec42297d1144&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hakq7k0o1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P970aURS9yDOk_pGUDhZcs3&sadet=1355395974035&sads=PlMNVOBsZU3BycrD72jwy8iT14Ihttps://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=902640e261&view=att&th=13b8ec42297d1144&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_hakq7qo12&safe=1&zw&saduie=AG9B_P970aURS9yDOk_pGUDhZcs3&sadet=1355395990691&sads=k_50l7hxFoMpuDwkgUCG0KJ-rN8
               Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Πιερίας, στα πλαίσια του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 11η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών - EUSO 2013, διενήργησε τοπικό προκριματικό διαγωνισμό εργαστηριακών δεξιοτήτων στα μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας.

 Ο διαγωνισμός αφορά

Αστικοί μύθοι της Θεσσαλονίκης: Το στοιχειωμένο σπίτι επί της Βασιλίσσης Όλγας

Κάθε Σαλονικιός με ενδιαφέρον για το μεταφυσικό έχει ακούσει για τους μύθους και τις φήμες που κυκλοφορούν για το κτίσμα επί της Βασιλίσσης Όλγας στον αριθμό 261-263 ή μήπως να έλεγα καλύτερα το «Στοιχειωμένο Σπίτι». Οι ιστορίες πολλές και συγκεχυμένες,

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΙΝΤΑ


Εθισμός στο σεξ: Νέα έρευνα αποκαλύπτει...


Οι ειδικοί του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια υποστηρίζουν πως όσοι κάνουν συχνά σεξ για να διώξουν...
το στρες ενδέχεται να πάσχουν από εθισμό.

Ο εθισμός αυτός αποτελεί στην πραγματικότητα ψυχική διαταραχή και οι ειδικοί εξετάζουν σοβαρά να την εντάξουν στον αμερικανικό Διαγνωστικό και Στατιστικό Οδηγό Ψυχικών

ΜΕ -5 ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Δριμύ ψύχος επικρατεί σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στη Φλώρινα, ο υδράργυρος το πρωί της Πέμπτης έκανε "βουτιά" στους -17 βαθμούς, ενώ "ήλιος με δόντια" επικρατεί στην Κεντρική Μακεδονία.

Προβλήματα λόγω παγετού δημιουργήθηκαν το πρωί στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό τής Θεσσαλονίκης.

ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ 150 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....


Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε τα δύο κόμματα ως τους ηθικούς αυτουργούς πίσω από την κρίση και τις αποχωρήσεις των τελευταίων 24ώρων από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Προσπαθούν να κάνουν τα πάντα γιατί έχουν μείνει με 150 βουλευτές» είπε και πρόσθεσε ότι «οι δυνάμεις του Μνημονίου πασχίζουν να βρουν βουλευτές».

CNN: “Οι Έλληνες πεινάνε καθώς η λιτότητα δαγκώνει”

Πρώτο θέμα στο δικτυακό τόπο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και οι δυσκολίες που... αντιμετωπίζουν αρκετές οικογένειες να καλύψουν τις ανάγκες σίτισης.

Σε ρεπορτάζ με τίτλο “Οι Έλληνες πεινάνε καθώς η λιτότητα

Guardian: Ο Άγιος Βασίλης δεν... σταματάει φέτος στην Ελλάδα

Ο γελοιογράφος Kipper Wiiliams έφτιαξε όπως κάθε χρόνο χριστουγεννιάτικες κάρτες για την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Guardian".Η πρώτη

Θα πωλούνται γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και στις λαϊκές αγορές

Ανοίγει ο δρόμος για την πώληση γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων από τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές σύμφωνα με... την απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαυτάρης σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.