Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Αυτή είναι η Μις Οπίσθια της Βραζιλίας!(FOTO)

Οι Βραζιλιάνες φημίζονται για τις καμπύλες τους και η Carine Felizardo δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το εντυπωσιακό σώμα της Carine είναι...κάτι που εύκολα μπορούμε να.... διακρίνουμε χαζεύοντας φωτογραφίες της.

Πως να βρείτε την αγάπη πριν τις 14 Φεβρουαρίου!


Η ζωή ως single μπορεί να είναι φανταστική όταν δε θέλετε τα μπλεξίματα μιας σχέσης... Αλλά, για εκείνες που θέλουν να αποκτήσουν αγάπη, η γιορτή του... Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να μοιάζει πολύ μοναχική.Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και προλάβετε να βάλετε την αγάπη στη ζωή σας πριν τις 14 Φεβρουαρίου.

Αντιμετωπίστε κάθε περίπτωση γνωριμίας ως speed date

Βάλτε στο μυαλό σας πως ο έρωτας μπορεί να περιμένει να σας συναντήσει στην άλλη γωνία και

Αναζητώντας τον Έλληνα μέσα μας


Πολλά ερωτήματα, υπαρξιακά τα περισσότερα, γεννά στους Έλληνες η οικονομική κρίση και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετωπίζουν. «Πώς μπορούν Έλληνες το γένος πολιτικοί να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις;», «Πώς μπορεί αυτός ο λαός να υπομένει τόσα δεινά με ιώβειο υπομονή;»
Αν προσθέσουμε και τη βροχή από κατηγορίες που δεχόμαστε από τους ξένους (τεμπέληδες, διεφθαρμένοι, σπάταλοι κλπ) τότε

Προσλήψεις στους δήμους


Τη δυνατότητα προσλήψεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου έως τις 31/12/2013, δίνει η κυβέρνηση στους δήμους, σύμφωνα με τις διατάξεις της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 256/31/12/2012).
Έτσι, οι δήμοι θα μπορέσουν να προκηρύξουν θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (8μηνες έως 11μηνες) και συμβάσεις μίσθωσης έργου, υπό την εποπτεία της διαδικασίας από το ΑΣΕΠ, βάσει αιτημάτων των ΟΤΑ και των νομικών προσώπων, για τα οποία έχει δοθεί έγκριση από την Επιτροπή της 33/2006 ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου), όπως ισχύει, έως 31-12-2012.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών,

Η αντιζηλία των παιδιών

Η αντιζηλία που αναπτύσσεται ανάμεσα στα αδέρφια είναι ένα πρόβλημα με το οποίο σχεδόν όλοι οι γονείς έρχονται αντιμέτωποι σε κάποιο στάδιο της...
εξελικτικής ανάπτυξης των παιδιών τους και συχνά αποτελεί μεγάλη πηγή άγχους και εκνευρισμού για τους ίδιους. Η αντιζηλία οδηγεί συνήθως σε έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους, συχνούς τσακωμούς και κάποιες φορές έκφραση επιθετικότητας.

Η καινοτομία στο Δημόσιο


Η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων δεν είναι δα και καμία μεγάλη καινοτομία, εν έτει 2012. Στην καθημερινότητα των πολιτών, εκατομμύρια έγγραφα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου σε «χρόνο μηδέν», για να φτάσουν από τον αποστολέα στον παραλήπτη και πάλι πίσω, διευκολύνοντας τη ζωή τους και πολλαπλασιάζοντας την παραγωγικότητά τους σε πρωτοφανή επίπεδα.
Σημαντική είναι και η μείωση του κόστους

ΣΥΡΙΖΑ:"Επικίνδυνη και ανίκανη η κυβέρνηση"


Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει την κυβέρνηση " ανίκανη και επικίνδυνη" αναφερόμενος στο θέμα της αδυναμίας των πολιτών να ζεστάνουν τα σπίτια τους, ενώ έξω επικρατούν πολικές θερμοκρασίες.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: " Οι χαμηλές, σχεδόν πολικές θερμοκρασίες που υπάρχουν αυτές τις μέρες σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα με την αδυναμία πολλών συμπολιτών μας να ζεστάνουν φυσιολογικά τα σπίτια τους, αυξάνει τον κίνδυνο των αρνητικών συνεπειών  για την υγεία τους".
 Ενώ τονίζει: " Η κυβέρνηση, που είναι αποκλειστικά

Θέλεις να χάσεις κιλά; Μάσα καλά!

Αν θέλετε να τρώτε χωρίς ενοχές και να χάσετε κιόλας βάρος, τότε θα πρέπει να προσέξετε το πώς τρώτε. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται βρετανοί επιστήμονες που ανακάλυψαν ότι αν θέλουμε να ελέγχουμε το σωματικό μας βάρος θα πρέπει να μασάμε καλά το φαγητό μας.

Η σχετική μελέτη έδειξε πως όποιος μασάει κάθε μπουκιά του επί 30 δευτερόλεπτα όχι μόνο «κόβει» την όρεξή του, αλλά περιορίζει δραματικά τη λαχτάρα για σοκολάτες, γλυκά και τσιμπολόγημα, που είναι μερικοί από τους κύριους υπεύθυνους για την αύξηση του σωματικού βάρους.

Η πνευματική ανταρσία και ο Albert Camus


Η πνευματική ανταρσία και ο Albert Camus - Αλμπέρ Καμύ

Η αναγκαιότητα και η συνειδητοποίηση του παραλόγου.


«Όλα φαίνονται τόσο περίπλοκα, κι όμως όλα είναι τόσο απλά.

Αν είχα αποκτήσει τη σελήνη, αν ο έρωτας αρκούσε, όλα θα είχαν αλλάξει. Αλλά που να σβήσω αυτή τη δίψα;... Τίποτε στον κόσμο αυτό ούτε στον άλλο που να είναι στα μέτρα μου. Το αδύνατο. Το αναζήτησα στα πέρατα του κόσμου, στα σύνορα του εαυτού μου. Δέν επήρα τον δρόμο που έπρεπε, δέν καταλήγω σε τίποτε»!

Το απόσπασμα, απο την Δ' πράξη, σκήνη δέκατη τέταρτη, του θεατρικού έργου του Camus «Καλιγούλας», εκφράζει

Ποιοι ανεξάρτητοι στηρίζουν την πρόταση Καμμένου


Με ανεξάρτητους βουλευτές συναντήθηκε ο Πάνος Καμμένος, πριν συντάξει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για προανακριτική επιτροπή, για την "λίστα Λαγκάρντ". Ανάμεσα σε αυτούς, σύμφωνα με τον Real Fm, είναι ο διαγραμμένος από τη ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης και ο διαγραμμένος από τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Νικολόπουλος .
Ο κ. Νικολόπουλος δέχθηκε να στηρίξει την πρωτοβουλία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ο κ. Βουδούρης, σύμφωνα με τον Real Fm, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει την προανακριτική επιτροπή που προτείνει το κόμμα του Πάνου Καμμένου στην οποία

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....


ΚΑΦΕΣ; ΑΥΤΟΣ!!!


Amy Winehouse...Aνακοινώθηκε επίσημα η αιτία θανάτου της

Επιβεβαιώθηκε σήμερα από τη βρετανική Δικαιοσύνη η 
αιτία θανάτου της μοναδικής Amy Winehouse.
Ύστερα από δικαστική επανεξέταση της υπόθεσης, λόγω εντοπισμού ενός

Hellas Airlines: Η νέα low cost αεροπορική εταιρία του Βόλου

Η Hellas Airlines ήρθε και θα μείνει στο αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου. Μια ελληνική low coast αεροπορική εταιρία που θα συνδέσει...
την Κεντρική Ελλάδα με την Ευρώπη σε τιμές πολύ χαμηλές.
Πρόκειται για μια νέα άφιξη στον αεροπορικό κλάδο, ελληνοαμερικανικών συμφερόντων, με έδρα το Βόλο. Η νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα πετά από τις 15 Ιανουαρίου 2013 με βάση της το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, καταρχάς προς το εσωτερικό

Μazi: το ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο για το οποίο μιλάνε σε όλο τον κόσμο


Η ελληνική κουζίνα κάνει την πιο δυναμική έφοδό της και γίνεται θέμα συζήτησης στο Λονδίνο, αλλά και στα διεθνή έντυπα, χάρη στο εστιατόριο με το ελληνικότατο όνομα ...Mazi που υπόσχεται όχι μόνο ελληνική γαστρονομία αλλά και μια πραγματική ελληνική εμπειρία μοιρασιάς φαγητού και εμπειριών.

Η ελληνική γαστρονομία παραμένει ένα από τα πιο δυνατά σημεία της ελληνικής ταυτότητας, ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τη φήμη της χώρας. Το εστιατόριο Mazi στο Notting Hill (έχει ακόμα και αυλή με κληματαριά) έχει κατορθώσει μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας να γίνει θέμα συζήτησης και αγαπημένο θέμα στα αγγλικά αλλά και τα διεθνή έντυπα.

Ηλθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του....

Ηλθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, κ.κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ 153 επ. ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
Διαβιβάσθηκε, από τον Οικονομικό Εισαγγελέα, κ. Γρηγόριο Πεπόνη, με το υπ’ αριθ. πρωτ. 1924 Κ.Δ.Ε./31-10-2012 έγγραφό του, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και περαιτέρω, από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νικόλαο Παντελή, στη Βουλή των Ελλήνων, δικογραφία, ώστε να διερευνηθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες διατελεσάντων μελών της Κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου, κατ’ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του Συντάγματος.
Σύμφωνα με το εμπεριεχόμενο στη δικογραφία συλλεγέν αποδεικτικό υλικό,

Η φροντίδα των παιδικών δοντιών


Το πρώτο δόντι αρχίζει να ξεμυτίζει ανάμεσα στον 6ο και τον 8ο μήνα της ζωής, ωστόσο, ο ακριβής χρόνος του πρώτου δοντιού διαφέρει... από μωρό σε μωρό. Στην ηλικία των 3 ετών θα έχουν εμφανιστεί όλα.

Το γεγονός πως τα νεογιλά θα αρχίζουν να αλλάζουν περίπου στην ηλικία

Ρεπορτάζ-σοκ: Κίνδυνος θάνατος τα κινεζικά προϊόντα ρουχισμού!


Είναι γνωστό πως στην εποχή μας οι πιο αποτελεσματικές μορφές «εξόντωσης» είναι και οι πιο αντισυμβατικές, οι πιο συγκαλυμμένες, οι πιο έμμεσες: και το χειρότερο είναι ότι... τις περισσότερες φορές αυτή η «εξόντωση» λαμβάνει χώρα εν αγνοία τόσο των υπαίτιων όσο και των θυμάτων τους!

Ρεπορτάζ της καθημερινής εφημερίδας Le Monde προειδοποιεί ότι τα ευρωαϊκά λιμάνια,

Η «Αγάπη» ξεχώρισε στα βραβεία της Εθνικής Ένωσης Κριτικών της Αμερικής


Οι βραβεύσεις για την ταινία «Αγάπη» συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αφού η Εθνική Ένωση Κριτικών της Αμερικής χάρισε στην δημιουργία του Μίκαελ Χάνεκε τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και α' γυναικείου ρόλου.
Η Εθνική Ένωση Κριτικών της Αμερικής που αποτελείται

«Μικρός θησαυρός» αποκαλύφθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά


Ένας «μικρός θησαυρός» που ήταν «θαμμένος», αποκαλύφθηκε στον 8ο όροφο του Δημαρχείου Πειραιά.
Πρόκειται για έπιπλα και σπάνια αντικείμενα, που - σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις - ανήκαν στον μεγάλο δωρητή της πόλης, Κρίτωνα Δηλαβέρη, τα οποία είχαν περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου. Τα αντικείμενα, ήδη

Ένα ακόμη χτύπημα στα περιφερειακά ΜΜΕ από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση


από το Γραφείο Τύπου
Στο οικονομικό πυρ το εξώτερον στέλνει ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Σίμος Κεδίκογλου εφημερίδες και περιοδικά, κυρίως της περιφέρειας, λόγω... της μνημονιακής κατάργησης του μειωμένου ταχυδρομικού τιμολογίου που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα.

Απαντώντας σε σχετική Ερώτηση που είχε καταθέσει πριν λίγες εβδομάδες ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου πιστός τηρητής των Μνημονίων αναφέρει επί λέξει τα εξής: 

16 OI ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ BOYΛΕΥΤΕΣ . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΤΟΥ "ΝΕΟΥ" ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!


Τους 16 έχουν φτάσει οι ανεξάρτητοι βουλευτές μετά και την διαγραφή των κ.κ. Πάρι Μουτσινά και Οδυσσέα Βουδούρη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.
1.Ν.Νικολόπουλος
2.Γ.Μιχελογιαννάκης
3.Μ.Κασσής

H βαλίτσα-σκούτερ λύνει το πρόβλημα των μετακινήσεων!

Eαν είστε από αυτούς που βαριούνται να κουβαλάνε την βαλίτσα όταν ταξιδεύουν ή ταξιδεύετε συχνά και δεν μπορείτε να... μετακινηθείτε εύκολα, τότε η λύση ακούει στο όνομα Scootcase!

12.500 μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων


Στις 12.500 μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013, αναφέρθηκε ο Αντώνης Μανιτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Γίνεται από τώρα ο προγραμματισμός και η τεχνική προετοιμασία ώστε να είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, να υπολογίσουμε τις 12.500 μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013. Αυτός ο

Οι ΑΝ.ΕΛ. βάζουν στο "κάδρο" και τον Παπαδήμο


Την δική τους πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής αναφορικά με την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" ετοιμάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πρότασή τους θα ζητούν την διερεύνηση ευθυνών για τέσσερα πρόσωπα: τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και τον Λουκά Παπαδήμο.
Το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση

ΔΙΟΔΙΑ...ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ


Εργασίες συντήρησης πρασίνου στην Περίσταση και στην Ολυμπιακή ΑκτήΒασική μέριμνα της  Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης αποτελεί η καθημερινή αποτελεσματική συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων.
Έμφαση δόθηκε την 

Με αφορμή τα έργα από το ΕΣΠΑ στο Δήμο Δίου - Ολύμπου


του Γρηγόρη Παπαχρήστου, περιφερειακού συμβούλου και πρώην δημάρχου Δίου
 Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και ικανοποίηση παρακολουθώ την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στο δήμο Δίου –Ολύμπου και κυρίως στη Δημοτική Ενότητα Δίου.
Είναι γεγονός πως μεγάλα και σημαντικά έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και  άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα, βρίσκονται αυτή την περίοδο σε φάση υλοποίησης, ενώ υπάρχουν και άλλα σε φάση δημοπράτησης, ακόμα και σε αναμονή ένταξης. Μερικά μάλιστα, έχουν κιόλας αποπερατωθεί. Το αξιοσημείωτο είναι

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 4....


...Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταθέτουν την 20σέλιδη πρόταση για σύσταση επιτροπής για την παραπομπή σε δίκη του κ. Παπανδρέου, κ. λουκά Παπαδήμου, Κ. Ε. Βενιζέλου, και κ. Γ. Παπακωνσταντίνου κατά το άρθρο 86 του συντάγματος και 153 επί του κανονισμού της Βουλής...