Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Γερμανίδα δημοσιογράφος κατήγγειλε το σεξισμό των πολιτικών

Μια δημοσιογράφος του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού "Stern" δέχθηκε τις έντονες επικρίσεις του πολιτικού κόσμου,επειδή κατήγγειλε σεξιστικά σχόλια του υποψήφιου του φιλελεύθερου κόμματος FDP για την καγκελαρία.

Ορισμένες δημοσιογράφοι υπερασπίστηκαν την Λάουρα Χίμελραϊχ, καταγγέλλοντας τον "καθημερινό σεξισμό" που επικρατεί στο γερμανικό πολιτικό κόσμο.

Ένας βουλευτής του φιλελεύθερου

Ζητούν υποστήριξη για τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την πρώτη ανάβαση στον Όλυμπο


Την οικονομική υποστήριξη των Υπουργείων Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων από την πρώτη ανάβαση στον Όλυμπο ζητούν με κοινή ερώτησή τους, ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος και ο βουλευτής Χανίων Κ. Βιβριδάκης.
Στο κείμενο της ερώτησής τους σημειώνουν ότι ήδη έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και

Εθελοντική Ομάδα Δράσης:"Όλη η Πιερία στα διόδια του Αιγινίου"


Το πρόβλημα είναι πολιτικό και αυτοί που οφείλουν  να το λύσουν είναι οι πολιτικοί. Τώρα! Κι αν δεν μπορούν, να παραιτηθούν. Όλοι τους! Και να αφήσουν την τύχη του τόπου στους πολίτες.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη της και όλους τους πολίτες της Πιερίας, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 να είναι όλοι εκεί. Στο σταθμό διοδίων του Αιγινίου. Στο δρόμο! Εκεί που δίνονται οι αγώνες!
Αγαπητοί συμπολίτες,

Με γαλλική αρωγή η αξιολόγηση στο Δημόσιο

Ένα νέο σύστημα αξιολόγησης τριών επιπέδων για όλους ανεξαιρέτως τους δημοσίους υπάλληλους σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε συνεργασία με Γάλλους εμπειρογνώμονες.

Στόχος του Υπουργείου είναι εντός του επόμενου μήνα το νέο νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή ενώ η καθολικού τύπου διαδικασία θα διεξάγεται σε τρία επίπεδα και θα αρχίσει από φέτος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος», η νομοθετική ρύθμιση θα περιλαμβάνει τα νέα οργανογράμματα των

Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-Χαϊκάλη

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλο Χαϊκάληξέσπασε το Σάββατο στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αποχωρήσει εμφανώς εκνευρισμένος, από το στούντιο του ΣΚΑΙ.

Αφορμή στάθηκε η πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο, τη στιγμή που το επίπεδο ζωής των συμπολιτών μας επιδεινώνεται δραματικά μέρα με την μέρα.

"Πως θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ;", ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε:

ΟΙ 3 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ

ΤΗΝ απόφασή τους για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών κατά της  λειτουργίας του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών -Θεσσαλονίκης από την εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» διατύπωσαν στην διάρκεια της συνάντησης, που είχαν χθες στο Δημαρχείο Κατερίνης, οι Δήμαρχοι της Πιερίας.
Ειδικότερα,