Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ..ΡΑΣΟΥΛΗ


Χαμογελάμε 7 φορές την ημέρα


Εσείς έχετε μετρήσει, ποτέ, πόσες φορές μέσα στην ημέρα χαμογελάτε; Έρευνα δείχνει, πως κατά μέσο όρο, οι ενήλικες χαμογελούν μόνο εφτά φορές μέσα στην ημέρα. Μάλιστα, τουλάχιστον το ένα χαμόγελο από αυτά είναι… ψεύτικο και συνήθως το απευθύνουμε στο αφεντικό μας!

Πάνος Καμμένος : Αυτή τη στιγμή αστυνομικοί χωρίς αριθμούς συλλαμβάνουν μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..


Τα άτομα που προσήγαγαν είναι: Καλόγερόπουλος, Ευαγγελάτου, Αλαιαδης, Βασιάδης, Μαρικέτη Αλβέρτη, Παπαγεωργίου
Αστυνομικός Διευθυντής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ εκτελεί λέει διαταγή ανωτέρου αγνοώντας τον εισαγγέλεα
Ο εισαγγελέας αρνείται οτι διέταξε προσαγωγή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ; ΠΟΙΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΥ;
Αυτή τη στιγμή αστυνομικοί χωρίς αριθμούς συλλαμβάνουν μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τους μεταφέρουν στο Α.Τ. Συντάγματος .ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΑΦΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ...ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ..ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ; Ο ΠΑΟΚ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΤΟ CRASH  ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Πώς το Νοσοκομείο μας δωρίζει 50 μαστογραφίες ; Πώς το δικαίωμα γίνεται δωρεά;


Το  Δημόσιο Νοσοκομείο Κατερίνης προσφέρει δωρεάν 50 μαστογραφίες και κλινικές εξετάσεις σε 50 άπορες γυναίκες με αφορμή την ημέρα της γυναίκας διαβάζουμε στον τύπο.
protovoulia_poltistiko.jpgΑφού στα χρόνια του μνημονίου τα δημόσια νοσοκομεία τα κάνουν επιχειρήσεις  (δεν πρέπει λέει να είναι ελλειμματικά), αφού περικόπτουν συνέχεια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ ΙΗ΄


Λυπούμαι γιατί άφησα ένα πλατύ ποτάμι να περάσει μέσα απ' τα δάχτυλά μου
χωρίς να πιω ούτε μια στάλα.
Τώρα βυθίζομαι στην πέτρα.
Ένα μικρό πεύκο στο κόκκινο χώμα
δεν έχω, άλλη συντροφιά.
Ό,τι αγάπησα χάθηκε μαζί με τα σπίτια
που είταν καινούργια το περασμένο καλοκαίρι
και γκρέμισαν με τον αγέρα του φθινόπωρου.
ΙΘ΄
Κι αν ο αγέρας φυσά δε μας δροσίζει
κι ο ίσκιος μένει στενός κάτω απ' τα κυπαρίσσια
κι όλο τριγύρω ανήφοροι στα βουνά
μας βαραίνουν
οι φίλοι που δεν ξέρουν πια πως να πεθάνουν.

Μυθστόρημα Α΄εκδ. 1936 Κασταλία - τυπογρ. "Εστία"

Πρόσκληση σε Ημερίδα του ΣΣΝ Δ.Δ.Ε. Πιερίας και Σχολείων του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού


Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της Ημερίδας με θέμα «Ενδοοικογενειακή-ενδοσχολική βία και εφηβεία» που διοργανώνουμε στα πλαίσια και των δράσεων της 6ης Μαρτίου (σχετ. «Δράσεις κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού την 6η Μαρτίου 2013» Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. Αρ. Πρωτ. 26871/Γ7/26-2-2013).
Η Ημερίδα είναι εγκεκριμένη από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α .(Αρ. πρωτ. 28189/Γ7/28-2-2013), είναι προαιρετική και δωρεάν και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς της Δ.Δ.Ε. Πιερίας. Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά και να διευκολύνετε τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν,  χωρίς να παρακωλύεται η εφαρμογή του ωρολογίου σχολικού προγράμματος.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Νέες συμμετοχές στη διαδήλωση της Κυριακής αλλά και συνέχιση των διώξεων


ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
 ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ενώ συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Κυριακής 10-3-13 στις 12:00 π.μ. στα διόδια, ο Δήμαρχος κ. Πολύζος και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Λαγδάρης έλαβαν πρόσκληση προανάκρισης για τις κινητοποιήσεις.  Πρόκειται για τις διώξεις που όπως πολλές φορές είπαμε δυναμώνουν τη θέληση και τον αγώνα μας.
Οριστικοποιήθηκε χθες η συμμετοχή των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλας Γιαταγάνας και Ημαθίας Γιώργου Γιοβανόπουλου.  Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ μας γνωστοποίησαν ότι

Εξαιρετική τιμή για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης η παρουσία της ομοτίμου καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών και τ. Βουλευτού Επικρατείας κ.Μερόπης Σπυροπούλου.


"Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου...Οι υπερήλικοι στην οικογένεια".
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

-Σύλλογος Πολυτέκνων Πιερίας
-Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας
      Εξαιρετική τιμή για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης η παρουσία της
ομοτίμου καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών και τ. Βουλευτού Επικρατείας κ.Μερόπης Σπυροπούλου.

  4-3-2011 032
Τη Δευτέρα 4/3/2013 , στα πλαίσια των ομιλιών της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, 

Ακόμα ένας αστεροειδής περνά το ΣΚ ξυστά από τη ΓΗ!


Η εμφάνισή του προκαλεί κάποια νευρικότητα στους επιστήμονες (και όχι μόνο), καθώς μέσα σε λίγες μέρες είναι ο δεύτερος άγνωστος έως τώρα αστεροειδής που ανακαλύπτεται.Ανησυχητικά πολυσύχναστο έχει γίνει τελευταία το διάστημα γύρω από τη Γη. Άλλος ένας αστεροειδής και μάλιστα μεγάλος όσο ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο περίπου, θα περάσει μέσα στο Σαββατοκύριακο αρκετά κοντά από τον πλανήτη μας, σε απόσταση περίπου 960.000 χιλιομέτρων, δηλαδή 2,5 φορές η απόσταση Γης-Σελήνης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Με τη συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών που μετέχουν στα προγράμματα διαρθρωτικής προσαρμογής εργαζομένων και επιχειρήσεων εντός της οικονομικής κρίσης τα οποία υλοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της
Δευτέρας 4 Μαρτίου 2013 η συνάντηση εργασίας για την έναρξή τους και την υπογραφή των τελικών συμβάσεων με το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ). Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από

ΤΩΡΑ: Η εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

 Κατάμεστη είναι η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην πρώτη σειρά κάθονται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δίπλα τους ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Κωστής Στεφανόπουλος και παραδίπλα ο Αλέξης Τσίπρας.
Δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα κάθεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παρών είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα. Στα αριστερά της, βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.Παρόντες είναι ακόμα ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ο οποίος και πραγματοποίησε ομιλία.
Επίσης, διακρίναμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Βύρωνα Πολύδωρα, αλλά και ο Αχιλλέας Καραμανλής. Ε-ΝΙΚΟΣ

Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

«Αν συνεχιστεί η σημερινή εξέλιξη,
ίσως μια μέρα ο κόσμος να είναι χωρισμένος σε δύο τάξεις:
εκείνους που διαβάζουν – την τάξη των ισχυρών –
κι εκείνους που βλέπουν τηλεόραση.
Έτσι η δημοκρατία θα εγκαθιδρύσει από τη βάση της
την πιο φοβερή ανισότητα – την ανισότητα της γνώσης».

Οκτάβιο Πας     
Hellenic Society Paideia of Pieria

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ...Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ


ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ


       Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου,  μετά την επίσημη αναγνώριση  του σωματείου από το πρωτοδικείο Κατερίνης,  καλεί τα μέλη του σε πρώτη γενική συνέλευση,
 την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 11.30 π.μ, στο πρώην Δημαρχείο Δίου, στην Κονταριώτισσα,
 για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας, έχουν τα ιδρυτικά μέλη και όσοι εγγραφούν έως την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
                                        

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ


Ελατοχώρι Πιερίας: Ένας όμορφος χειμερινός προορισμός


Από το Χιονοδρομικό Κέντρο ΕλατοχωρίουΑπό το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου
Τα μυθικά Πιέρια Όρη, ο τόπος των Πιερίδων Μουσών, απλώνονται δίπλα στον Όλυμπο. Δεν είναι τυχαίο το ότι η ομορφιά και η αρμονία των γραμμών τους εντυπωσίασαν τους αρχαίους προγόνους μας που διάλεξαν αυτό τον τόπο

Τοροσίδης:«Γιατί έφυγα από τον Ολυμπιακό»


Μεγάλη συνέντευξη του Βασίλη Τοροσίδη φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα ΦΩΣ, με τον διεθνή άσο να μιλάει για την απόφαση του να μη συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ενώ για τον Ζαρντίμ δήλωσε ότι δεν είχε πλάνο.
Στα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης ο Τοροσίδης μιλάει για τη συνεργασία του με προέδρους και προπονητές στον Ολυμπιακό και για τη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά.
Για το αν του έμεινε κάποιο απωθημένο:

8 Μαρτίου «Ημέρα της Γυναίκας».Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης


        Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για την Δημιουργία Κέντρου Μαστού στο Νοσοκομείο Κατερίνης διοργανώνει δύο (2) εκδηλώσεις.:

Έκτακτη γενική συνέλευση του ΕΟΣ Λιτοχώρου την Κυριακή 10 Μαρτίου


Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου, στις 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου (1ος όροφος ναυτικού μουσείου Λιτοχώρου).

Λιγότερες οι μετακινήσεις από το σχέδιο "Αθηνά"

Λιγότεροι φοιτητές θα χρειαστεί τελικά να μετακινηθούν από το σχέδιο "Αθηνά" για την αναδιάρθρωση του πανεπιστημιακού χάρτη, μετά τις τελευταίες αλλαγές που επέφερε ουπουργός Παιδείας, καθώς δέκα τμήματα θα παραμείνουν ως έχουν μέχρι να αποφοιτήσουν οι σημερινοί φοιτητές σύμφωνα με "Τα Νέα".

Το σχέδιο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ενώ οι φοιτητές ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.

Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στην Κατερίνη


Συνεχίζονται οι εργασίες του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ, σε ολόκληρη την πόλη και στους οικισμούς, με σκοπό την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων

Το 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας θα γίνει οπωσδήποτε


Συνάντηση με το προεδρείο της ελληνικής οργανωτικής επιτροπής του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας και με μέλη της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
«Ελπίζω να έχει υπάρξει πρόοδος στην οργάνωση αυτού του πολύ σημαντικού Συνεδρίου, που θα λάβει χώρα, φέτος το καλοκαίρι, στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ


Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 στην Κονταριώτισσα
ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 1.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Αγαπητέ αιμοδότη, αγαπητή αιμοδότρια.
Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Κονταριώτισσας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 7/3/2013 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία. Θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου (πίσω από την παλιά

Καθαρισμοί παράνομων μπαζότοπων και αποκαταστάσεις βλαβών από πλημμύρες


ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ (ΔΕΑΔΟ Α.Ε.)

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

H δημοτική επιχείρηση ανάπτυξης Δ.Δίου – Ολύμπου (Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.)  στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης και χρησιμοποιώντας τα

Το ΒΙΟ.ΠΑ Λιτοχώρου, μια περιοχή εφαρμογής του προγράμματος Leader της Πιερικής Αναπτυξιακής


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η 24η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 2.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ «ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.»

Κοινωνικό στίγμα και ανισότητες.Του Νικηφόρου Γκόλτσιου


«Εναπόκειται ίσως στην ίδια την κοινωνία και τους θεσμούς της να οργανώσει το περιβάλλον ουσιαστικής άσκησης των δικαιωμάτων των ασθενών. Η διδασκαλία της προαγωγής και πρόληψης της ψυχικής υγείας στα σχολεία και η δημιουργία στις τοπικές κοινωνίες ενός «μετώπου» λογικής ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας»
Του Νικηφόρου Γκόλτσιου
Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΜΘ
Οι περισσότερες σύγχρονες δημοκρατίες είναι πολυσυλλεκτικές και πολυπολιτισμικές. Ωστόσο, η διαφορετικότητα συνεχίζει, ακόμη και σ’ αυτές, να γίνεται αφορμή για ανισότητες και καταπιεστικές

Θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ «Ασκήσεων πατριδογνωσίας» συνέχεια


Τρεις κλόουν, ακροβάτες και ταχυδακτυλουργοί, μια χειρομάντισσα κι ένας μασίστας, ένας περιπλανώμενος-σε χρόνους και τόπους- θίασος, που δείχνει να δραπέτευσε από πανηγύρι του προηγούμενου αιώνα, ξετυλίγει επί σκηνής έξι ιστορίες για πέντε πόλεις.
Πόλεις με ένοχα μυστικά, μικρά ή μεγάλα,

Ο Β. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Απεβίωσε ο Ούγκο Τσάβες στα 58. Οι διεθνείς αντιδράσεις για τον θάνατο του Τσάβες


Ο Ούγκο Τσάβες, πρόεδρος της Βενεζουέλας, πέθανε μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε το Associated Press, πριν από λίγα λεπτά.
Το Associated Press αναφέρει πως ο Ούγκο Τσάβες, ο οποίος ηγήθηκε μιας αριστερής επανάστασης και υπηρέτησε ως πρόεδρος της Βενεζουέλας για σχεδόν 14 χρόνια, πέθανε 58 ετών.
Πλήθος διεθνών αντιδράσεων προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ούγκο Τσάβες. Οι πολιτικές ηγεσίες τριών χωρών της Λατινικής Αμερικής, συμμάχων της Βενεζουέλας, του Εκουαδόρ, της Βολιβίας και της Νικαράγουα υποκλίθηκαν

ΠΑΓΩΝΙΑ...ΚΡΥΟ....ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ


TIME: Οι Έλληνες που έγιναν εξώφυλλο


Η Ελλάδα, μια χώρα με πολυτάραχη ιστορία, δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει το αμερικανικό περιοδικό TIME, το οποίο την περασμένη Κυριακή γιόρτασε τα 90 χρόνια του, φιλοξενούμενη 13 φορές στο εξώφυλλό του.

Όπως αναφέρει το "Έθνος", λίγους μήνες μετά τη γέννησή του, το περιοδικό -στο 9ο τεύχος, στις 18 Φεβρουαρίου 1924- επέλεξε να βάλει στο εξώφυλλό του τον Ελευθέριο Βενιζέλο, λίγες ημέρες μετά τη παραίτηση της κυβέρνησής του μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.