Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ


ΜΙΚΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ; ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ?


Συνήθως οι μικρότεροι άνδρες ερεθίζονται στη σκέψη μιας μεγαλύτερης γυναίκας που τους χρησιμοποιεί σαν σεξουαλικό παιχνίδι. Ωστόσο ανάμεσα σε...μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας και μία πιτσιρίκα, μάλλον επιλέγουν τη δεύτερη.
Αυτό προκύπτει από online έρευνα

Συνεργάτης του Ντάισελμπλουμ εκθέτει τον Στουρνάρα


 Έκθετος- αυτή τη φορά περισσότερο από ποτέ- είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας για την στάση που έλαβε στο πρόσφατο κρίσιμο Eurogroup για την Κύπρο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Newsbomb.gr”, στενός συνεργάτης του Ολλανδού επικεφαλής του Eurogroup κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ μιλώντας off the record σε δημοσιογράφους στην Ολλανδία παραδέχτηκε ότι

Δήλωση Π. Καμμένου για τις εξελίξεις στην Κύπρο


«Στις ΗΠΑ, το 2008 στην κορύφωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης χρεοκόπησαν τράπεζες, όπως η Citigroup, των οποίων... το μέγεθος ήταν παραπλήσιο με το μέγεθος του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, όμως κανένας καταθέτης δεν έχασε ούτε ένα δολάριο κατάθεσης. 

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει σήμερα στην Ευρωζώνη των ακραίων νεοφιλελεύθερων, άρχισε το οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο με πρόσχημα ένα αμελητέο μέγεθος, όπως είναι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα με στόχο την αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς.»

Συνεργασία σε τρία μέτωπα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ

Συμφωνία επί τριών βασικών σημείων και μια διαφωνία, διαπιστώθηκε στη συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, η οποία πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του δεύτερου, στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Κατ' αρχάς συμφωνήθηκε η συνεργασία των δυο κομμάτων

Νέα δεδομένα στις σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας: Επίσημη συγνώμη από Νετανιάχου για το Μαβί Μαρμαρά.


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη χθες από την Τουρκία για τα "λάθη" που ενδέχεται να οδήγησαν στο θάνατο των εννέα Τούρκων ακτιβιστών, το 2010, κατά την επίθεση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων εναντίον του στολίσκου που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια...
στη Λωρίδα της Γάζας.

https://www.facebook.com/nikos.koykoydis NK CATERING ΚΑΤΕΡΙΝΗ2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


Metron Analysis 

Οριακό προβάδισμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει το μηνιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis, που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ (ΚΑΙ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ


του ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΦΑ
Δημόσια συζήτηση ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ την Παρασκευή, 22 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο «Ιδεοδρόμιο», με θέμα την κρίση που παρατηρείται και στον πολιτισμό και ομιλητή τον συγγραφέα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρο του ΕΚΕΒΙ Πέτρο Τατσόπουλο. 
Τα μνημόνια όπως είναι φανερό βλάπτουν και τον πολιτισμό αφού φορείς με πολύχρονη δράση και αναντίρρητα θετικό έργο όπως είναι το ΕΚΕΒΙ καταργούνται, υποβαθμίζεται η οργάνωση των κρατικών υπηρεσιών και καταργείται σχεδόν το υπουργείο πολιτισμού (ο υφυπουργός Κώστας Τζαβάρας είναι μακράν ο χειρότερος πολιτικός προιστάμενος που πέρασε ποτέ από αυτήν τη θέση).  
Ταυτόχρονα, οι περικοπές συνεχίζονται: οι πιστώσεις του

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...


ΠΑΟΥΛΟ ΚΟΕΛΙΟ


Το θέατρο «ΠΗΓΑΣΟΣ» παρουσιάζει το έργο: «Ασκήσεις Πατριδογνωσίας»


... με δύναμη από τη Μακεδονία
Έξι λογοτέχνες της Μακεδονίας - Γιάννης Καισασαρίδης, Βασίλης Παππάς, Αντώνης Κάλφας, Σοφία Νικολαϊδου, Βασίλης Καραγιάννης και Σάκης Σερέφας - εμπιστεύτηκαν κείμενά τους (δημοσιευμένα και αδημοσίευτα) στο θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ για να μας ξεναγήσουν ο καθένας χωριστά στο δικό του τόπο, στη δική του πόλη.
Βέροια, Έδεσσα, Κατερίνη Κοζάνη, Θεσσαλονίκη
Και κάθε Σαββατοκύριακο στις 9:00' μ.μ.
Για κρατήσεις θέσεων: 23510/74371

Ο επόμενος στόχος της Εθνικής...


Το όνειρο της πρώτης θέσης, που θα οδηγούσε στην απευθείας πρόκριση στο μουντιάλ της Βραζιλίας, «ξεθώριασε» για τα καλά στη Ζένιτσα για την Εθνική μας, και πλέον ο βασικός στόχος είναι να μη χάσει, έστω …μισό βαθμό στις πέντε επόμενες αγωνιστικές της προκριματικής φάσης.
Να συγκεντρώσει, δηλαδή, 15β, να φτάσει τους 25β και να ελπίζει, ότι σε δύο από τα τέσσερα ματς που θα δώσει η παρέα του Τζέκο εκτός έδρας, θα χάσει 4β, ώστε να τη προσπεράσει την τελευταία στιγμή.
Αναλύοντας κανείς το υπόλοιπο πρόγραμμα ως

"Επιτομή Χρονολογική της Γενικής Ιστορίας", 1808

"Τα εν τη Αμερική προς βοήθειαν των Αγγλοαμερικάνων σταλέντα στρατεύματα, επανελθόντα εις Φράντζαν, έφεραν τας ιδέας της ελευθερίας και τας μετέδωσαν (...) Κατ’ αυτόν τον καιρόν, η γενική συνέλευσις ακύρωσε τα δικαιώματα των ευγενών και διέταξε την δήμευσιν των εκκλησιαστικών κτημάτων διαμοιράσασα την Φράντζαν (...) Εν τούτοις, οι δύο αδελφοί του βασιλέως και οι πρώτιστοι του βασιλείου καταφυγόντες εις ξένας αυλάς, ενησχολούντο να διεγείρωσιν αυτάς εις πόλεμον κατά της ιδίας πατρίδος των, ελπίζοντες δήθεν να αποκαταστήσωσιν έπειτα την εξουσίαν των απόλυτον. Έως τόσον, μετά την εις Παρίσι άφιξιν του βασιλέως, με το να εμετρίασε η υπερβολική πείνα, οπωσούν εφησύχασεν ο λαός. Έπειτα συνεκροτήθη εις θέατρον εις τον κάμπον (πεδίον του Άρεως ονομαζόμενον) όπου παρήσαν ο βασιλεύς, ο στρατός και τα παριστώντα τον λαόν πρόσωπα και έκαμαν όρκον να φυλαχθή η νεοσυσταθείσα διοίκησις. Και ο λαός ένοπλος, ωρκίσθησαν να ζήσωσιν ελεύθεροι ή να αποθάνωσι...". 

Το σχολικό εγχειρίδιο που φυλάσσεται επιμελώς στη συλλογή πολυτίμων και σπανίων