Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σκοτώσαμε 130.000 Έλληνες αμάχους, στείλαμε 70.000 Έλληνες Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά ο πρωθυπουργός σας φοβάται να ζητήσει τις αποζημιώσεις!


Με συγκεκριμένους αριθμούς περιγράφει ο αρθρογράφος της εφημερίδας Tagesspiegel του Βερολίνου τα δεινά που προκάλεσαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σε

Τίποτα δεν άλλαξε. Από τη συλλογή "ΚΑΤΙ ΣΤΙΓΜΕΣ" Εκδόσεις ΠΕΡΙ 1992 .


Τίποτα δεν άλλαξε
  
Τίποτα δεν άλλαξε
σ' αυτή τη
 μίζερη πόλη
 Μόνο οι τιμές
 στα μπαρ με τα ποτά της λήθης
 και τα χρόνια
 της μικρής πόρνης
 που έπαψε να βάφει χείλη, μάγουλα
 να δείξει
18...
Η μουσική αναπηδά σε ντενεκέδες
γεμάτους σκουπίδια
που σκόρπισαν στο δρόμο με τις λακκούβες
αδέσποτα σκυλιά.

Χαμός για τις έξι "Καλύτερες Δουλειές στον Κόσμο"

Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο έκαναν αίτηση για μία από τις έξι "Καλύτερες Δουλειές στον Κόσμο" της Αυστραλίας, γεγονός που αποτελεί ''πονοκέφαλο'' για τους αξιωματούχους του τουριστικού τομέα που καλούνται τώρα να τις εξετάσουν προκειμένου να καταλήξουν σε 18 φιναλίστ. 

Η απασχόλησή τους θα είναι διάρκειας έξι μηνών.

Μία "σύνοδο του Νότου" ετοιμάζει ο Τσίπρας

Επιτάχυνση των δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά ο χρόνος μέχρι τον Ιούνιο, καθώς προβλέπει νέα έκρηξη των προβλημάτων της χώρας, επιδιώκει ο ΑλέξηςΤσίπρας και, στο πλαίσιο αυτό, θα τοποθετηθεί το Σάββατο, ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. 

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες,

Venice, italy,BENETIA από ψηλά


3ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ


Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας και οι εκδόσεις ‘’ΟΙΩΝΟΣ’’ προκηρύσσουν τον 3ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ζωοφιλίας.
Ο διαγωνισμός αφορά στα είδη:
Ποίηση: 3 έως 5 ποιήματα (σε οποιαδήποτε μορφή ποιητικής έκφρασης) έως 30 στίχους το καθένα
Διήγημα: 1 διήγημα έως 1500 λέξεις
Αφήγημα: 1 αφήγημα έως 1500 λέξεις
Κάθε δημιουργός μπορεί

Λογοτεχνικός διαγωνισμός από τον Ελληνο- Αυστραλιανό σύνδεσμο


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Ο Σύνδεσμος διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν την μέρα που θα κυκλοφορήσει το περιοδικό «Αντίποδες».
Ο Διαγωνισμός καλύπτει έργα γραμμένα στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα, στις ακόλουθες κατηγορίες: ποίηση, διήγημα και μονόπρακτο θεατρικό έργο.
Η αξιολόγηση θα είναι διαφορετική για την κάθε γλώσσα.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος σε μια ή όλες τις κατηγορίες,

ΠΟΙΕΙΝ - ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης διοργανώνει για 1η χρονιά η Επιθεώρηση Ποιητικής Τέχνης “Ποιείν'. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν με ένα ανέκδοτο ποίημα με ελεύθερο θέμα. Το ποίημα δεν θα υπερβαίνει τους 47 στίχους και δεν θα είναι λιγότερο από 11 στίχους.
Θα δοθούν τρία βραβεία,

Παγκόσμιος ποιητικός διαγωνισμός με θέμα: ''Ο λόγος ο Ελληνικός Φως της Οικουμένης''


Με την ευκαιρία του 3ου Παγκόσμιου συνεδρίου Αμφικτυόνων, που θα γίνει το 2014, προκηρύσσουμε Παγκόσμιο ποιητικό διαγωνισμό με θέμα: ''Ο λόγος ο Ελληνικός Φως της Οικουμένης''. Κάθε ποιητής από

"Πολύ δύσκολη η πώληση του Σκορπιού - Μόνο με leasing"

Σχεδόν ακατόρθωτη χαρακτηρίζει την πώληση του Σκορπιού ο δήμαρχος του Μεγανησίου, Ευστάθιος Ζαβιτσάνος, αφού, όπως λέει, «σκοντάφτει» στη διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση.
«Η περίπτωση

Ντουμπάι: Περιπολίες με Λαμποργκίν


Ντουμπάι: Περιπολίες με Λαμποργκίνι
Περιπολίες με μια Λαμποργκίνι Αβενταδόρ αξίας 550.000 ευρώ θα πραγματοποιούν πλέον αστυνομικοί στο Ντουμπάι, με σκοπό

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ "ΣΑΜΑΡΑ"

«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση λέει
«ναι» σε όλα, οι υπαλληλίσκοι της τρόικας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, προβάλλοντας πλέον και νέες απαιτήσεις, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις μαζικές απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων».

ΣΑΜΑΡΑΣ: "Το Σύνταγμα δεν απαγορεύει απολύσεις στο δημόσιο"


Στα ζητήματα των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αναφέρεται –μεταξύ άλλων- με συνέντευξή του στην «Ημερησία του Σαββάτου» ο Α. Σαμαράς. Μιλά για απολύσεις επιόρκων και αναφέρει πως «το Σύνταγμα δεν απαγορεύει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι που η οργανική τους θέση καταργείται».
Δηλώνει ότι

Το Forum των Ανεξαρτητων Ελληνων


Για πρώτη φορά δημιουργείται Ηλεκτρονική Πολιτική Πλατφόρμα η οποία θα προάγει τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Μέσα από το επίσημο forum «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – Ο δρόμος για το Συνέδριο»,

H Οριάννα Φαλάτσι, απαντά στον Παπανδρέου και τους ομοίους του.


Η πραγματικη αντιφασίστρια Οριάννα Φαλάτσι, από τις ελάχιστες οικογένειες που αντιστάθηκαν στον μαθητή του Κεμάλ και σύμμαχο του Χίτλερ ανθέλληνα Μουσολίνι, απαντά στους σύγχρονους φορείς του φασισμού με ένα βιβλίο – φωτιά. Ένα βιβλίο που οι

Εξώδικα για τις εφημερίες


Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών γνωστοποιεί ότι κοινοποίησε εξώδικα στο Υπουργείο Υγείας, στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και στις ΥΠΕ για την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευμένων και ειδικευόμενων γιατρών.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο ΙΣΑ έχει παρέμβει πολλάκις για την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευμένων και ειδικευόμενων γιατρών, καθώς επίσης και για την καταβολή των ποσών που προήλθαν από τις αυθαίρετες περικοπές των εφημεριών. Επίσης έχουμε διαμαρτυρηθεί για τα θέματα τα οποία έχουν προκύψει λόγω των συγχωνεύσεων τμημάτων και των ελλείψεων νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, πλην όμως οι υπεύθυνοι κωφεύουν. Ενόψει των ανωτέρω, συνεχίζουμε να κοινοποιούμε εξώδικες καταγγελίες-διαμαρτυρίες στο Υπουργείο Υγείας, στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και στις ΥΠΕ. Εάν το ζήτημα δεν αποκατασταθεί άμεσα, η Ελληνική Δικαιοσύνη πλέον θα επιλύσει το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα".

Ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω ΕΣΠΑ


Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας προκύπτει από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν μέχρι και τις 8...
Απριλίου, οπότε και έληξε η προθεσμία υποβολής.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, υποβλήθηκαν 6.954 προτάσεις ύψους 217.392.249 ευρώ, ενώ ο προϋπολογισμός (δημόσια δαπάνη) της δράσης ήταν 40 εκατ. ευρώ. 
Με λίγα λόγια ο προϋπολογισμός υπερκαλύφθηκε κατά περισσότερες από πέντε φορές. 
Πρέπει να σημειωθεί πως

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ»


  Το Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού Κατερίνης «Άντον Τσέχωφ», σε 
συνεργασία με το Ρωσικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει
το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 07.00 μ.μ.
στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (1ος όροφος)
με θέμα: 

Επιτυχόντες Σχολής Διαιτητών της 4-4-2013


 
Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνει με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των επιτυχόντων υποψηφίων Διαιτητών της τελευταίας Σχολής Διαιτησίας που πραγματοποιήθηκαν στις 4-4-2013.:

Εκτίναξη 40% στις κρατήσεις Αυστριακών για διακοπές στην Ελλάδα


Ρεκόρ αύξησης, που φθάνει μέχρι και 40% σε σχέση με πέρυσι, παρουσιάζουν οι κρατήσεις Αυστριακών για διακοπές στην Ελλάδα, σύμφωνα με...

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Unicef: Κι όμως τα παιδιά στην Ελλάδα είναι ευτυχισμένα!


Η Ολλανδία είναη χώρα που προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για να μεγαλώσουν παιδιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της UNICEF μεταξύ των...
29 ανεπτυγμένων χωρών του ΟΟΣΑ.
Η Ελλάδα καταλαμβάνει μόλις την 25η θέση, η Γερμανία την 6η και οι ΗΠΑ την 26η.

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκονται ακόμη η Νορβηγία, η Ισλανδία, η Φινλανδία και η Σουηδία, ενώ τα παιδιά αντιμετωπίζουν δυσμενέστερες συνθήκες στην Ρουμάνια, στην Λετονία και στην Λιθουανία.

Ποια είναι η Ελσα Αναστασιάδη, κόρη του Προέδρου της Κύπρου, που φωτογραφίζεται σαν μοντέλο, είναι βαθύπλουτη και λέγεται ότι έβγαλε κρυφά από την Κύπρο 21 εκατ. ευρώ [εικόνες] |


Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο, έπειτα από την αποκάλυψη πως ανάμεσα στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα των 6.000 καταθετών που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό, λίγο πριν από την απόφαση του πρώτου Eurogroup, βρίσκεται η κόρη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Ελσα Αναστασιάδη και ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.
Σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Κύπρου, παρουσιάστηκε μέρος της λίστας με τους καταθέτες που «γλίτωσαν» σημαντικά ποσά από το κούρεμα καταθέσεων,

Αυτός είναι ο διαβολικά ευφυής, περιζήτητος Ελληνας οικονομολόγος που «τα σπάει» στη Wall Street


Δεν υπάρχει αμερικανικό site, τηλεοπτικό κανάλι ή έντυπο οικονομικού περιεχομένου που να μην υποκλίνεται στη διαβολική ευφυΐα του, στην οξύτητα και την πρωτοτυπία των σχολίων του, στην καινοτόμο ματιά του, στην ενορατικότητά του, αλλά και στα ανέκδοτα με τα οποία «κοσμεί» τις live εμφανίσεις του στις εκάστοτε εκπομπές όπου τον

Αφιερωμένο στον Κωστή Παλαμά το 32ο Φεστιβάλ Βιβλίου


Στα 70 χρόνια από το θάνατο του Κωστή Παλαμά είναι αφιερωμένο το φετινό Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνει για 32η χρονιά από τις 7 ως τις 23 Ιουνίου ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία γύρω από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου (επί της οδού Αριστοτέλους στο ύψος της πάνω από την οδό Εγνατία)

Φυτεύσεις δέντρων και θάμνων


 Φυτεύσεις δέντρων και θάμνων σε κοινόχρηστους χώρους της Παραλιακής ζώνης (παιδικές χαρές, νησίδες, χώρους στάθμευσης, χώρους πρασίνου) θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 13 Απριλίου στις 11:00 π.μ., 

ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΤο Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο Ξενοδοχείο METROPOLITAN, Λεωφόρος Συγγρού 385, Αθήνα. 

Φιλικό βόλεϊ μεταξύ «Πάνθεον» Λιτοχώρου και Αρχελάου Κατερίνης


ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ» ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ


Φιλική συνάντηση βόλεϊ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» στο Λιτόχωρο μεταξύ των Ακαδημιών «Πάνθεον» Λιτοχώρου και Αρχελάου Κατερίνης.
Οι μικρές αθλήτριες του Λιτοχώρου θα έχουν τη χαρά και την εμπειρία να γνωριστούν και να αγωνιστούν σ’ ένα κλίμα καλής συνεργασίας με τις Κατερινιώτισσες συναθλήτριές τους.
Ώρα συνάντησης – αγώνων 10.30 π.μ.

ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΩΙΝΟ....


ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ!


BBQ


ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ...ΚΡΕΜΑ!


Γιατί οι άντρες έχουν εμμονή με το στοματικό


Ευτυχώς για όλους μας, που το sex έχει πολλές μορφές και μεγάλη γκάμα παραλλαγών έτσι για να ικανοποιεί όλα τα γούστα! Κι αν παλαιότερα τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα, πλέον, είτε επειδή η κοινωνία εξελίσσεται, είτε γιατί βομβαρδιζόμαστε με τόσο πολύ sex σε καθημερινή βάση, μπορούμε να πούμε ότι το η αρχαιοτέρα των πράξεων είναι μία από τις πιο πολύπλοκες και πολυποίκιλες που υπάρχουν.