Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

το "Στοίχημα" στη ΝΕΤ


Μια νέα δραματική σειρά εννέα επεισοδίων, το "Στοίχημα" Ξεκίνησε, με πρωταγωνιστές τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Νίκ Νόλτε...
 Η υπόθεση της σειράς

NIKOS KAZANTZAKIS...


Η Νέα Νότια Ουαλία αναγνώρισε την Ποντιακή Γενοκτονία


Μετά τη Γερουσία της Νέας Νότιας Ουαλίας, της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας, τώρα και η Βουλή της ίδιας της πολιτείας αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων.
Η αναγνώριση έγινε ομόφωνα από το Σώμα μετά από πρόταση του πρωθυπουργού της πολιτείας Μπάρι Οφάρελ.
Στη σχετική πρόταση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία διέπραξε το έγκλημα της γενοκτονίας σε βάρος των συγκεκριμένων τριών ομάδων από το 1915 έως το 1922.
Η Νέα Νότια Ουαλία είναι η δεύτερη πολιτεία της Αυστραλίας (μετά τη Νότιο Αυστραλία) που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων.http://news247.gr

ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ..ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ


Βρέθηκαν επικίνδυνα φυτοφάρμακα σε φρούτα, λαχανικά

Eπικίνδυνα φυτοφάρμακα και ουσίες απαγορευμένες στην ΕΕ εντόπισε έρευνα του ελληνικού γραφείου της οργάνωσης Greenpeace σε μήλα, μπανάνες, αχλάδια, πατάτες, καρότα και κολοκύθια τα οποία πωλούνται στη χώρα μας.

Συνολικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βρέθηκαν 27 διαφορετικές χημικές δραστικές ουσίες (πολλές από αυτές απαγορευμένες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης), των οποίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ            Το Κέντρο Ημέρας ‘4 Εποχές’ του Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης διοργανώνει τουρνουά πινγκ πονγκ στις 16 και 17 Μαΐου 2013, 10π.μ. – 12μ.μ., στο χώρο του, επί της Εθνικής Αντιστάσεως 51 στην Κατερίνη.
Θα συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων της πόλης μας, καθώς επίσης μέλη και προσωπικό του Κέντρου Ημέρας.
Ιδιαίτερη χαρά θα μας δώσει η παρουσία όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
 Ο Αναπληρωτής Διοικητής
 Κοσμαδάκης Εμμανουήλ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...


FAO: "Πεινάτε; Φάτε έντομα"


Ο παγκόσμιος Οργανισμός για τα Τρόφιμα και την Γεωργία (FAO) παρουσίασε τη Δευτέρα ένα πρόγραμμα με σκοπό να ενθαρρύνει την εκτροφή σε μεγάλη κλίμακα εντόμων, ενός όχι ακριβού και οικολογικού διατροφικού στοιχείου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ..


ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ


ΚΑΡΑΤΕ 18-19 ΜΑΙΟΥ 2013Δημοσίευμα "βόμβα" για Παπανδρέου


Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique», σύμφωνα με το οποίο τον Δεκέμβριο του 2010 οι ευρωπαίοι ηγέτες άκουσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να τους λέει ότι όλοι οι αριθμοί της χώρας είναι ψεύτικοι.
Συγκεκριμένα , στο δημοσίευμα με τίτλο "Η Άγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα", αναφέρεται μεταξύ άλλων:  "Η Γερμανίδα Καγκελάριος είναι βαθιά σοκαρισμένη με όσα αποκαλύπτονται το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου 2010. Στις Βρυξέλλες, οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων υποδέχονται τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό. Ο σοσιαλιστής Γιώργος Παπανδρέου εξηγεί:

Έκθεσης ζωγραφικής της Γάβρη Ειρήνης με τίτλο “Ανάβασις”

Εγκαίνια: Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 
ώρα 6:30 μ.μ στην Αστική Σχολή Κατερίνης 

Διάρκεια έκθεση : 20-30 Μαΐου 2013

Ώρες λειτουργίας: 10.00-13.00 & 18.30-21.00
Καθημερινά και το Σαββατοκύριακο