Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

2 IOYNIOY

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=902640e261&view=att&th=13ed6732068b621c&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P970aURS9yDOk_pGUDhZcs3&sadet=1369648545927&sads=Fti8WtCY4kG9FZ0bOhwsScMaTKs&sadssc=1

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΛΑΣ ..ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Ελλάδα: Παραμένει ακριβή παρά την κρίση


Η ακρίβεια καλά κρατεί στην Ελλάδα της κρίσης σύμφωνα με τα τελευταία αποκαλυπτικά στοιχεία του ΟΟΣΑ για το "καλάθι της νοικοκυράς".
Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", οι μετρήσεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), δείχνουν ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ελάχιστα φθηνότερη σε σύγκριση με πολλά μέλη του οργανισμού, όπου το διαθέσιμο εισόδημα είναι πολύ υψηλότερο.
Ειδικότερα,

Αλλαγές στο νόμο των δημοτικών εκλογών

Αλλαγές στο νόμο για τις δημοτικές εκλογές σχεδιάζει η κυβέρνηση, προκειμένου να ενισχυθούν οι λεγόμενες υπερκομματικές υποψηφιότητες προς όφελος των δυνάμεων της τρικομματικής συγκυβέρνησης, να ανακοπεί η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να αποφευχθεί σημαντική διαρροή ψήφων στην ακροδεξιά.

Η καρδιά "σκοτώνει" Ιανουάριο, Παρασκευές και βράδια

Οι θάνατοι ασθενών από καρδιολογικό πρόβλημα είναι πιο συχνοί τον μήνα Ιανουάριο, τις Παρασκευές και τα βράδια, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Η ανάλυση στατιστικών στοιχείων από σχεδόν ένα

Στο Νομικό Συμβούλιο η πώληση του Σκορπιού

Το θέμα της αγοραπωλησίας του Σκορπιού έχει παραπέμψει στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους το υπουργείο Οικονομικών με στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων του δημοσίου, σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. Τι αναφέρει η διαθήκη του Ωνάση.

Γαλλικό βιβλίο - φωτιά για Καραμανλή και Παπανδρέου

Αποκαλύψεις για τη θητεία δύο πρώην πρωθυπουργών, του Γ. Παπανδρέου και του Κ. Καραμανλή, περιλαμβάνει βιβλίο γαλλίδας δημοσιογράφου, το οποίο αναφέρει - μεταξύ άλλων - πως το πρόβλημα του ελληνικού χρέους είχε τεθεί σε "μυστικές" συναντήσεις του Γιουνκέρ με τον κ. Καραμανλή, στην Αθήνα, σύμφωνα με την Καθημερινή.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ