Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Πιο δημοφιλής στο εξωτερικό η μεσογειακή διατροφή

Σε ακριβά εστιατόρια της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου ακολουθούνται οι αρχές της μεσογειακής δίαιτας, με τους πελάτες να πληρώνουν αδρά για ένα πιάτο φαγητό, ενώ αντίθετα, στην Ελλάδα, οι νέες γενιές αυξάνουν την κατανάλωση των επεξεργασμένων τροφίμων fast food.

H ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ
«Παρά το δήθεν success story που προπαγανδίζει η κυβέρνηση και τις υποσχέσεις Σόιμπλε για επενδύσεις στην Ελλάδα, οι συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου και οι επιλεκτικές διαρροές προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για τη λήψη νέων σκληρών μέτρων κατά του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού και την επιβολή απολύσεων στο δημόσιο ενόψει της άφιξης της τρόικας σε λίγες ημέρες».

Εστία μολύνσεως οι γυναικείες τσάντες

Οι γυναικείες τσάντες κρύβουν πολλά μικρόβια και οι περισσότερες γυναίκες αυτό το αγνοούν, με αποτέλεσμα να μην πλένουν τα χέρια τους μετά το ψάξιμο στην τσάντα.

Το 20% των γυναικείων τσαντών έχουν επίπεδα βακτηρίων-σχετική μόλυνση που δυνητικά θα μπορούσε να επιμολύνει

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ - ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ «ΚΑΤΑΠΙΑΝ» ΙΔΙΩΤΕΣ»
 
«ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΖΩΝΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ»
 
«Οι άνθρωποι είναι παρανοϊκοί! Βρήκαν στην αρχή της τουριστικής περιόδου να τινάξουν στον αέρα τουριστικές παραθαλάσσιες περιοχές, με τη σύγκρουση αρμοδιοτήτων που υπάρχει μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου για τη χρήση χώρων στην χερσαία ζώνη Λιμένος.

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Πιλοτική δράση για εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=902640e261&view=att&th=13ee6b9b5df0523d&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P970aURS9yDOk_pGUDhZcs3&sadet=1369728205240&sads=iMXz9zu_q5lNJJx0Pm8vb0P-kmI

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς

Η εύρεση προπονητή αποτελεί προτεραιότητα του ΠΑΟΚ και η ομάδα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές με υποψήφιους τεχνικούς, θέλοντας να κλείσει το θέμα άμεσα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου.NOOZ

ΤΙΤΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ


Βάλτε στη διατροφή σας τα βερίκοκα

Τα βερίκοκα είναι αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα γιατί εκτός από νόστιμα είναι ο απόλυτος σύμμαχος για λεπτό και υγιές κορμί.
Ειδικότερα, πρόκειται για το ιδανικό σνακ, αφού είναι χορταστικά και ολιγοθερμιδικά (περίπου 25 θερμίδες το καθένα). Λόγω των φυσικών σακχάρων που περιέχουν ικανοποιούν την

Στα 200 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το ΑΠΘ

Μεταξύ των 200 καλύτερων Πανεπιστημίων της παγκόσμιας κατάταξης, σε 10 από τα 30 θεματικά-επιστημονικά πεδία, συγκαταλέγεται το Α.Π.Θ. για το τρέχον έτος, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Κατάταξης QS.

Πώς θα συμπληρώσουμε τη φορολογική δήλωση


Απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα των φορολογουμένων για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων δίνει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.
Παράλληλα, σύμφωνα με δήλωση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων είναι πιθανό να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος, που είχε οριστεί για την 30η Ιουνίου.