Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Τα χειρότερα επαγγέλματα για τη σιλουέτα

Tα πλέον επιβλαβή επαγγέλματα για τη... σιλουέτα, αυτά δηλαδή που συσχετίζονται με τις μεγαλύτερες αυξήσεις στο σωματικό βάρος αναδεικνύει νέα βρετανική έρευνα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του CareerBuilder, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 3.700 εργαζόμενοι,

Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Χρ. Χωμενίδης

Παραιτήθηκε από μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει την αντίθεσή του με την ηγεσία του κόμματος καταλογίζοντάς της αμφίθυμες και δυσανάγνωστες ενστάσεις.
Ολόκληρη η παρέμβαση:

Ακρίτα: Το Μαύρο είναι Φασισμός. Τέρμα!


Έγραψα  στο στάτους μου στο φατσοβιβλίο:  Με το λουκέτο στην ΕΡΤ, ας κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα: Εμφύλιο!

Σκοτωνόμαστε, πιανόμαστε μαλλί με μαλλί και πετάμε λασπόνερα στα ασπρόρουχα του διπλανού. Εμφύλιος πόλεμος: Ιδιωτικοί vs δημόσιοι υπάλληλοι, βόρειοι και Νότιοι, άσπροι και μαύροι,

Anonymous: Ελληνική κυβέρνηση να μας περιμένεις

Προειδοποίηση για συντονισμένες επιθέσεις σε κυβερνητικά sites απευθύνουν οι Anonymous με αφορμή το λουκέτο στην ΕΡΤ και την απόλυση περίπου 2.600 εργαζομένων. "Να μας περιμένετε στις 15 Ιουνίου" αναφέρει το σχετικό βίντεο.

Το μήνυμα της πιο γνωστής ομάδας hackers

"Έλληνες σε αβέβαιη πτήση"

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί σήμερα, στην αίθουσα Κινηματογράφος, την ταινία "Έλληνες σε αβέβαιη πτήση", σε παραγωγή, σενάριο και σκηνοθεσία Abdolreza Konharouz.

Μια όμορφη χώρα, ένας ιστορικός τόπος, με αρχαίο πολιτισμό στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Οι άνθρωποι είναι σαν μουδιασμένα μέλη ενός σώματος.

"Ανησυχία στην Ουάσινγκτον" για τις εξελίξεις στην Αθήνα


Έντονη ανησυχία στην Ουάσινγκτον προκαλούν οι εξελίξεις στην Αθήνα, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ο γνωστός δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Mega στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος επικαλείται κυβερνητικές πηγές που

Η καλλιέργεια του ηλίανθου

Οι ηλίανθοι είναι από τα ομορφότερα λουλούδια που μπορεί κανείς να έχει στον κήπο του. Αυτά τα ανθεκτικά φυτά που ανθούν δυο φορές το χρόνο...

Πρόταση Μομφής Κατά Της Κυβέρνησης Καταθέτουν Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, καθώς και πρότασης νόμου για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου αποφάσισε ομόφωνα η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε έκτακτη σύγκλησή της.

B ΟΛΥΜΠΙΑ 2013

NK CATERING....ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ

"Ελλάδα: Ποιος έκλεισε την τηλεόραση;"


Στα πρωτοσέλιδα των διεθνών ΜΜΕ επέστρεψε η Ελλάδα και δη με απορίες, καυστικά σχόλια, αλλά και εκδηλώσεις αλληλεγγύης.

Τα μεγαλύτερα δίκτυα και οι γνωστότερες εφημερίδες προβάλλουν σε έκταση την είδηση με το κλείσιμο της ΕΡΤ, θέτοντας το ερώτημα: Πως είναι δυνατόν να μαυρίζουν οι οθόνες.