Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

BLACK AND WHITE ART..!
Nέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα για τη ΝΔ δίνει το πολιτικό βαρόμετρο για τον μήνα Ιούνιο (και πριν από το κλείσιμο της ΕΡΤ) της Public Issue για την Καθημερινή και το ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου,

Ο Κουκοδήμος για την ΕΡΤ


«Η απόφαση για την αναδιάρθρωση της δημόσιας τηλεόρασης, αναγκαία, όπως ανέφεραν επί σειρά ετών όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου και κυρίως ο κάθε Έλληνας πολίτης, δεν αποτελεί παρά μια ακόμη απόδειξη της αποφασιστικότητας και της βούλησης αυτής της κυβέρνησης να στηρίξει με κάθε τρόπο τον πολυετή ήδη αγώνα των Ελλήνων να βγούμε

Η Google γιορτάζει την «Ημέρα του πατέρα»


Στην «Ημέρα του πατέρα» είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google. Η ημέρα του πατέρα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως, αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία

Διεκόπη το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ


Η εταιρεία που μετέδιδε το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ, μέσω EBU, διέκοψε την παροχή σήματος, έπειτα από αίτημα του Έλληνα πρέσβη στο Ισραήλ.
Αυτή η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο Twitter, στον λογαριασμό @ErtSocial.
Αναλυτικά το μήνυμα ανέφερε:
«Διέκοψε την παροχή σήματος η εταιρία που μετέδιδε το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ μέσω της EBU -και η οποία εδρεύει στο Ισραήλ- έπειτα από αίτημα του πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ.»

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ..ΒΑΦΥΡΑ


REALNEWS...ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΎΝ!Το μυστικό ραντεβού των τριών αρχηγών


Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο πατρικό σπίτι του Αντώνη Σαμαρά, στην οδό Μουρούζη, όπως δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής». Ο Πρωθυπουργός είχε καλέσει τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να τους ενημερώσει για την απόφασή του να βάλει «λουκέτο» στην ΕΡΤ. 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν μία από τις πιο δύσκολες και