Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Το 2ο Αντάμωμα Κρητών και Φίλων

Η στέβια... γοητεύει τους νέους αγρότες!

Νέοι αγρότες, που αναζητούν διέξοδο από την οικονομική κρίση, αποφάσισαν να ... πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να επενδύσουν στην καλλιέργεια στέβιας, συστήνοντας μάλιστα και Συνεταιρισμό Νέας Γενιάς, με στόχο την καλλιέργεια του φυτού,

200 καλλιτέχνες στο φετινό "Matala Beach Festival"

Το "Matala Beach Festival 2013", που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης και ο δήμος Φαιστού, πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ, το οποίο έχει προσελκύσει σχεδόν 100.000 επισκέπτες από όλο

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ, 2181 ΜΕΤΑ

Φωτογραφία: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Στην Πιερία ανταμώνουν φέτος οι Βλάχοι

  Στην Πιερία ανταμώνουν φέτος οι ΒλάχοιΥπολογίζεται ότι στις εκδηλώσεις του Ανταμώματος θα συμμετέχουν περισσότεροι 2.500 χορευτές, ενώ οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τις 10.000
Η Πιερία θα φιλοξενήσει το φετινό, 29ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Βλάχων

Τα χρέη «έπνιξαν» τη Σκλεναρίκοβα


Μπορεί η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα να εγκατέλειψε τις όποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που την αναζητούν.Η πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με δημόσιους φορείς, σύμφωνα με το ένθετο της εφημερίδας Real, Reallife, καθώς τα ραβασάκια από την εφορία, το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ

"Οι Έλληνες που ζητούν την επιστροφή του Δία"

Αφιέρωμα στους Έλληνες που ασπάζονται το Δωδεκάθεο φιλοξενεί το BBC με ρεπορτάζ από τον Όλυμπο, όπου αυτή την εποχή διοργανώνονται γιορτές προς τιμήν του Προμηθέα, ο οποίος τιμωρήθηκε από τους θεούς γιατί έδωσε τη φωτιά στους ανθρώπους.
Σύμφωνα με το BBC

Έχασε τη ζωή του ο Τζέιμς Γκαντολφίνι

Ο 51χρονος ηθοποιός Τζέιμς Γακντολφίνι, γνωστός από το ρόλο του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Sopranos», πέθανε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στη Ρώμη, ανακοίνωσε το δίκτυο HBO.
Αιτία του θανάτου του Γκαντολφίνι είναι πιθανή καρδιακή προσβολή, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο της δηλώσεις της εκπροσώπου του HBO, Μάρα Μικιάλιαν.

Σούρλας: "Να θωρακίσουμε το χώρο της Υγείας"

Ραδιοσκεύασμα που εισάγεται στην Ελλάδα στην τιμή των 623 ευρώ, χρεώνεται στα ασφαλιστικά ταμεία για 3.300 ευρώ, ενώ στη Γαλλία διατίθεται προς 1.087 ευρώ. Αντίστοιχα, ραδιοφάρμακο που εισάγεται στην τιμή των 238 ευρώ, το προμηθεύουν στην Ελλάδα έναντι 3.000 ευρώ, ενώ στο εξωτερικό διατίθεται προς 1.000 ευρώ.