Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

«Ο αντιπερισπασμός για το επόμενο μνημόνιο απέτυχε. Καλούμε ενωμένο τον ελληνικό λαό να γυρίσουμε σελίδα».

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«Παλιότερα είχαμε τα καθημερινά τηλεπαιχνίδια με συμμετοχή τριών διαγωνιζόμενων και τώρα έχουμε τις καθημερινές τηλεπαραστάσεις των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη σε ένα διαγωνισμό στρεψοδικίας, ανευθυνότητας και καλλιέργειας εντυπώσεων για το θέμα της ΕΡΤ. Στο μεταξύ, για παραπάνω από μία βδομάδα η Εθνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση εκπέμπει μαύρο στην Ελληνική Επικράτεια, στην Παραμεθόριο, στις Ομογενειακές Κοινότητες, ενώ παράλληλα ο φακός της δημοσιότητας έχει παύσει να εστιάζει στην κατάρρευση

ΤΟ ...ΣΠΙΤΙ, ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΑ!!! ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Mουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης,με την συμμετοχή του Δήμου Αναστασιάδη


 
Την αγάπη και τη θάλασσα»… τραγούδησαν σε ένα μελωδικό καλοκαιρινό ταξίδι, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στο κατάμεστο ανοικτό Θέατρο Πάρκου, τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με την συμμετοχή του Δήμου Αναστασιάδη. Την εκδήλωση - αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα Μουσικής διοργάνωσαν ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και το Μουσικό Σχολείο, με την υποστήριξη του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Σε χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης Δημήτρης Κυριακού

ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥΣε εκδηλώσεις  φιλανθρωπικού χαρακτήρα συμμετέχει ακόμα μια φορά η Ορχήστρα Νέων Δίου. Αυτή τη φορά είναι προσκεκλημένη από το σύλλογο « ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» των Τρικάλων Ημαθίας, ο οποίος με την ευκαιρία της παγκόσμιας εβδομάδας του εθελοντή αιμοδότη και σε συνδυασμό με την παγκόσμια ημέρα μουσικής ,

Να σαλτάρω ή να σαλπάρω… Επίθεση στο «μαύρο» της ζωής μας ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΗΓΑΣΟΣ με μια σπαρταριστή επιθεώρηση που φέρνει … τα κάτω πάνω.

Δημοτικό Θέατρο του Πάρκου το Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Ιουλίου.

Πρόκειται για μια σοκαριστική επιθεώρηση που αποκαλύπτει ποιοι ευθύνονται για το φαινόμενο της εξαφάνισης κινητών και ακίνητων αντικειμένων, το γνωστό ως φαινόμενο του «σλουρπ».
Μια ξεκαρδιστική επιθεώρηση που αναλύει μέχρι κεραίας τις λεπτομέρειες του έρωτα (με την καλή έννοια, του σεξ) στα χρόνια του μνημονίου.
Μια επιμορφωτική επιθεώρηση που διδάσκει πώς λειτουργεί μια ανταλλακτική οικονομία. Μια διεισδυτική επιθεώρηση που διατυπώνει με λοβοτομημένη σαφήνεια τη σχέση του Πρετεντέρη με το κοινό του.
Πρόκειται εν τέλει περί μιας θεότρελης επιθεώρησης για μια θεότρελη εποχή, που ξεδιπλώνεται, με όλη της τη σαλταρισμένη μεγαλοπρέπεια, γύρω από το εξαφανισθέν άγαλμα της κεντρικής μας πλατείας.
Με εγγύηση γέλιου μέχρι δακρύων.
 Τα κείμενα έγραψαν οι: Χάρης Αμανατίδης, Πέρης Ουσταμπασίδης, Θωμαή Σιούμη.
 Η σκηνοθεσία είναι του Χάρη Αμανατίδη.

Υποχρεωτική η στράτευση των γυναικών στη Νορβηγία


Το κοινοβούλιο της Νορβηγίας ενέκρινε την Παρασκευή, κατά πλειοψηφία την πρωτοβουλία, να καλούνται οι γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις.
Με αυτό τον τρόπο η Νορβηγία γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα και το πρώτο μέλος του ΝΑΤΟ, η οποία έκανε τη στρατιωτική θητεία υποχρεωτική και για τα δύο φύλα.