Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Με την γνωστή μέθοδο «φύγε εσύ, έλα εσύ» και με περιφρόνηση στο δράμα της εξαθλίωσης των Ελλήνων, οι ίδιοι κομπάρσοι, συνέταιροι, συμμαθητές, συνάδελφοι στη διαπλοκή, συγκυβερνώντες, αλλά κυρίως ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Πατρίδας, συνεχίζουν να

Παίρνει Τζιόλη ο ΠΑΟΚ

Κοντά στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία η υπόθεσή του.
Ο Γιάννης Σκόνδρας ήταν όπως φαίνεται μόνο η αρχή για τον Δικέφαλο του Βορρά, που δείχνει έτοιμος

...το χειροκρότημα είναι ιδιαίτερα κολλητικό!

Ένα χειροκρότημα μετά από μια παράσταση ή ομιλία δεν αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα του καλλιτέχνη ή του ομιλητή, καθώς σουηδική έρευνα επιβεβαιώνει ότι σε μεγάλο βαθμό συμβαίνει αυτό που όλοι υποψιάζονται: σε ένα ακροατήριο, ο ένας επηρεάζεται από τον άλλο και χειροκροτεί μηχανικά.

Κατά μέσο όρο, ο πρώτος

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ PHASERADIO ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ..ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ

ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-12 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ "ΦΩΤΟ-ΒΟΛΙΔΕΣ" ΤΕΧΝΗΣ, ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ...
ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ

Χαράτσι και στις οικοδομές

Σαρωτικούς ελέγχους στα στοιχειά των φορολογουμένων και ειδικά στο έντυπο ακινήτων Ε9 ιδιωτών και κατασκευαστριών εταιριών ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών για να εντοπίσει τις οικοδομές, με στόχο να τους επιβάλει το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων.
Στην κατηγορία αυτή υπάγονται χιλιάδες περιπτώσεις

Μέχρι τις 12 Ιουλίου η υποβολή μηχανογραφικών δελτίων

Η συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου μέχρι τις 12 Ιουλίου είναι το επόμενο βήμα για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων που είδαν την Παρασκευή αναρτημένες τις βαθμολογίες τους.

Τέλη Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Νέα τάξη πραγμάτων προκύπτει στο πολιτικό σκηνικό μετά την απόφαση Κουβέλη να αποσύρει τους υπουργούς της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση από τρικομματική μετατρέπεται σε δικομματική, με τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο να προετοιμάζουν τη νέα προγραμματική συμφωνία και τον ανασχηματισμό.

Συγκεκριμένες πληροφορίες