Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εφοριακοί


Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν την Πέμπτη και την Παρασκευή (27 και 28 Ιουνίου) οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) και το υπουργείο Οικονομικών, αντιδρώντας στις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας σε σχέση με το μέλλον των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών.

Για "κυβέρνηση με τους ίδιους" κάνει λόγο η Welt

Ένα αρκετά δηκτικό άρθρο για τον ανασχηματισμό δημοσιεύει τη γερμανική Welt μιλώντας για επαναφορά των ίδιων προσώπων που έχουν συνδεθεί με την κρίση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Ευ. Βενιζέλο, που χαρακτηρίζει αλλοτινό "στυλοβάτη" της κυβέρνησης Παπανδρέου.

ΕΙΡΗΝΗ


Εκείνος και...εκείνος


...Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 διοργανώνουν κοινή εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος και του λευκώματος «40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ».Η τελευταία αυτή παρουσίαση θα γίνει στην Κοζάνη, στο Μουσείο Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας, στην οδό Βιτσίου 29 και ώρα 19,30.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ  Ολύμπου θα παρουσιάσουν οι Γρηγόρης Παπαχρήστος, Πρόεδρος του   ΟΡΦΕΟ, Nίκος  Πασχαλούδης - υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ΟΡΦΕΟ

Η "Ειρήνη" του Αριστοφάνη σε καλοκαιρινή περιοδεία

Η αντιπολεμική oυτοπία του Αριστοφάνη "Eιρήνη" είναι η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

Η παράσταση, την οποία θα παρουσιάσει το Κ.Θ.Β.Ε. το

Στο δρόμο της ξενιτιάς χιλιάδες Έλληνες

Τον δρόμο της ξενιτιάς σκέφτεται να πάρει τους επόμενους 12 μήνες το 4,1% των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση και την κοινωνική κατάσταση στην Ευρώπη, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι τροφές που ρίχνουν κατακόρυφα τη λίμπιντο


Kάποιες τροφές είναι σχεδόν απαγορευτικές όταν πρόκειται να κάνετε σεξ γιατί μειώνουν τις ερωτικές σας επιδόσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν φάτε τις συγκεκριμένες τροφές και μετά κάνετε σεξ, ενώ έχει αρχίσει ήδη η πέψη, υπάρχει περίπτωση να νιώσετε δυσφορία, η λίμπιντο σας να πέσει,