Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

«Θα μπει και ο κ. Μιχελάκης σε διαθεσιμότητα;»

ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
Χθες στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας έγινε η μεγάλη συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ - ΟΤΑ) ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο.
 Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράμμισαν ότι σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό της Συγκυβέρνησης η πλειοψηφία των εργαζομένων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα προέλθει από το προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων. Οι μαζικοί φορείς και ιδιαίτερα οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στους ΟΤΑ μίλησαν για μεθόδευση από τον νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη.
 Μάλιστα

Το νέο ερωτο-μυθιστόρημα του Άρη Σφακιανάκη


Kυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του Άρη Σφακιανάκη με τον τίτλο "Παντρεμένες", από τις εκδόσεις Κέδρος. Είναι 373 σελίδες με ιστορίες πίστης στην απιστία - αυτό το… προαιώνιο θέμα, επικεντρωμένο στην Ελλάδα του σήμερα.

Πρόκειται για χιουμοριστικές διηγήσεις γύρω από τα τεχνάσματα που

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗN ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «REAL NEWS»

«Μετά την κατάλυση του Κοινοβουλίου, μετά την κατάργηση του νομοθετικού έργου και την αντικατάστασή του με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται από τις δηλώσεις των νεοφασιστών υπουργών: Να συλληφθεί η αντιπολίτευση.
 
Ελάτε, σας περιμένουμε.
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΆΓΑΤΕ...

Ο Εθνικοσοσιαλισμός ....
Για όσους απο την αντιπολίτευση αποφύγουμε την σύλληψη που διέταξε ο φασιστομπουμπούκος...
Πρέπει να οδηγηθούμε σε ομαδική αυτοκτονία όπως πρόσταξε ο έταιρος βραχίονας του εθνικοσοσιαλισμού..
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΆΓΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
 https://www.facebook.com/AnexartitoiEllines

Παρακολουθούσαν και την Ελλάδα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το πρόγραμμα των αμερικανικών παρακολουθήσεων, με την βρετανική εφημερίδα Guardian να υποστηρίζει ότι η Γαλλία, η Ιταλία και η Ελλάδα περιλαμβάνονται στους 38 στόχους που παρακολουθούνταν από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA).
Προηγήθηκαν

Προσοχή στον "ιό των 100 ευρώ" που σαρώνει.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Προσοχή στον λεγόμενο "ιό των 100" που παίρνει μεγάλες διαστάσεις και στη χώρα μας εφιστά η ΕΛ.ΑΣ.. Πρόκειται για το κακόβουλο λογισμικό "Ramsonwave", το οποίο εμφανίζει στην οθόνη μήνυμα ότι δήθεν ο υπολογιστής έχει "παγώσει" από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο ιός στέλνεται μέσω mail αλλά

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

«Η ελληνική σημαία συμβολίζει το έθνος αλλά και το κράτος που είναι εθνικά κυρίαρχο, που δεν παραδίδει για κανένα λόγο την εθνική κυριαρχία του.
Αν το αύριο του κ. Σαμαρά, είναι η Ευρώπη του φεντεραλισμού που καταργεί τα έθνη κράτη, εμείς ναι, επιμένουμε στο χθες με το εθνικά κυρίαρχο κράτος  και την Ευρώπη των εθνών κρατών στην οποία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενέταξε την Ελλάδα.
Η τιμή προς την σημαία δεν σημαίνει σχέδιο Ανάν II.
 Η τιμή προς την σημαία σημαίνει προσήλωση στις αρχές του Βουκουρεστίου και τη μη αποδοχή παράδοσης του όρου Μακεδονία για κανένα λόγο, 
Η τιμή προς την σημαία σημαίνει εθνική πολιτική χωρίς Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και μεταφορά στρατοπέδων λαθρομεταναστών - φτηνών εργατών που οδηγούν σε «κοσοβοποίηση».
Τέλος σεβασμός στη σημαία δεν μπορεί να υπάρξει με το αγγλικό δίκαιο του κ.Σαμαρά και της κ. Μέρκελ.»

Οι άντρες ξενοκοιτάνε λόγω "φύσης"

Η εξέλιξη του είδους ευθύνεται όπως λένε οι επιστήμονες για το ξενοκοιτάζειν των ανδρών.
Συγκεκριμένα, νέα έρευνα δείχνει ότι ενώ οι γυναίκες έλκονται από πρόσωπα που τους φαίνονται οικεία, οι άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικές τις γυναίκες που βλέπουν για πρώτη φορά.

Οι ερευνητές κατέληξαν

Επιστρέφει με άγριες διαθέσεις η τρόικα


Του Κωνσταντίνου Ρομποτή
Με άγριες διαθέσεις έρχονται στην Αθήνα οι επικεφαλής της τρόικας, το ενδιαφέρον των οποίων θα επικεντρωθεί στο υπουργείο Οικονομικών, στο υπουργείο Υγείας και σαφώς στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Το πρόγραμμα προσαρμογής φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός στόχων σε αρκετά σημεία και οι Πόουλ Τόμσεν του ΔΝΤ, Ματίας Μορς της Κομισιόν και Κλάους Μαζούχ της ΕΚΤ θα ζητήσουν

Βρέθηκε η θρυλική “Πύλη του Άδη”!!! Γιατί φρουρείται από το Υπουργείο Άμυνας;