Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

"Ελλάδα: Η μεγάλη κερδισμένη της θερινής σεζόν"(ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΠΟ 70 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 25....ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΙΕΡΙΑ...ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!!!.)

«Οι Γερμανοί ταξιδεύουν πάλι περισσότερο και ιδιαίτερα δημοφιλής είναι φέτος η Ελλάδα», αναφέρει σε ρεπορτάζ της για τις τουριστικές προτιμήσεις των Γερμανών η εφημερίδα Die Welt.

Η Ελλάδα συνήλθε για τα καλά από την κρίση της περασμένης

Πρεμιέρα των θερινών εκπτώσεων

Πρεμιέρα  για τις θερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως το το Σάββατο 31 Αυγούστου. Οι έμποροι ελπίζουν ότι η αγορά θα καταφέρει να κινηθεί ικανοποιητικά, με τη βοήθεια και της υψηλής τουριστικής κίνησης.
Η πτώση του τζίρου από την αρχή του έτους κινείται στο 15% κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Με την ευκαιρία της διενέργειας των θερινών εκπτώσεων,

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....Όχι στην Κυριακή


Αγαπητοί κύριοι Βουλευτές,
Με την παρούσα θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη αγανάκτηση, θυμό και δυσφορία του εμπορικού κόσμου της πόλης μας και της χώρας μας γενικότερα, για την πιθανότητα κατάργησης εκ μέρους του Υπουργείου Ανάπτυξης της Κυριακάτικης αργίας και στην αλλαγή του καθεστώτος λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων,

Οι προτάσεις Βαρουφάκη για την έξοδο από την κρίση

Ο καθηγητής οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης παρουσίασε τέσσερις νέες προτάσεις για την επίλυση της κρίσης στην Ευρωζώνη. Όπως τονίζει ο ίδιος οι προτάσεις δεν παραβιάζουν καμία υπάρχουσα συνθήκη της ΕΕ αλλά αντίθετα παρουσιάζουν πώς μέσα από τα υφιστάμενα όργανα, η Ευρωπαϊκή ένωση μπορεί να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η πρώτη πρόταση