Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Προσωπικότητες κύρους στη νέα Εκτελεστική Γραμματεία του Αλεξάνδρειου


Νέα περίοδος για το Διεθνές Ίδρυμα Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο Πιερίας


  «Μια καινούργια αλλά και ελπιδοφόρα περίοδος που θα σχετίζεται με την ανάδειξη του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου ως 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Συμπληρώνονται σήμερα 39 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο. Ο Ελληνισμός της Κύπρου συνεχίζει τον αγώνα για την ανεξαρτησία και την ελευθερία απέναντι σε κάθε μορφής κατακτητή, στρατιωτικό ή οικονομικό, απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να επιβάλουν ένα νέο σχέδιο Ανάν μετά το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου.
 
Συμπληρώνονται 39 χρόνια από την τουρκική εισβολή κι ακόμη υπάρχουν αγνοούμενοι, ακόμη υπάρχουν γονείς που αναζητούν τα παιδιά τους, ακόμη υπάρχουν πρόσφυγες στην ίδια την πατρίδα τους.
 
Η θλιβερή επέτειος βρίσκει την Κύπρο να δοκιμάζεται σκληρά από την τρόικα, τα μνημόνια και την προσπάθεια αρπαγής του ορυκτού πλούτου της.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε στο πλευρό των Κυπρίων αδελφών μας μέχρι να φύγει ο κατακτητής, μέχρι να γυρίσουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους και να ανταμώσουν με τους εγκλωβισμένους που κρατούν ψηλά την σημαία του Ελληνισμού, μέχρι να κτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες στο Ριζοκάρπασο.

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ. ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ5 λόγοι που οι άνδρες προτιμούν τα “κακά κορίτσια”

Tα καλά κορίτσια λένε πάνε στο Παράδεισο ενώ τα κακά  πάνε παντού. Δείτε πως το να είσαι το καλό κορίτσι δεν είναι ότι το καλύτερο για να κερδίσεις έναν άντρα.

1. Το καλό κορίτσι

Θα προσπαθήσει με γλυκόλογα να πείσει έναν άντρα να της κάνει αυτά που θέλει εκείνη σε καθημερινή βάση. Αν δεν τα καταφέρει, θα πεισμώσει και θα γκρινιάξει.

Το κακό κορίτσι

Δεν θα χρυσώσει το χάπι σε κανέναν και θα είναι ευθύς όσο αφορά τις ανάγκες της. Θα του δώσει να καταλάβει ποια είναι τα όρια του σε σχέση πάντα με το πώς της φέρεται.

Οριστικό: Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη η ΣΕΚΑΠ

SEKAP(SEKAP)Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση ανακοινώνει ότι σήμερα 19.07.2013 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών (ποσοστό 50,36%) που κατείχε στη ΣΕΚΑΠ Α.Ε. προς την εταιρεία Donskoy Tabak JSC, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Το τίμημα μεταβίβασης

H ΦΑΥΣΤΑ ΣΤΟ 42ο Φεστιβαλ Ολύμπου. PIERIA ICONS

ΤΟ "ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣΤζακ Λιου: Δύσκολες μέρες περιμένουν τους Έλληνες


Η Ελλάδα προωθεί τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του οικονομικού πρακτορείου Bloomberg.
"Η Ελλάδα έχει κινηθεί σε μία πολύ σημαντική κατεύθυνση, υλοποιώντας αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο κ. Λιου, προσθέτοντας, όμως, ότι "(οι Έλληνες) έχουν δύσκολες αποφάσεις μπροστά τους".
Ο Αμερικανός υπουργός

«Η "Μακεδονία" δεν έχει με ποιον να συνομιλήσει»!!!!

«Η επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνει αυτό που λέμε: ότι η "Μακεδονία" δεν έχει με ποιον να συνομιλήσει για να βρεθεί λύση στο θέμα του ονόματος» ανέφερε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ, κληθείς να σχολιάσει την απαντητική επιστολή του πρωθυπουργού της Ελλάδα Αντ. Σαμαρά προς τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
 
«Ο διάλογος είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεραστούν