Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Φρένο στις λιγούρες με ρόδι

Το ρόδι έχει τη δύναμη να καταπολεμά τις λιγούρες, να αυξάνει τον κορεσμό και να μειώνει την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνουμε, υποστηρίζουν οι ερευνητές του πανεπιστημίου Queen Margaret του Εδιμβούργου.

Οι πολλαπλά ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού

Αγγούρι, ένα από τα καλύτερα φυσικά καλλυντικά

Tο αγγούρι (Cucumis sativus, Oικογένεια Cucurbitaceae), με την έντονη επουλωτική, μαλακτική, αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση του, μπορεί μέσα από τις σωστές συνταγές να μετατραπεί σε ένα πολύτιμο καλλυντικό.

Mε τον όρο Cucumis,

Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει..

Μάχη για τη μοριοδότηση

Μάχη για τη μοριοδότηση
Εντός λίγων εβδομάδων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, προκειμένου αρχές Σεπτεμβρίου να υπάρχει σαφής εικόνα των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. 
Τα χρονοδιαγράμματα είναι ασφυκτικά, με τον Αντώνη Σαμαρά να στέλνει μήνυμα

18 και 25 Μαΐου οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση

Στις 18 και στις 25 Μαΐου 2014 φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθούν, τελικά, οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, όπως αποφασίστηκε μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, ενστάσεις και αντιρρήσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησεις. Μάλιστα, ο β΄ γύρος που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου θα συμπέσει με τη διενέργεια των ευρωεκλογών. 

Σύμφωνα με την aftodioikisi.gr στα κομματικά επιτελεία

Τα κριτήρια για την αξιολόγηση των υπαλλήλων

Τα κριτήρια για την αξιολόγηση
Η πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ και τα τυπικά προσόντα αποτελούν την "ασπίδα" των υπαλλήλων για να αποφύγουν τη διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τη μοριοδότηση των κριτηρίων για την αξιολόγηση του προσωπικού που θα τεθεί σε κινητικότητα, τα οποία περιλαμβάνονται στην απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκη, που

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ

«Στην εικονική πραγματικότητα του κ. Σαμαρά με τα 17 εκατομμύρια τουρίστες που ανακοίνωσε, και την ανάπτυξη που θα ερχόταν το καλοκαίρι με τις αποκρατικοποιήσεις, οι οποίες δεν ξεκίνησαν ούτε για τους ημετέρους, υπάρχει μόνο ένα success story για τους δανειστές, που προχωρούν σε κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας με τις ευλογίες της κυβέρνησης, και τους πολίτες να ζούμε το δικό μας εφιάλτη με την ανεργία να αυξάνεται, με τα σημειώματα της εφορίας και τα χαράτσια που κανείς πλέον δεν μπορεί να πληρώσει».

Blog "κλέβει" προφίλ στο Facebook

Blog κλέβει προφίλ στο Facebook
Άγνωστοι "κλεβουν" προσωπικές φωτογραφίες από τα social media και τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο με διευθύνσεις και ονόματα.
Πατώντας τη διεύθυνση συγκεκριμένου blog μπορεί κανείς να δει τολμηρές φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών από κάθε γωνιά της Ελλάδας που χωρίς να μπορούν να διανοηθούν τι θα συμβεί,