Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

Τι κάνει έναν άνδρα να απατήσει τη γυναίκα του;

Τι κάνει έναν άνδρα να απατήσει τη γυναίκα του;Το πρότυπο του άνδρα κουβαλητή, τα σεξουαλικά προβλήματα και η νέα τάξη πραγμάτων

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως οι άνδρες είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία και άγχος, εάν η σύντροφος, ή η σύζυγός τους φέρνει  μεγαλύτερο εισόδημα στο σπίτι από αυτούς. Οι άνδρες

ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ 27,6%

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ 27,6%

«Το σημερινό success story του κ. Σαμαρά αφορά στην εκτόξευση της ανεργίας στο 27,6% παρά τον υπερδανεισμό της μνημονιακής Ελλάδας με πάνω από 200 δις ευρώ και τη βίαιη μείωση των μισθών του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να αυξηθεί δήθεν η ανταγωνιστικότητα της χώρας, αποδεικνύοντας έτσι ότι η καταγγελία του μνημονίου και η διαγραφή του επονείδιστου χρέους αποτελούν τη μοναδική διέξοδο για τον φτωχοποιημένο ελληνικό λαό». 

Η μυρωδιά της σοκολάτας μας κάνει πιο "μελό"

Ένα πρωτότυπο πείραμα αποφάσισαν να διεξαγάγουν βέλγοι επιστήμονες «πλημμυρίζοντας» ένα βιβλιοπωλείο με άρωμα σοκολάτας προκειμένου να μελετήσουν τη συμπεριφορά των πελατών. Αποτέλεσμα ήταν να το ρίξουν οι περισσότεροι στα μελό βιβλία και στα εγχειρίδια μαγειρικής.

Μέσα σε διάστημα 10 ημερών, μελέτησαν

Υποψίες για... αύξηση"μαύρης" εργασίας στον τουρισμό!

Αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων- απολύσεων διαπιστώθηκε μέσα από την ανάλυση του ηλεκτρονικού συστήματος «Εργάνη» σε συγκεκριμένες περιοχές μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος, σε κλάδους εστίασης και καταλυμάτων, γεγονός που γεννά υποψίες περί αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας.

Ειδικότερα, το πρώτο οκταήμερο του Αυγούστου, εν μέσω έντονης τουριστικής

Ικανοποίηση στην κυβέρνηση για τη στήριξη από Ομπάμα

Ικανοποιημένη από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδροεμφανίζεται η κυβερνητική πλευρά ενώ κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για πολύ θερμή ατμόσφαιρα αναφερόμενες στο κλίμα των συναντήσεων του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα και αλλά και τον Τζον Κέρι.

Η ελληνική πλευρά εκτιμά ότι

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ΔΤ

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ΔΤΤο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, στο οποίο θα συμμετάσχουν πολλοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, και το οποίο θα διεξαχθεί στη Μόσχα, θα μεταδώσει η Δημόσια Τηλεόραση.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, θα υπάρξει πλήρης κάλυψη από την έναρξη των αγώνων το Σάββατο 10 Αυγούστου,

Ο Καμμένος για την επίσκεψη Σαμαρά

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με ένα tweet στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σχολίασε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 Δείτε την ανάρτηση:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ