Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Τα οφέλη από τα καλοκαιρινά φρούτα

Από την αρχή της άνοιξης ακόμη, αρχίζουν και κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα φρούτα της καλοκαιρινής σεζόν...
και πολλοί παρά το ότι είναι πρώιμη, σπεύδουν να τα εντάξουν στο διατροφικό τους πλάνο.
Βεβαίως η αύξηση της θερμοκρασίας, συνοδεύεται και με ανησυχία για την απώλεια των περιττών κιλών του χειμώνα,

Πανελλαδικό κλείσιμο καταστημάτων και διαμαρτυρία στη ΔΕΘ αποφάσισαν οι καταστηματάρχες Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=107179:panelladiko-kleisimo-katasthmaton-kai-diamarturia-sth-deth-apofasisan-oi-katasthmatarxes&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz2bveeMfC2 Seleo.gr News

altΤο πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 16 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου της η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτόν στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.
Όπως επισημαίνει η ΓΣΕΒΕΕ σε σχετική ανακοίνωση,

Το τέρας μέσα μας: Το πείραμα του Μίλγκραμ

Ένα εκπληκτικό πείραμα της ψυχολογίας, ουσιαστικά μια «φάρσα» που ξεγύμνωσε την ανθρώπινη ψυχή. Το 1961, ο είκοσι εφτάχρονος Στάνλει Μίλγκραμ, επίκουρος καθηγητής ψυχολογίας στο Γέιλ, αποφάσισε να μελετήσει την υπακοή στην εξουσία.

Είχαν περάσει λίγα μόνο χρόνια από τα φρικτά εγκλήματα των Ναζί και γινόταν μια προσπάθεια

Στα ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις

Στα ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις
Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή αθλητών-υποψηφίων με σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις σε τμήματα των ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις ή με πριμοδότηση στη βαθμολογία τους, γνωστοποίησε χθες το υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας