Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Πώς μπορείς να κάνεις ένα κερί να κρατήσει περισσότερο

Πολλές φορές θέλεις να ανάψεις ένα κερί για να φτιάξεις υπέροχη ατμόσφαιρα, αλλά βλέπεις πως αυτό σβήνει εύκολα και δε διαρκεί πολύ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το φυλάξεις στο ψυγείο μερικές ώρες πριν το ανάψεις. Με τον τρόπο αυτό, που το faysbook προτείνει, θα διαρκέσει περισσότερο και εσύ θα απολαύσεις το ρομαντικό σου τετ α τετ.

Βρέθηκε ο σκελετός της γοργόνας στον τάφο του Μ. Αλέξανδρου!

Με την αποκάλυψη ενός ασυνήθιστου σκελετού που είναι μισός ανθρώπινος και μισός ψαριού -δηλαδή της Γοργόνας, της αδελφής του- επιβεβαιώνονται οι εικασίες ότι βρέθηκε ο Τάφος του Μεγάλου Κατακτητή, σε πείσμα των

Χρεοκόπησαν πάνω από 50 χώρες που στήριξε το ΔΝΤ !!!!!

Οι χώρες που λαμβάνουν οικονομική βοήθειααπό το ΔΝΤ δεν είναι προφυλαγμένες από τονκίνδυνο χρεοκοπίας, υποστηρίζει μελέτη του οίκου Moody's, που διενεργήθηκε σε βάθος 30 ετών - από το 1983 ως το 2012 - και μελέτησε τις περιπτώσεις 168 χωρών, εκ των οποίων οι 114 στηρίχθηκαν οικονομικά από το ΔΝΤ.

Στις μισές χρεοκοπίες χωρών που έχουν σημειωθεί από το 1983, είχαν προηγηθεί προγράμματα στήριξης από το ΔΝΤ, διευκρινίζει ο Moody's. 

Αυτόν τον λόγο επικαλείται ο οίκος για να μην αναβαθμίζει

Αλλάζει και πάλι το καθεστώς με τις αποδείξεις


Αλλάζει για ακόμη μία φορά το καθεστώς με τις αποδείξεις, ώστε οι φορολογούμενοι να μην είναι υποχρεωμένοι να τις μαζεύουν όλες, αλλά αυτές από συγκεκριμένους κλάδους. Τα κίνητρα που εξετάζονται περιλαμβάνουν από επιστροφές φόρου, ως κληρώσεις για... δώρα και ταξίδια!

Mε το παλαιό ημερολόγιο το Άγιον Όρος εορτάζει τη Κοίμηση της Θεοτόκου

Σήμερα 28 Αυγούστου, με το παλαιό ημερολόγιο το Άγιον Όρος εορτάζει τη Κοίμηση της Μητέρας Παναγίας, με επίκεντρο την Ιερά Μονή Ιβήρων.Σήμερα όπως και κάθε χρόνο στη Μονή συρρέουν χιλιάδες προσκυνητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και όλης της γης. Οι μοναχοί τιμούν την εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας με την μεγάλη λειτανεία που γίνετε γύρω από το μοναστήρι.agioritikovima.gr