Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η καλύτερη μέθοδος για να ρίξεις τις γυναίκες!

Όπως φαίνεται η καλύτερη μέθοδος όχι απλώς για να κερδίσει ένας άνδρας την προσοχή μιας γυναίκας, αλλά για να προκαλέσει ερωτική έλξη είναι να κάνει τον δύσκολο.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ομάδα ψυχολόγων του

Το πολύ σeξ αυξάνει και τις πιθανότητες…αύξησης του μισθού!

Μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή θα μπορούσε να είναι το κλειδί για έναν υψηλότερο μισθό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που κάνουν σeξ τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα αμείβονται

Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την κινητικότητα στο δημόσιο τομέα και τις διαπραγματεέσεις με την τρόικα

«Η συγκυβέρνηση οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία σε πλήρη ισοπέδωση. Με το πρόγραμμα της διαθεσιμότητας εμπαίζουν συστηματικά το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων με απώτερο σκοπό την

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ11 –ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Προς τον Υπουργό Παιδείας
κ.Κ.Αρβανιτόπουλο
Κύριε Υπουργέ,
Με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μετατάξεων των εκπαιδευτικών ΠΕ11 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους.

Ερώτηση Τέρενς Κουίκ για τη νέα χρονιά των σχολικών κτιρίων με τους μαθητές βουτηγμένους στα σκουπίδια

Μέσα στα σκουπίδια, τις κατσαρίδες και τα ποντίκια θα είναι αναγκασμένα να περάσουν τα παιδιά το νέο σχολικό έτος, με ευθύνη των συναρμόδιων Υπουργείων, που καταδικάζουν πολλές σχολικές μονάδες χωρίς καθαριότητα...

Καπερνάρος: Τα σπίτια μας πωλούνται σε ξένες εταιρείες

Τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ. κ. Βασίλη Καπερνάρο φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα» στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

«Έχω στα χέρια μου έγγραφο - ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι

Ξηρασία 300 ετών προκάλεσε την πτώση του Μυκηναϊκού πολιτισμού

Η κλιματική αλλαγή και συγκεκριμένα μία παρατεταμένη ξηρασία, διάρκειας περίπου 300 ετών, ήταν κυρίως υπεύθυνη για την κατάρρευση των Μυκηναίων, των Χετταίων της Ανατολίας και άλλων πολιτισμών της Ύστερης Εποχής του Χαλκού, υποστηρίζει μία νέα επιστημονική γαλλο-βελγική έρευνα.

Το 42ο Φεστιβάλ Ολύμπου πέρασε πια στην ιστορία

Δηλώσεις του κ. Νίκου Πασχαλούδη
Έναν μίνι απολογισμό κάνει ο Νίκος Πασχαλούδης, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού
Φεστιβάλ Ολύμπου,

Νέα από τις εκδηλώσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FUTURE LIBRARY, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Στις 5 και στις 8 Αυγούστου, φουσκώσαμε μπαλόνια, κολλήσαμε εφημερίδες γύρω γύρω με κόλλα, τα αφήσαμε να στεγνώσουν και στο τέλος τα βάψαμε κόκκινα με κόκκινη τέμπερα. Φτιάξαμε δηλαδή τον κόκκινο πλανήτη. Κατόπιν φτιάξαμε εξωγήινους με κολλάζ και τους βάψαμε .Στο τέλος τους κολλήσαμε πάνω στους κόκκινους πλανήτες. Φτιάξαμε το δικό μας κόκκινο πλανήτη

Κόμμα στη Γερμανία: «Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ για να ανακτήσει την κυριαρχία της»

«Καμία νομισματική ένωση δεν αξίζει τέτοια στέρηση κυριαρχίας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία»(AfD) Αλεξάντερ Γκάουλαντ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ευθύνη των ελληνικών αποκρατικοποιήσεων εταιρεία στο Λουξεμβούργο.

Το μυστικό του τάφου και τα «σφραγισμένα» τείχη της Αμφίπολης! - Φύλακες και περιπολικά της Αστυνομίας αποκλείουν την πρόσβαση.


Φύλακες και περιπολικά της Αστυνομίας αποκλείουν την πρόσβαση. Πίσω από την κόκκινη κορδέλα, που απαγορεύει στο κοινό να πλησιάσει, προβάλλει ο λόφος -λουσμένος στον καυτό ήλιο- που κρατάει στα σπλάχνα του το καλά κρυμμένο μυστικό του τάφου της Αμφίπολης.

Άραγε, κάτω από τους τόνους χώματος που εναπόθεσε το πέρασμα των αιώνων, ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Η σκέψη προκαλεί δέος, παγκόσμιο ενδιαφέρον και πυρετό στα χέρια που κρατούν την αρχαιολογική σκαπάνη. 

Τα βήματα πάνω στο χώμα μοιάζουν