Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μερικοί τρόποι για να «ξεγελάσετε» τον εαυτό σας να τρώει λιγότερο

Αλλάζοντας μερικές απλές συμπεριφορές, μπορούμε να αλλάξουμε και συνήθειες που είναι «καταστροφικές» για τη σιλουέτα μας. Γνωρίζετε ότι μπορείτε, με μερικά απλά «τρικ», να εξαπατήσετε το υποσυνείδητό σας και να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες;

Με κατάσχεση απειλούνται 25.000 ιδιοκτήτες ακινήτων

Με κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τους απειλούνται περίπου 25.000 φορολογούμενοι που δεν έχουν πληρώσει τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010, μετά από σχετική εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.

Ο κ. Θεοχάρης έχει δώσει εντολή να ελεγχθούν οι ιδιοκτήτες που ενώ έλαβαν το εκκαθαριστικό του ΦΑΠ για το 2010 δεν εξόφλησαν τον φόρο. Όσοι δεν έχουν πληρώσει τον φόρο, θα κινηθούν εναντίον τους διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης, όπως κατασχέσεις εισοδημάτων και ακινήτων.

Αναφέρει η εγκύκλιος:

«Έλεος πια, κ. Ρεπούση, βρείτε άλλο τρόπο να προκαλείτε, κι αφήστε ανέγγιχτα τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ των Ελλήνων»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κ. ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ


Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου, υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα όσα υποστήριξε η κ. Ρεπούση περί κατάργησης του μαθήματος των Θρησκευτικών:

Με το νέο σύστημα οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές

Την αποφασιστικότητα του Μαξίμου να εφαρμοστούν οι αλλαγές στις δημοτικές εκλογές, (με εκλογή δημοτικών συμβούλων με απλή αναλογική και δημάρχου με ποσοστό 42% από τον α' γύρο) από την επόμενη αναμέτρηση, - παρά τη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ - εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στο Mega.
Ανέφερε πως η εκλογή των δημοτικών συμβούλων

Νερό με λεμόνι: Απόλυτος σύμμαχος για την υγεία

Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά από τις συστάσεις των ειδικών ότι είναι πολύ ωφέλιμο να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό κάθε ημέρα, διαπιστώνοντας...
τον σημαντικό ρόλο που παίζει το νερό για τον οργανισμό μας.

Ακόμη πιο ωφέλιμο, όμως, είναι να προσθέσουμε

ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η ΕΠΑ.Σ ( Επαγγελματική Σχολή ) Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κατερίνης, στεγάζεται δίπλα από το πάρκο της πόλης, στο παλιό Νοσοκομείο Κατερίνης- στο κτίριο της Αιμοδοσίας-,  και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης .

 Είναι διετούς φοιτήσεως και παρέχει κρατικό πτυχίο επιπέδου 3 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . 


Μετά το πέρας των σπουδών τους

Αυτά ζητάει η τρόικα από τον Άδωνι


Η φαρμακευτική δαπάνη και οι πολιτικές για το φάρμακο, η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, η αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και η κινητικότητα του προσωπικού, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας με τα στελέχη του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας (Task Force).
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη φαρμακευτική δαπάνη,

150 νέα βιβλία, Η/Υ, οθόνη προβολής, πολυμηχάνημα και άλλα υλικά στη Δ.Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου

ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «FUTURE LIBRARY»


ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

Είκοσι τρεις εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Future Library, εκ των οποίων 19 πραγματοποίησε η βιβλιοθηκονόμος κ. Κατερίνα Μυλωνίδου, τρεις πραγματοποίησε ο κ. Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός και μία η κ. Μαρία Κοκορότσκου ως εξωτερικοί συνεργάτες του FutureLibrary.
Σε δύο εκδηλώσεις βοήθησε

Μετεγγραφή σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ για το 2013-2014. Αναλυτικά

Στο Άρθρο 34 Μεταφορά Θέσεων Εισαγωγής σε Α.Ε.Ι. που περιέχεται στο “Σχέδιο Νόμου για την Αναδιάρθρωση της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις” αναφέρεται...:

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ...