Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Μέχρι πότε είναι οι άνδρες ταύροι στο κρεβάτι

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά λέει ο θυμόσοφος λαός.Πλέον τεκμηριώθηκε και επιστημονικά ότι η ηλικία δεν εμποδίζει τους άνδρες να είναι...
ταύροι στο κρεβάτι ακόμη και στα βαθιά γεράματα σε αντίθεση με τις γυναίκες οι οποίες από ότι φαίνεται όσο περνούν τα χρόνια συντομεύει η σεξουαλική τους ζωή.
Οι άνδρες ζουν λιγότερο αλλά έχουν διπλάσια πιθανότητα

H «δίκαιη κούπα» του Πυθαγόρα!

perierga.gr - Η "δίκαιη κούπα" του Πυθαγόρα!Η «κούπα του Πυθαγόρα» ή η «δίκαιη κούπα» είναι είναι μια ανακάλυψη του Πυθαγόρα για να πίνει με μέτρο το κρασί του αλλά και για να σερβίρει τους μαθητές του, υπερτονίζοντας την έννοια του μέτρου και των ορίων. Η ιδέα του Πυθαγόρα ήταν απλή: Έπρεπε να περιοριστεί η απληστία στο ποτό! Πώς θα γινόταν αυτό; Το πήλινο ποτήρι αδειάζει κατά έναν «μαγικό» τρόπο όταν εκείνος που το κρατάει αποδειχτεί… πλεονέκτης και το γεμίσει περισσότερο απ’ όσο πρέπει.
Στην κούπα υπάρχει

Λάθος τακτική το να "βάζεις τις φωνές" στα παιδιά

Σύμφωνα με τη μελέτη, η λεκτική βία -και όχι μόνον η σωματική- προς τους εφήβους αυξάνει τον κίνδυνο οι νέοι να εμφανίσουν κατάθλιψη, επιθετικότητα και άλλα προβλήματα συμπεριφοράς.

Όπως επισημαίνουν οι Αμερικανοί ψυχολόγοι, μπορεί οι γονείς να μην δέρνουν πια τα παιδιά τους (τουλάχιστον όχι συχνά), όμως είναι λάθος η αντίληψή τους ότι αν βάλουν τις φωνές,

ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΩΝ!ΑΛΚΥΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ


«Νέα ερωτήματα γεννά η απολογία Καρατζαφέρη για το «Ίων Δραγούμης»

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
 
«Είναι δείγμα ευθύτητας να απαντά κανείς προσωπικά σε υποθέσεις που τον αφορούν προσωπικά. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης όμως επέλεξε να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες ανακοινώσεις γραφείων τύπου και τοπικά φερέφωνα στο Βόλο. Παρά ταύτα η κοινωνία περιμένει άμεσες και πειστικές εξηγήσεις, ιδιαίτερα από

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

«Τα ψέματα του κ. Σαμαρά τα έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός, με τις σημερινές του δηλώσεις, μπροστά στην πραγματικότητα της ελληνικής οικογένειας, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη».

ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ....


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΝΑΣ...

«Το να λες συνέχεια την αλήθεια είναι μεγάλος βραχνάς. Οι άνθρωποι που λένε την αλήθεια όλη την ώρα είναι μεγάλος βραχνάς. Είμαι σίγουρος ότι έχω πει ψέματα για βιβλία που δεν έχω διαβάσει. Γιατί; Γιατί ο χαρακτήρας μου δεν είναι πολύ καλός. Δεν νομίζω ότι διάβασα τον «Οδυσσέα» μέχρι το τέλος, αλλά δεν θυμάμαι αν έχω πει ψέματα γι' αυτό το βιβλίο».

Στίβεν Φρίαρς, σκηνοθέτης

Μια ακόμη άνετη νίκη για την εθνική μας! 61-84 ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

61-84, το τελικό σκορ του αγώνα της εθνικής μας με την Τουρκία.
Έτσι η Τουρκία...
μένει εκτός διοργάνωσης και η Ελλάδα είναι ήδη στους 12 της διοργάνωσης.
Αξιοσημείωτη η απόδοση της ομάδας μας, ακόμη και χωρίς την συμμετοχή του Σπανούλη!


Στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020

Το Τόκιο θα είναι η πόλη που θα έχει την τιμή να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, όπως αποφάσισε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή...
στην τελετή που έγινε στο Μπουένος Άιρες.

Στην πρώτη ψηφοφορία της 125ης Συνόδου της ΔΟΕ, που διεξάγεται στο Μπουένος Αϊρες, η υποψηφιότητα της Μαδρίτης αποκλείσθηκε νωρίτερα από την συνέχεια του «χρίσματος».