Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Έρευνα έδειξε ότι οι Έλληνες είναι οι «Θεοί του σεξ»

Οι Έλληνες είναι μεγάλοι εραστές και το αποδεικνύει και πρόσφατη έρευνα. Το περιοδικό «Men’s Health» ρώτησε και έμαθε για το τι κάνουν οι άντρες διάφορων χωρών στο κρεβάτι τους.
Οι Κροάτες έρχονται πρώτοι ,

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...Το εξΑΙΡΕΤΙΚΟ blog...!Αυτοί οι δημοτικοί αστυνομικοί εξαιρούνται της κινητικότητας


Τις εξαιρέσεις από την ένταξη στο πρόγραμμα κινητικότητας των δημοτικών αστυνομικών ορίζει, με επείγουσα εγκύκλιό του, το υπουργείο Εσωτερικών.

Ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι «από την 23η.9.2013 καταργούνται στους δήμους οι θέσεις

Η τρόικα θα ανοίξει τις τραπεζικές θυρίδες Πέτυχαν από την "πίσω πόρτα" να εγκριθεί το δικαίωμα παρέμβασης και ελέγχου στις τραπεζικές θυρίδες.

Σε πανικό χιλιάδες Έλληνες - Η τρόικα θα ανοίξει τις τραπεζικές θυρίδες
Λίγες μέρες μετά τα πρώτα κατασχετήρια που εστάλησαν προς τις τράπεζες για οφειλέτες του Δημοσίου, η τρόικα "αγγίζει" αιφνιδιαστικά το ενδεχόμενο ανοίγματος των τραπεζικών θυρίδων, οι οποίες μέχρι σήμερα θεωρούνταν από χιλιάδες πολίτες το ασφαλέστερο καταφύγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η τρόικα έχει ήδη δώσει σχετικές εντολές στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).
Οι δανειστές στην προσπάθειά τους να βγάλουν από τη "μύγα ξίγκι" πέτυχαν

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ»

Κύριε πρόεδρε, όλες οι δημοσκοπήσεις σας δίνουν σταθερά να κρατάτε την εκλογική δύναμή σας, όπως αυτή αποτυπώθηκε στις δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2012. Όμως παρόλη τη φθορά της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, παρατηρείται μεγαλύτερη εκροή ψηφοφόρων της Κεντροδεξιάς προς τη Χρυσή Αυγή παρά προς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.