Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η μόνιμη σχέση κάνει το σεξ βαρετό...κυρίως για τις γυναίκες

Η μόνιμη σχέση είναι ολέθρια για το σεξ, αν είσαι γυναίκα. Για τους άνδρες πάντως το ενδιαφέρον δεν χάνεται, ακόμα και αν διατηρούν μακροχρόνιους δεσμούς.
Το εύρημα ίσως βοηθήσει τα ζευγάρια, λένε οι ερευνητές.

Αυτά είναι τα 6 βήματα για να πλουτίσεις σύμφωνα με «χρυσό» εγχειρίδιο του 1937

Εκατοντάδες είναι τα εγχειρίδια και οι οδηγοί που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επιχειρώντας να διδάξουν το κοινό τις μυστικές συνταγές

Στο 1,5 εκατ. ευρώ μηνιαίως η δαπάνη για συντάξεις βουλευτών

 altΤο 1,5 εκατ. ευρώ φτάνει μηνιαίως η δαπάνη για τις συντάξεις βουλευτών και ευρωβουλευτών και τις οικογένειες όσων εξ αυτών έχουν αποβιώσει. Συγκεκριμένα, το ποσό που δαπανάται κάθε μήνα ανέρχεται στο 1.492.704 ευρώ.

Επαγγέλματα που γεννούν θέσεις εργασίας

Επαγγέλματα που γεννούν θέσεις εργασίαςΤα δέκα επαγγέλματα που παρά την ύφεση και την τεράστια ανεργία αντιστέκονται στην κρίση και «γεννούν» νέες θέσεις εργασίας καταγράφει πανευρωπαϊκή έρευνα της Κομισιόν.
Την ίδια ώρα μελέτη της Manpower δείχνει ότι οι προοπτικές

Έγραψε ιστορία ο Μήτρογλου


Απίστευτο κατόρθωμα από τον Κώστα Μήτρογλου που γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος πετυχαίνει δύο συνεχόμενα χατ-τρικ.
Ο διεθνής φορ

Νέα δημοσκόπηση

 Dεν θέλει εκλογές το 61,2%

Νέα δημοσκόπηση δίνει οριακό προβάδισμα

Κάπα Research: Το νέο προφίλ του ψηφοφόρου των δημοτικών εκλογών

Nέα πρόσωπα, σαραντάρηδες, ώστε να έχουν επαγγελματική καταξίωση, αλλά αποδεσμευμένους από κομματικούς μηχανισμούς αναζητούν οι ψηφοφόροι εν όψει

ΣΕΝΕΚΑΣ