Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΤΕΡΑ...


ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BBC: Η Ελλάδα είχε 2 δις πρωτογενές πλεόνασμα από το β’ εξάμηνο του 2011! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

BBC Μια ειδηση που αποσιωπήθηκε παντελώς! Το δεύτερο εξάμηνο του 2011, η Ελλάδα κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ, που σημαίνει ότι ήταν σε θέση να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες της

ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...


ΓΕΝΟΣΗΜΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ..!


Πώς θα εφαρμοστεί η αξιολόγηση και το απουσιολόγιο στην εκπαίδευση - Τι ισχύει για τις αποσπάσεις

Αντιμέτωποι με την αξιολόγηση και το βιβλίο παρουσίας θα έρθουν οι δάσκαλοι και καθηγητές με την έναρξη της νέας χρονιάς, καθώς ήδη ψηφίστηκε από την Βουλή η τροπολογία για του απουσιολόγιο και είναι έτοιμο...το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.Συγκεκριμένα, η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί

VRETTOS LIVE στο ON AIR


6 σύγχρονοι έλληνες λογοτέχνες στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Συζητούν για την Ιστορία και τη λογοτεχνία από 6 /11/2013 έως 12/2/2014

Ο πεζογράφος, σεναριογράφος και ακαδημαϊκός Θανάσης Βαλτινός είναι ο πρώτος συγγραφέας που θα φιλοξενηθεί στη σειρά συζητήσεων με τίτλο « Έξι ιστορίες και ένα Μουσείο», που διοργανώνει το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο με σκοπό τη διερεύνηση και την αποκωδικοποίηση της σχέσης Ιστορίας και μυθοπλασίας. Ο συγγραφέας

Νότης Μαριάς: «Να παραπεμφθεί η τρόικα στο Συμβούλιο της Ευρώπης για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα»

Ανοίγει ο δρόμος για τον έλεγχο και την επιτήρηση της τρόικας από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην...Ελλάδα

Στον Νάσο Βαγενά το βραβείο ποίησης «Λαουντόμια Μπονάνι»

Οι σχέσεις του Νάσου Βαγενά με την Ιταλία ξεκινούν από τα φοιτητικά του χρόνια, όταν έφτασε μεταπτυχιακός υπότροφος στη Ρώμη για σπουδές ιταλικής και ελληνικής φιλολογίας. Έκτοτε οι σχέσεις του με τη γείτονα χώρα είναι αδιάλειπτες. Ως μελετητής της νεοελληνικής λογοτεχνίας συνδέεται με την Ιταλία με το νήμα του κοσμοπολίτη ιταλοτραφούς Ανδρέα Κάλβου.

Βελτιώσεις στο νόμο για την πνευματική ιδιοκτησία

Σημαντικές βελτιώσεις επιτυγχάνονται στο νόμο για την πνευματική ιδιοκτησία και τα συγγενικά δικαιώματα, με σχέδιο νόμου που κατέθεσε προς ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Το σχέδιο νόμου έχει σκοπό να εξισορροπήσει - έως ένα βαθμό - την προστασία των δικαιούχων συγγενικών δικαιωμάτων με αυτή των

Πώς γεννιέται αντίδοτο στην κακουργία Του Χρήστου Γιανναρά

Ο «καταναλωτισμός» δεν είναι σύμπτωμα ή φαινόμενο «εξ αντικειμένου»: κάτι που συμβαίνει έξω από μας, συντελείται «έναντι», προκύπτει ως συνάρτηση ή αποτέλεσμα φυσικών ή περιστασιακών διεργασιών – όπως, λ.χ., ο πληθωρισμός, η ανεργία, μια επιδημία. O καταναλωτισμός είναι νοο-τροπία, δηλαδή τρόπος του νοείν, τρόπος: επομένως, κάτι που...

Καμμένος: Συνήγορος του Βενιζέλου ο Σαμαράς

"Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με τον συνήγορο υπεράσπισής του, κ. Σαμαρά, προκειμένου να τον ευχαριστήσει ακόμη μια φορά για την ασυλία που του παρέχει, με αντάλλαγμα την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που ψηφίζει τα λαοκτόνα μέτρα, τα οποία επιβάλλουν η τρόικα και το Βερολίνο", τονίζει ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
"Τέλος, επιβεβαίωσαν τη συνέχιση της κατάργησης του Συντάγματος, με την υποκατάσταση της νομοθετικής εργασίας της Βουλής με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" προσθέτει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ… Απίστευτοι διορισμοί στα νοσοκομεία. TO ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.

Δημοσιεύτηκαν σήμερα οι διορισμοί των υπολοίπων νοσοκομείων της Αττικής. Κουράστηκε πολύ αυτή η Επιτροπή για να επιλέξει.  Ενδιαφέρουσες επιλογές, γιατροί, κομματικά στελέχη, στελέχη από τον χώρο της αυτοδιοίκησης κ.λ.π.  Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός ότι πέρα από κομματικές επιλογές δόθηκε και προτεραιότητα στις «νέες ηλικίες» .

26 ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΙ ΕΞΥΠΝΑ


1
- Γιατρέ, Θα πεθάνω?
- Γιατρός : δεν μπορώ να σου υποσχεθώ τίποτα.

2
- Γιατρέ μου, η καρδιά μου χτυπάει ακανόνιστα.
- Μην ανησυχείτε. Σε λίγο θα σταματήσει!!!

Η Ελλάδα εδραιώνεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα

Ο Ολυμπιακός προσέφερε 400 βαθμούς στην Ελλάδα μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Μπενφίκα και έδωσε σπουδαίους βαθμούς στην Ελλάδα.

Η χώρα μας, πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 31.000 βαθμούς και εδραιώνεται για τα… καλά, στη δωδέκατη θέση.
Η Ελβετία είναι στην 13η με 30.425, ενώ η Τουρκία που είναι από πάνω μας, δεν… απέχει και πολύ,

Ετος 2020- περιμένοντας την Ανάπτυξη!

Εναπομείναντες Έλληνες, ξεκοκαλίζουν την τελευταία δόση του ΔΝΤ.

ΕΥ ΖΗΝ..ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, με τον ΕΥΓΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ


Ο Τζον Φ. Κένεντι, η Τζάκι και... μερικές άλλες γυναίκες

Υπήρξε η γοητευτική και υπέρκομψη Τζάκι, η μητέρα Ρόουζ, που τροφοδότησε τις προεδρικές του φιλοδοξίες, και έπειτα όλες οι άλλες: μία σταρ του σινεμά, μία νεαρή μαθητευόμενη και αναμφίβολα ορισμένες επαγγελματίες. 

Ο Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε στο Ντάλας πριν από 50 χρόνια, είχε μία τουλάχιστον πολύπλοκη σχέση με τις γυναίκες, κάτι που ήταν ατού στην κούρσα για

Δήλωση Ίδρυσης Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Τα πολιτικά κόμματα, οι πολιτικές κινήσεις και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που δεν ανήκουν σε καμία από τις υπάρχουσες Κοινοβουλευτικές Ομάδες, αποφασίζουμε την ίδρυση Συνασπισμού κομμάτων με στόχο την ισότιμη αντιπροσώπευση μας στη Βουλή και σας δηλώνουμε την ίδρυση της Κοινοβουλευτικής αυτού Ομάδας.
Το όνομα του Συνασπισμού κομμάτων είναι «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές» και πρόεδρος αυτής είναι ο … .
 Οι μετέχοντες:

ΚΕΕΛΠΝΟ-Ολοκληρώνεται ο έλεγχος για τις παράνομες προσλήψεις

ΚΕΕΛΠΝΟ-Ολοκληρώνεται ο έλεγχος για τις παράνομες προσλήψεις
Στην τελική ευθεία περνά η ανάκριση για την υπόθεση παράνομων προσλήψεων στο Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το 2005, για την οποία είναι υπόλογοι, για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, συνολικά δεκατέσσερα πρώην στελέχη και υπάλληλοι του Οργανισμού.
Η δικογραφία, που χειρίζονται Ειδικοί Ανακριτές Διαφθοράς,

DOLCE VITA 10-11pm ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο ράδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 92,2 . ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΝΔΟΛΙΑ

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης .Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.


Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.

Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία,

Μουσικοποιητικό αφιέρωμα στους Νομπελίστες ποιητές Γ.Σεφέρη και Ο.Ελύτη, στην Κατερίνη.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΟΠΠΑΠ) ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2013
 Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του μουσικοποιητικού αφιερώματος στους Νομπελίστες ποιητές Γιώργο Σεφέρη και Οδυσσέα Ελύτη, που πραγματοποίησε οΠολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου στο Διεθνές Ίδρυμα Μ.Αλεξάνδρου, η εκδήλωση αυτή μεταφέρεται τώρα και στην Κατερίνη. Συγκεκριμένα,

Τετραήμερο καινοτομίας με τα χρώματα της Google 7-10 Νοεμβρίου 2013 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στα χρώματα της Google θα ντυθεί η βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα ο χώρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στις 7-10 Νοεμβρίου, μιας και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη νοτιοανατολική Ευρώπη, το Google DevFest  (Developers Festival / Φεστιβάλ Προγραμματιστών) με πρωτοβουλία του Google Developers Group (GDG) Θεσσαλονίκης.
Το Google DevFest, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η γιορτή της τεχνολογίας, διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας,

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΜΑΘΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ...


WIΝΔ...!


Η ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα φιλοξενήσει η Πιερία αλλά και η γειτονική Βέροια το καλοκαίρι του 2015.
            Πρόκειται για την Τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19 (ποδοσφαιριστές ηλικίας μέχρι 19 χρόνων), στην οποία θα συμμετάσχουν 8 Εθνικές

Οι αποδοκιμασίες στην τρόικα. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ...!

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά την έξοδο της τρόικας από το υπουργείο Οικονομικών μετά το τέλος της συνάντησης  με τους επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών. Τα στελέχη των δανειστών φυγαδεύτηκαν από το υπόγειο και στη συνέχεια από μια «κρυφή» πόρτα με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.Ένας αγανακτισμένος πολίτης υποδέχτηκε τον Πολ Τόμσεν… πετώντας του κέρματα. Ο ίδιος δηλώνει ότι «δεν μετανιώνει» για την πράξη του.