Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" και ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ.
Ο Σταρκ στο Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Ο  Γερμανός, Βόλφγκανγκ Σταρκ, θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός-Άντερλεχτ για το Champions League την Τρίτη. Ο Σταρκ, 44 ετών, τραπεζίτης στο επάγγελμα, είχε διευθύνει στο ίδιο γήπεδο, τον Μάρτιο του 2007, την ήττα της εθνικής μας ομάδας από την Τουρκία

E-mail «φωτιά» του ΔΝΤ ...!

Πραγματική αποκάλυψη ήταν το e-mail του ΔΝΤ που κάνει λόγο για εκτροχιασμό του ελληνικού προγράμματος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Αθανασίου, το εν λόγω e-mail ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι για τις δράσεις για το λεγόμενο τέταρτο έλεγχο από τις 135 έχουμε κάνει τις 60, δηλαδή ούτε τις μισές.
Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, οι Βρυξέλλες στηρίζουν την κυβέρνηση σε αυτή την προσπάθεια και θέλουν σε αυτή τη φάση να μην υπάρξει και μία επικοινωνιακή ήττα.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...


Αν θέλεις κάτι να κάψεις, κάψε τον καναπέ σου.


Ολόκληρο το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014

Αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.

300. Από τον Λεωνίδα στον Θεμιστοκλή

Μια επταετία μετά την σαρωτική επέλαση των κινηματογραφικών «300», το δίδυμο Ζακ Σνάιντερ  - Φρανκ Μίλερ, είναι έτοιμο να κατακτήσει και πάλι τις αίθουσες με μια παρεμφερή ταινία. Βασισμένη

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


"Τέλος οι δηλώσεις μισθωτών και συνταξιούχων"

Το τέλος της υποχρέωσης υποβολής φορολογικών δηλώσεων από μισθωτούς και συνταξιούχους που έχουν μόνο μία πηγή εισοδήματος ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή ο γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τώρα που επιτύχαμε τον στόχο να έχουμε καθολική ηλεκτρονική υποβολή,

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός με 153 "ναι"

Με 153 ψήφους υπέρ, έναντι 142 κατά και ένα «παρών», υπερψηφίστηκε ο κρατικός Προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2014, με τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να δίδουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κατά του νέου