Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης ανακοινώνει ότι στη διάρκεια του Ιανουαρίου 2014 πρόκειται να λειτουργήσουν τα εξής επιπρόσθετα τμήματα: Βυζαντινής Μουσικής, Κλαρινέτου, Φλάουτου, Αρμονίου, Ακορντεόν, Βιολιού, Κλασικής – Ηλεκτρικής Κιθάρας, Χορού, καθώς και τμήματα Θεωρητικών.
 Επισημαίνεται ότι οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 25 Ιανουαρίου 2014, ενώ κατά την εγγραφή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου –Τηλ. Επικοινωνίας: 23510 21155.
  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης         Χαράλαμπος Καρατζόγλου

ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΒΕΒΗΚΕΝ


ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ


ΕΥΧΕΣ....


Ανανέωσε ο Μήτρογλου μέχρι το 2017!

 Ένα πολύ ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο για την Ολυμπιακή οικογένεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ, με ένα χρυσό συμβόλαιο στον Έλληνα επιθετικό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...ΤΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...!!!!! ΚΑΒΑΦΗΣ, ΤΑ ΚΕΡΙΑ

Του μέλλοντος η μέρες στέκοντ’ εμπροστά μας
σα μια σειρά κεράκια αναμένα —
χρυσά, ζεστά, και ζωηρά κεράκια.

Η περασμένες μέρες πίσω μένουν,
μια θλιβερή γραμμή κεριών σβυσμένων·
τα πιο κοντά βγάζουν καπνόν ακόμη,
κρύα κεριά, λυωμένα, και κυρτά.

Δεν θέλω να τα βλέπω· με λυπεί η μορφή των,
και με λυπεί το πρώτο φως των να θυμούμαι.
Εμπρός κυττάζω τ’ αναμένα μου κεριά.

Δεν θέλω να γυρίσω να μη διω και φρίξω
τι γρήγορα που η σκοτεινή γραμμή μακραίνει,
τι γρήγορα που τα σβυστά κεριά πληθαίνουν. 

(Από τα Ποιήματα 1897-1933, Ίκαρος 1984)

Όταν ο Πάνος Καμμένος έστελνε τον Λιάπη στο σκαμνί, παρότι βουλευτης της Νέας Δημοκρατίας.

20131219-165520.jpg
Όλοι έχουν την ιστορία τους.
Ο Καμμενος ηταν αυτος που αποκάλυψε το σκανδαλο των υποβρυχίων ΑΠΟ ΤΟ 2000.
Ακριβως την ιδια ακεραιότητα ειχε και με την εξεταστικη για τη Siemens. Παρότι βουλευτης της Νέας Δημοκρατίας, στο δικο του πορισμα ειχε συμπεριλάβει και τον κύριο Λιάπη. Αυτό για να παραδειγματιστούν οι νυν βουλευτες της ΝΔ που ταυτιστηκαν με Πάχτες, Βενιζέλους και Παπανδρέηδες.
Ας θυμηθούμε τι γραφαμε τότε:

«Στη Βουλή ο έλεγχος της τροφής που προσπαθούν να επιβάλουν πολυεθνικές εταιρείες»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε σήμερα 18.12.2013 γραπτή ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρη σχετικά με τον έλεγχο της τροφής που προσπαθούν να επιβάλουν πολυεθνικές εταιρείες.
 
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Νέα έρευνα αποδεικνύει ότι ένα μήλο την ημέρα -που πράγματι μπορεί να κρατήσει τον γιατρό μακριά- θα μπορούσε ενδεχομένως επίσης να σώσει χιλιάδες ζωές.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στη χριστουγεννιάτικη έκδοση του British Medical Journal (BMJ), ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης εξέτασαν τι πραγματικά θα συνέβαινε εάν όλοι ακολουθούσαν τη λαϊκή παροιμία, «ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα».

Οι ερευνητές ανέλυσαν πώς θα επηρεαζόταν η υγεία των

ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ..

Έως την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι έχουν περιθώριο να οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις μεταφοράς της θέσης εισαγωγής οι υποψήφιοι για μεταφορά θέσης ...

Ρύθμιση-ανάσα για τα ανείσπρακτα ενοίκια -Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Με μια ειδική ηλεκτρονική υπηρεσία σκοπεύει το υπουργείο Οικονομικών να απαλλάξει από τον φόρο εισοδήματος τους ιδιοκτήτες που δεν εισπράττουν ενοίκια, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα να μην δηλώσουν στη φορολογική τους δήλωση το ποσό των μισθωμάτων που δεν εισέπραξαν από κακόπιστους ή δύστροπους ενοικιαστές.
Η απαλλαγή των φορολογούμενων από ανείσπρακτα ενοίκια

Ακραία φαινόμενα φτώχειας στην Ελλάδα

-Σε επίπεδα συναγερμού η φτώχεια των ανέργων -Ζήτημα επιβίωσης για πολλές ομάδες του πληθυσμού
Η Ομάδα Ανάλυσης Δημόσιας Πολιτικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εξέδωσε την επικαιροποιημένη εκτίμησή της για την «ανατομία της φτώχειας στην Ελλάδα του 2013» και τα στοιχεία είναι άκρως ανησυχητικά.
Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, Μάνο Ματσαγγάνη και Χρύσα Λεβέντη, το μέγεθος της φτώχειας και η εξέλιξή της εξαρτώνται από το ύψος του ορίου φτώχειας.
Στην ανάλυσή τους οι επιστήμονες

Στα όρια της συνταγματικότητας και του... παραλογισμού κινείται ο φόρος ακινήτων

Με το... βαμβάκι σφάζει η Επιστημονική υπηρεσία της Βουλής τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών που επεξεργάστηκαν το σχέδιο του φόρου ακινήτων, καθώς αν και αποφεύγει να χαρακτηρίσει ως αντίσυνταγματικές τις διατάξεις που έχουν δεχθεί τα περισσότερα πυρά, επί της ουσίας αναδεικνύει το ότι είτε κινούνται στα όρια

Τι μισούν οι άντρες στο κρεβάτι;

1. Κουνήσου κοπελιά. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, συνήθως η γυναίκα δεν κάνει τίποτα-απλά μένει ξαπλωμένη αναμένοντας τα πάντα από εκείνον. Αυτό είναι ότι χειρότερο για τον άντρα… Κουνηθείτε λοιπόν, ακόμα και αν

«Τεράστια ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα από το υπουργείο Υγείας»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.ΚΑ.ΝΑ
 
«Χαίρομαι που η Ερώτηση την οποία κατέθεσα πριν από έξι μήνες στη Βουλή για τον ΟΚΑΝΑ φαίνεται να κινητοποιεί, έστω καθυστερημένα, το υπουργείο Υγείας. Παραμένουν όμως αναπάντητα δύο πολύ μεγάλα ερωτήματα:
 
  1. Γιατί τον περασμένο Σεπτέμβριο η κ. Μακρή με διαβεβαίωνε εγγράφως ότι όλα είναι άψογα στη διαχείριση του ΟΚΑΝΑ;
  2. Γιατί ο κ. Γεωργιάδης εξαίρεσε πριν από λίγες μόλις εβδομάδες με νομοσχέδιο του όλους τους φορείς του υπουργείου Υγείας, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΚΑΝΑ, από τον διαχειριστικό έλεγχο του υπουργείου Οικονομικών;».

Το Κρασί και το τυρί, πρωταγωνιστές στο τραπέζι

Είχαν πάντα τόσα πολλά να μοιραστούν και τόση απόλαυση να προσφέρουν πού νομίζεις ότι αποτελούν ιδανικό ζευγάρι. Πολύ περισσότερο πού η σχέση τους χάνεται βαθιά στο χρόνο, τις συνήθειες και τα τραπέζια τόσο πολλών χωρών. 

Έτσι όμως και τούς παρατηρήσεις

Εργαλείο για το μέλλον της ομογένειας το διαδίκτυο

Το διαδίκτυο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μελλοντική εξέλιξη της ομογένειας, στην ταυτότητά της και στις σχέσεις της με την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό.

Ευρωκοινοβούλιο: "Τα μνημόνια απέτυχαν και πρέπει να αναθεωρηθούν"

Τη λύπη του για την έλλειψη προόδου των διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα "παρά τις πρωτοφανείς μεταρρυθμίσεις που έχουν αναληφθεί" εκφράζει το Ευρωκοινοβούλιοστην έκθεσή του για το ρόλο της τρόικας.
Ζητά αναθεώρηση μνημονίων μετά απόεπαναϋπολογισμό πολλαπλασιαστώνπαρεμβάσεις για λογοδοσία της τρόικας και αλλαγή λήψης αποφάσεων στο Eurogroup.
Προτείνει επίσης να δημιουργηθεί

ΑΡΚΑΣ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ !!!!!!!!!


ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ...