Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Τα 100 προϊόντα ΠΟΠ της Ελλάδας

Σε βασικό πυλώνα για την περαιτέρω ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα της Ευρώπης αναδεικνύεται η ποιότητα, και προς τούτο η ΕΕ θέτει στις προτεραιότητές της την υποστήριξη και προώθηση των προϊόντωνΠροστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης(ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ).

Αυτό επισημάνθηκε σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 ελληνικών προϊόντων καταχωρημένων ως ΠΟΠ και ΠΓΕ, που διοργάνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα, ενώ υπογραμμίστηκε και η ανάγκη προστασίας των προϊόντων γεωγραφικής ένδειξης πέραν των συνόρων της ΕΕ.

Ζεσταίνεται το προεκλογικό κλίμα στην Κατερίνη..! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΙΟΝΙΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, Ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η «ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 7»…!


 Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δημοσιογράφου Χρήστου Γιαννούλη στο δήμο KATEΡΙΝΗΣ ως ανεξάρτητου με την υποστήριξη κατ΄αρχήν του ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως

O καθηγητής Γραμματικάκης φωνάζει: Συλλάβετέ με, είναι υποψήφιος τρομοκράτης…

«Είμαι ένας υποψήφιος τρομοκράτης. Δεν ξέρω από όπλα. Η ανάγκη μόνον με οδηγεί: Να δω πάλι λίγα χαμόγελα στους δρόμους, να αισθανθώ την ελπίδα να κυκλοφορεί», γράφει ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, στο protagon.gr και επιτίθεται σε νυν και πρώην πρωθυπουργούς για την οικονομική κρίση.
Γράφει ο κ. Γραμματικάκης:
Σας παρακαλώ, συλλάβετέ με. Είμαι ένας υποψήφιος τρομοκράτης. Πριν λοιπόν οδηγηθώ στις πράξεις, που έχω με επιμέλεια σχεδιάσει, κάνω μια τελευταία έκκληση

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Οι Έλληνες δικαστές..."

«Οι Έλληνες δικαστές απέδειξαν ότι δεν εκτελούν εντολές της εκτελεστικής εξουσίας και των διαπλεκόμενων αλλά της συνείδησής τους».

Ούτε ο Ανδρέας είχε πάει στο Ζάππειο το 1979…Αλλά τότε ο Βενιζέλος...

Επειδή πολύς θόρυβος έγινε για την απουσία Τσίπρα απ' την τελετή ανάληψης της ελληνικής προεδρίας και τόσο ο Σαμαράς όσο κι ο Βενιζέλος του επιτέθηκαν με βαριές εκφράσεις, να θυμίσουμε κάτι χωρίς φυσικά να θέλουμε να κάνουμε παρομοιώσεις σε προσωπικό επίπεδο...

Και ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε να παρευρεθεί σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Η  εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, στις 19.30, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση(diontv.gr) Κεντρικής Μακεδονίας,  θέμα της έχει:  «Τι περιμένει ο αγρότης από το 2014;»


Ονόματα  προσκεκλημένων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 8μμ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ,
 Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ,
 Ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ
 ΚΑΙ Η "ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 7"...

Πυρηνική βόμβα Καμμένου!

Σε νέα αποκάλυψη – βόμβα προχώρησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος δημοσιοποιώντας  ένα έγγραφο– «φωτιά» μέσω του twitter.
Οπως εξηγεί ο κ. Καμμένος, στο έγγραφο φαίνεται πως ο συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου κ. Γριβέας πήρε ένα τεράστιο δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ακριβώς πριν πτωχεύσει.
Πιο συγκεκριμένα,

«ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥ Τ.Τ. ΚΑΙ ΤΩΝ CDS. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ»

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε το εξής σχόλιο, απαντώντας σε Ερώτηση δημοσιογράφου:

«Οι νέες δικαστικές εξελίξεις δικαιώνουν απόλυτα τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και προσωπικά τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο για τις θέσεις του, που χρόνια διατύπωνε και για τα CDS και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (για να μην αναφερθώ και στα τόσα άλλα για τα οποία μάχεται και που ξεκινούν από τα εξοπλιστικά και την Ζήμενς και καταλήγουν στις αναθέσεις έργων και την χειραγώγηση των ΜΜΕ).

Είναι ο αγώνας για την κάθαρση του οικονομικοπολιτικού συστήματος,

Οι άνδρες, ο γάμος και η ευτυχία

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, οι παντρεμένοι άνδρες είναι στην πραγματικότητα πιο ευτυχισμένοι μετά το γάμο τους, σε σύγκριση με αυτό που θα ήταν εάν είχαν παραμείνει ελεύθεροι.

Οι ερευνητές εξέτασαν 1366 άνδρες που δεν είχαν παντρευτεί πριν από την εισαγωγή τους στη μελέτη, παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της και παρέμειναν παντρεμένοι. Οι συμμετέχοντες συγκριθήκαν με μια ομάδα έλεγχου που διέφερε μονό στο ότι απαρτιζόταν από άγαμους.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι συμμετέχοντες δεν ήταν πιο ευτυχισμένοι μετά το γάμο σε σύγκριση με το πώς ήταν πριν, αλλά σε σύγκριση με το πώς θα ήταν εάν δεν είχαν παντρευτεί. Ίσως ο μηχανισμός που εξηγεί τα ευρήματα να σχετίζεται με την καλή προσαρμογή σε μια μακρόχρονη συντροφική σχέση και όχι τόσο με το γάμο αυτό καθεαυτό.

Το να αγαπάς είναι σαν τα ναρκωτικά.

Το να αγαπάς είναι σαν τα ναρκωτικά.
Στην αρχή έχεις μία αίσθηση ευφορίας, απόλυτης εγκατάλειψης.
Σου άρεσε η αίσθηση και πιστεύεις πως μπορείς να το ελέγξεις, να είσαι εσύ ο κύριος της κατάστασης.
Σκέφτεσαι το αγαπημένο πλάσμα 3 λεπτά και το ξεχνάς 3 ώρες.
Σιγά σιγά όμως εθίζεσαι σε αυτό το πλάσμα και γίνεσαι απολυτα εξαρτημένος.
Το σκέφτεσαι 3 ώρες συνέχεια και το ξεχνάς 3 λεπτά.
Τότε έχεις

20 αξέχαστες ατάκες από τον Ρινόκερο του Ιονέσκο Πηγή: www.lifo.gr

Γνωρίζετε τον Ιονέσκο; Το Σάββατο κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Θησείον το έργο του, ο "Ρινόκερος". Γραμμένο το 1959,  έργο βαθιά πολιτικό,  πίσω από το φλοιό της κωμωδίας, σχολιάζει την μόδα, την τάση και την ασθένεια του να

Αποκαθηλώθηκαν τα …οπίσθια της Πίπα Μίντλετον στην 3η Θέση....Αναλυτικά η κατάταξη

Δεν πάει και πολύ καιρός που όλη η Μεγάλη Βρετανία παραμιλούσε με τα …οπίσθια της Πίπα Μίντλετον, όταν είχε εμφανιστεί στον βασιλικό γάμο με εκείνο το χυτό, λευκό φόρεμα του Alexander McQueen. Αλλά η δόξα είναι εφήμερη και η αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ έπεσε στην τρίτη θέση σε δημοσκόπηση για την «δημοφιλέστερη …οπίσθια όψη», της Βρετανίας
Στην πρώτη θέση το μοντέλο και παρουσιάστρια Kelly Brook και στην δεύτερη η τηλεπαρουσιάστρια Holly Willoughby. Στην 9η θέση η Kate Middleton, μια θέση πάνω από την Rihanna.
Μέσα από την έρευνα παρατηρήθηκε μια στροφή των γυναικών στα πιο μεγάλα οπίσθια με προφανή τάση να προωθήσουν ένα μοντέλο περιφέρειας πιο κοντά στο δικό τους και το εξαιρετικά αδύνατο που προβάλλεται στις πασαρέλες.

Αναλυτικά η κατάταξη για τον δημοφιλέστερο κ…  έχει ως εξής:

Για ποιους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης-Όλα τα ονόματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εκτέλεση εννέα ενταλμάτων σύλληψης, στην έκδοση των οποίων προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα αφορούν σε υποθέσεις επισφαλών δανείων πάνω από 400 εκατ. ευρώ που είχαν χορηγηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τα άτομα, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα, βαρύνονται με κατηγορίες για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί

Σβόμποντα: Να καταργηθεί η τρόικα

«Η κατάργηση της τρόικας θα μπορούσε να αποτελέσει μια πραγματική νίκη για την ελληνική Προεδρία», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα.
«Οι Ευρωπαίοι επίτροποι και ο πρόεδρος Μπαρόζο που βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα θα πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία και να διαπιστώσουν τις πραγματικές συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα», σημειώνει

Εντάλματα σύλληψης για παράτυπα δάνεια από Τ.Τ

Τουλάχιστον 10 έως 15 εντάλματα σύλληψηςσε βάρος γνωστών επιχειρηματιών, αλλά και πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, εξέδωσαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και του ξεπλύματος