Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ?


ΜΠΙΛ ΚΟΣΜΠΙ


ΕΡΙΚΑ ΤΖΟΝΓΚ


Παπαδόπουλος: "Επιτέλους, είμαι εδώ"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξέγραψε το 2013και είναι έτοιμος να βρει ξανά τον αγωνιστικό ρυθμό του μέσα στο 2014, όπως δηλώνει μετά από την προετοιμασία της Σαλκε στο Κατάρ.

Ο Έλληνας στόπερ μίλησε στην ιστοσελίδα τηςBundesliga για το πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 14 μήνες και εξήγησε ότι πλέον

Το θρυλικό σουβλατζίδικο της Μελβούρνης

Εξυπηρετεί επτά χιλιάδες πελάτες την εβδομάδα και καταναλώνει πέντε τόνους κρέατος στο ίδιο διάστημα. Ο λόγος για το ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης «Σταλακτίτες» που αποτελεί πλέον αξιοθέατο της πόλης. Αναφέρεται σε τουριστικούς οδηγούς, το επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης και το επισκέπτονται αρκετοί επώνυμοι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Ήταν το πρώτο εστιατόριο που λειτουργούσε

«Ας μην κρύβεται άλλο από τη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΟΜΩΝ
«Πριν από σχεδόν 2 μήνες ζήτησα με επιστολή μου να προσέλθει ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ο κ. Μητσοτάκης για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις άφαντες εκθέσεις αξιολόγησης του Δημοσίου. Ο κ. υπουργός όμως προτίμησε να γίνει και εκείνος άφαντος.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε ξανά τον κ. Μητσοτάκη να έλθει άμεσα στη Βουλή και να σταματήσει το κρυφτούλι και την κοροϊδία με τις εκθέσεις αξιολόγησης που «αγνοεί».

Ο εμπαιγμός του Ελληνικού λαού με την δήθεν Διοικητική Μεταρρύθμιση φορέων όπως ο ΕΟΠΥΥ, για τον οποίο ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητα 8.000 εργαζομένων του, χωρίς να δημοσιοποιούνται οι εκθέσεις αξιολόγησής τους πρέπει να σταματήσει»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΧΣ Α. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

«Οι πολιτικές ευθύνες του κ. Στουρνάρα είναι τεράστιες, αφού κρατά ακόμη στη θέση της στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και δεν αποπέμπει εδώ και τώρα, την παχυλά αμειβόμενη και ταυτόχρονα εμπλεκόμενη στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΤΧΣ κα Αναστασία Σακελλαρίου, κατά της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την παραπάνω υπόθεση.

Ταυτόχρονα πρέπει να διενεργηθεί άμεσα διαχειριστικός έλεγχος για τα θαλασσοδάνεια που έχουν χορηγήσει οι «συστημικές» τράπεζες οι οποίες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ΤΧΣ».

Πάνος Καμμένος - Νάϊτζελ Φάρατζ: «Η Ευρώπη να προστατέψει τον πολιτισμό της και την χριστιανική της κληρονομιά»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΪΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής ομάδας «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας» και πρόεδρο του Κόμματος της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου Νάϊτζελ Φάρατζ.

Ο Πάνος Καμμένος εξέθεσε τις θέσεις του κινήματος στον Νάϊτζελ Φάρατζ και αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης, όπου βρήκαν πολλά κοινά σημεία. Ο Νάϊτζελ Φάρατζ συμφώνησε με τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

"Θα ήθελα"

"Θα ήθελα", τι κουτό, σπάταλα ευγενικό και παρηγορητικό - τόσες τσαλαπατημένες ευχές σε μια λέξη. Αν ήθελα να πραγματοποιηθούν, θα χρησιμοποιούσα το απλό και κοφτό ρήμα "θέλω". Το ρήμα που αρέσει στα παιδιά. Ξέρεις τι θα ήθελα; Να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι οι επιθυμίες απλώς υπάρχουν. Όπως υπάρχουν ρούχα. Χέρια. Μαλλιά. Τα αγγίζεις, σε αγγίζουν κι αυτό είναι όλο.
Θα ήθελα να ακολουθήσεις τη διαδρομή του μυαλού μου και να με εντοπίσεις.
Γρήγορα αν είναι δυνατόν.
Τώρα".
 


Θα ήθελα, Αμάντα Μιχαλοπούλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του υπονομεύουν με την πολιτική τους τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας. Το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι: ποια Ευρώπη θέλουμε;
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θέλουμε την Ευρώπη της ομοσπονδιοποίησης με κατάργηση των εθνών - κρατών που υπηρετούν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως τους επιβάλουν η Μέρκελ, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουμε στην Ευρώπη των ίσων και όχι την Ευρώπη των τραπεζιτών και των Γερμανών.