Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΙΛΤΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑ-ΜΥΘΙΑΖΟΥΝ

Η ιστοσελίδα «Παραπολιτικά» συνεχίζει τη μετάδοση απόλυτα ψευδών ειδήσεων και φανταστικών δημοσιευμάτων όσον αφορά τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
Τα σενάρια περί δήθεν επαφών με τον κ. Κιλτίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν υφίστανται και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μαζί του.
 
Ο μόνος τρόπος, πλέον, για να σταματήσει η συκοφαντία, είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στις 9.00΄, στο κέντρο «Θέαμα» (πρώην «Διογένης», 2ο χιλ. Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης). Η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας θα αποτελέσουν σημαντική ενίσχυση στη διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία του νομού μας.

KATEΡΙΝΗ...διακοπή νερού

«Η Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης ανακοινώνει ότι, στις 12 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη  , κατά τις ώρες 8.00 π.μ. έως 12.00 μ. θα υπάρχει διακοπή νερού στις  περιοχές των Ευαγγελικών, Αστικών και των ζυγών αριθμών της οδού Μ.Αλεξάνδρου, λόγω της αντικατάστασης και επισκευών  κεντρικών βανών στην συμβολή των οδών  Σβορώνου,  Χαρ.Τρικούπη και Μ.Αλεξάνδρου 56».        

Ο Πάνος Σκουρολιάκος στο Φεστιβάλ ΟλύμπουΤα γραφεία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, στην Κατερίνη, επισκέφθηκε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας κ. Πάνος Σκουρολιάκος, συνοδευόμενος από τον Κατερινιώτη φιλόλογο εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ. Αντώνη Κάλφα, καθώς και από το συμπολίτη μας ηθοποιό κ. Γιώργο Χανδόλια.

Η επίσκεψη αυτή έγινε με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κατερίνη και της συμμετοχής του

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι ανακοινώσεις μας που αφορούν την αναστολή των κινητοποιήσεων ήταν για να διευκρινιστούν οι ανακοινώσεις του Υπουργείου. Δυστυχώς μέχρι σήμερα καμία διευκρίνιση δεν έγινε για το αφορολόγητο και μείωση του 13%.
Συνάδελφοι, οι Καπνικοί Συνεταιρισμοί της Πιερίας ανακοινώνουν ότι είναι παρόντες στον αγώνα των αγροτών και καλούν όλους τους αγρότες να ενισχύσουν τα μπλόκα στην  υπογειοποίηση της Κατερίνης και του Βαρικού.
 ΚΑΠΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Στο στάδιο κατασκευής των δυο μεγάλων γεφυρών, μήκους 106 και 136 μέτρων, στα εργοτάξια στην περιοχή της Παναγίας Σουμελά και στην περιοχή του Πέλεκα αντίστοιχα επικεντρώνονται οι εργασίες κατασκευής του Περιφερειακού δρόμου της Κατερίνης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ουσιαστικό κομμάτι στην υλοποίηση ενός μεγάλου έργου που αλλάζει την πόλη,  αλλάζει την ανάπτυξη και δίνει μια άλλη διάσταση συνολικά στον Δήμο από την Παραλία έως τον ορεινό όγκο των Πιερίων.
 Ένα έργο που θα συμβάλει ευρύτερα

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ -ΕΡΡΙΚΟΥ ΙΨΕΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(ΦΩΤΟ)