Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....Να γιατί οι άντρες πρέπει να αφήνουν μούσια...

Εκτός ότι είναι της μόδας καιρό τώρα, υπάρχουν και πολλοί καλοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες πρέπει να αφήνουν μούσια… οι οποίοι είναι οι εξής:

Είναι γεγονός ότι η διαδικασία του ξυρίσματος, δεν είναι και η καλύτερη τους.

Αφιέρωμα από το ΕΘΝΟΣ .Βροντού, Πέτρα, Αγιος Δημήτριος, ένας κόσμος άγνωστος κι ανόθευτος

Ακούς Ολυμπο και σκέφτεσαι τις προαιώνιες κορφές, τον «θρόνο του Δία», τον Μύτικα, το Σκολιό και τόσες άλλες, διάσημες σε όλη την υφήλιο για τους αρχαίους μύθους, αλλά και το αλπικό τους ενδιαφέρον. Ωστόσο θα διαπιστώσεις πως μέσα στα σκιερά του δάση

Αρχή με Ρουμανία για Ελλάδα στο Euro 2016. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας είναι τιμωρημένο με μία αγωνιστική από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 με αντίπαλο τους Ρουμάνους, με τους οποίους θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις για την επόμενη διοργάνωση.
Το πρόγραμμα συνεχίζει με ταξίδι στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και ακολουθούν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Βόρεια Ιρλανδία καιΝησιά Φαρόε, ενώ ο 1ος γύρος ολοκληρώνεται στη Βουδαπέστη με τηνΟυγγαρία.

Η σειρά αγώνων μεταβάλλεται στον 2ο γύρο,ωστόσο η "αυλαία" πέφτει ξανά με τους Μαγυάρους.

Υπενθυμίζεται ότι

Αλλάζει η ημερομηνία έναρξης - λήξης του σχολικού έτους.

Aλλαγές στις σχολικές αργίες, αλλά και στην ημερομηνία έναρξης και λήξης του σχολικού έτους ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας. 

Το σχολικός έτος πρόκειται να επιμηκυνθεί

Γιατί το κουτσομπολιό αρέσει στον κόσμο

Δεν έχει καμία σημασία αν είσαι μεγάλος ή μικρός σε ηλικία, αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, αν είσαι απόφοιτος πανεπιστημίου ή δημοτικού...
Το κουτσομπολιό είναι από τα ελάχιστες κοινωνικές δραστηριότητες που έχουν την ικανότητα να ενώσουν άτομα με τεράστιες διαφορές.