Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί συμφέρουν οι διαδικτυακές γνωριμίες -Τα ζευγάρια γλιτώνουν 12.800 δολάρια και παντρεύονται πιο γρήγορα

Η μοναξιά και οι αποτυχίες στην προσωπική ζωή είναι -συνήθως- ο λόγος που οδηγεί τον κόσμο στις διαδικτυακές γνωριμίες. Τώρα, όμως, προκύπτει πως υπάρχει και ένα δυνατό επιχείρημα για να προτιμήσει να βρει κάποιος το έτερον ήμισυ, μέσω της οθόνης του υπολογιστή. Θα παντρευτεί

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ...ΑΦΙΕΡΩΜΑ...NK KATERING...ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

https://www.facebook.com/nikos.koykoydis?fref=ts

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΟΛΙΤΗΣ=ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Ολα αυτά τα ρετάλια,αυτοί οι τυχάρπαστοι και τυχοδιώκτες μαζί,όλο αυτό το κηφηναριό και τσογλαναριό μας καταντήσανε πλέον να ντρεπόμαστε να δηλώσουμε ότι είμαστε Πολιτικοί!
Να περάσουμε,δηλαδή,συνειδητά από τον ρόλο του ΠΟΛΙΤΗ σε εκείνον τον κατά συνέπεια ρόλο του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!
Να μετουσιωθούμε αξιόμαχα σε Λειτουργούς και Φύλακες της κοινωνίας και της πατρίδας αντίστοιχα!
Πρόλαβαν οι νταβατζήδες και εκπορνέψανε την ήδη κατ' ευφημισμόν "δημοκρατία" μας,εξωθώντας τον λαό να μπουρδελοποιεί τα πάντα και να φτύνει συλλήβδην,όπου μυριζεται πολιτικό!
Κατάφεραν έτσι να αφοπλίσουν ΚΑΙ τους όποιους επόμενους καλύτερους!
[Για να επιβάλλονται διά παντός οι χειρότεροι,πρέπει πάση θυσία να αποφεύγουν την σύγκριση με τους καλύτερους!]
Προσωπικά,θα επιμένω να υπεραμύνομαι του αυτονόητου!
Οπερ σημαίνει πως "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ"!
Η δε κονωνία,επίδεκτη πλέον μιας απολύτως ευεργετικής μαθήσεως,να εκπαιδευτεί να ξεχωρίζει τους μεν από τους δε!
Αλλιώς,ή θα μας πηδάνε οι επιβήτορες επειδή μας αξίζει ή επειδή μας...αρέσει!
Διαλέγουμε και παίρνουμε!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ...ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ...


Ο έρωτας στη λογοτεχνία

Γράφει ο Δημήτρης Στεφανάκης

Ο έρωτας στη λογοτεχνία είναι τόσο παλιά υπόθεση όσο και ο Όμηρος. Την κοσμογονία του Τρωικού πολέμου πυροδοτεί το παράνομο ειδύλλιο Πάρη και Ελένης. Η ερωτική αντιζηλία Αγαμέμνονα και Αχιλλέα επιφέρει τα μύρια δεινά στους πολιορκητές της Τροίας.
Από τους στίχους της Σαπφούς

60 λεπτά Ελλάδα: Ταξιδεύοντας στην Πιερία! Ο Νίκος Μάνεσης στις 25,26,και 27 Φεβρουαρίου στην Πιερία καλεσμένος του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου.


Πυξίδα ο άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και του αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.

 Ο Νίκος Μάνεσης αφήνει το τηλεοπτικό πλατό

Συνδυασμός «ΑΛΗΘΕΙΑ» Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον του Δήμου μας

 Μετά και την ενημερωτική συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημητριάδη στο Λιτόχωρο, έκλεισε ο πρώτος κύκλος επαφών με τους κατοίκους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέος κύκλος επαφών με όλους τους φορείς, επαγγελματικές οργανώσεις, συλλόγους, σωματεία κ.λ.π., για να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον του Δήμου μας. 
Σε απάντηση όσων σκοπίμως και κακόβουλα έχουν διαδοθεί το τελευταίο διάστημα συνιστούμε ψυχραιμία και δηλώνουμε ότι είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ, είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! Ο συνδυασμός «ΑΛΗΘΕΙΑ» από την 1η Μαρτίου, με τον ερχομό της άνοιξης, θα ξεκινήσει τις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.