Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουφοντίνα

Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα“ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του", τονίζει η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με το γεγονός ότι το

Ποιοι είναι οι τρεις πλουσιότεροι Έλληνες;

Τρεις Έλληνες φιγουράρουν στη λίστα με τους πλουσιότερους του κόσμου που δημοσίευσε το FORBES. Ο Σπύρος Λάτσης, καταλαμβάνει την 506η θέση με 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, περίπου 100 εκατ. λιγότερα σε σχέση με το 2013. 

Πάντως, από τα στοιχεία του Forbes προκύπτει ότι σε

Νέο ebook "ΗOW TO LEARN ENGLISH (AND GET CERTIFIED) ON YOUR OWN"

Αγαπητοί φίλοι  
με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιώ την κυκλοφορία ενός νέου ηλεκτρονικού βιβλίου μου (ebook), γραμμένο στην αγγλική γλώσσα και διαθέσιμο από το Amazon.com, με τίτλο "HOW TO LEARN ENGLISH (AND GET CERTIFIED) ON YOUR OWN, Millennia-old method experts don't want you to know, now revealed!".
 
Πρόκειται περί μιας εφαρμοσμένης μεθόδου

Επική ανατροπή και νίκη για Ελλάδα επί της Τουρκίας στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Αγωνιζόμενη με 9 παίκτες από το 25' και μένοντας πίσω στο σκορ στο 11', η Εθνική Ελλάδας κ-21 επικράτησε 2-1 της Τουρκίας, σε έναν αγώνα που δύσκολα θα ξεχαστεί από τους 4.000 φίλους της ομάδας στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για τα προκριματικά του Euro 2015.

Οι Έλληνες διεθνείς με ψυχή

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

   Σήμερα οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισες   που είχαν επανέλθει στα σχολεία μετά τη διαπιστωτική πράξη των διαθεσιμοτήτων του καλοκαιριού, ειδοποιήθηκαν να  μη προσέλθουν στα διδακτικά  τους καθήκοντα.

Τίθενται για δεύτερη  φορά σε διαθεσιμότητα, λίγες μέρες πριν

Ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού Δημήτρη Ζαφείρη.

Τη νικηφόρα προσπάθειά μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, πλαισιώνουν:
        Από την...
Δημοτική ενότητα Αιγινίου
Νικόλαος Γκορίδης
Μανώλης Πραντσίδης
Μιχάλης Κιοσσές
Ευάγγελος Πετκόπουλος
Ελισάβετ Κιοσσέ
Μαρία Γκεβρέκη
Ιζαμπέλα Δέδε

Οι 150.000 ξεχασμένοι Έλληνες της Ουκρανίας

Έπρεπε να σημειωθούν τα δραματικά γεγονότα στην Ουκρανία για να ανακαλύψουν τα ΜΜΕ τους 150.000 ξεχασμένους Έλληνες της περιοχής. Στα Σκόπια ζούσαν 5.000 Τούρκοι, και μέσα σε 15 χρόνια τουρκοποιήθηκαν πολλαπλάσιοι και.....