Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ. ΜΗΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΑΒΕΕ».ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!


Το σύγχρονο εκκολαπτήριο της εταιρίας «Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ» επισκέφτηκαν οι μαθητές του Γυμνασίου της Κάτω Μηλιάς συνοδευόμενοι από καθηγητές του και ξεναγήθηκαν μέσα στην μονάδα από τα στελέχη της. Νεώτερο δείγμα του εκσυγχρονισμού

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

«H σοφία και η δύναμη της Ευρώπης που ονειρεύεται ο κ. Σαμαράς έχει μια προϋπόθεση την οποία αγνοεί, την επιβίωση των Ευρωπαίων. Του θυμίζουμε ότι πρωθυπουργεύει σε μια χώρα με δύο εκατομμύρια ανέργους, με διαλυμένη τη μεσαία τάξη και με την πλειοψηφία των πολιτών να βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας.
 Ας ξυπνήσει».

Μπόνο: «η τρόικα μας π@@..ξε, αλλά τα καταφέραμε»

Την παράσταση στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) έκλεψεο γνωστός τραγουδιστής των U2 Μπόνο ο οποίος είναι φίλος του Ιρλανδού πρωθυπουργού Έντα Κένι.
Ο Μπόνο εισήλθε στην αίθουσα του συνεδρίου, υπό τους ήχους της μουσικής του και απευθύνθηκε προς τους ηγέτες και τους συνέδρους και κέρδισε ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα.
Αναφέρθηκε εκτεταμένα στην κρίση στην Ιρλανδία, αλλά και στον ρόλο της τρόικας λέγοντας: «Ο ιρλανδικός λαός ξελάσπωσε τον ιρλανδικό λαό. Μας πήδ...ξαν, αλλά τα καταφέραμε. Η Ευρώπη είναι ιδέα αλλά πρέπει να γίνει συναίσθημα».
Απευθυνόμενος δε προς την καγκελάριο Α. Μέρκελ σημείωσε:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


9 ΜΑΡΤΙΟΥ....


«Πώς “διαβάζουμε” έργα τέχνης;»

Επιμορφωτικός κύκλος μαθημάτων στο πλαίσιο των «Εαρινών Ημερών» που οργανώνει η «Εταιρεία Πιερικών Μελετών» - Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης

Η «Εταιρεία Πιερικών Μελετών» - Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων λόγου και τέχνης «Εαρινές Ημέρες» οργανώνει επιμορφωτικό κύκλο τριών (3) μαθημάτων και

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ....


Ο Χ. Καραφουλίδης και πάλι υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Κατερίνης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στην Αστική Σχολή Κατερίνης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της "Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών", ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι
κλείνει μια περίοδος από τις προηγούμενες εκλογές ως τώρα για την Κίνηση και ανοίγει μια νέα περίοδος, όπου η Κίνηση θα είναι παρούσα. Ο κ. Καραφουλίδης θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Κατερίνης στις εκλογές της 18ης Μαΐου του 2014.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΗΜΗΝΤΗΡΑ, στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η ποιήτρια Κατερίνα Σημηντήρα. παρουσίασε σήμερα στην Κατερίνη, την ποιητική της συλλογή «Εξαίσιες ωδές μιας μυστικής πορείας» (εκδόσεις Όστρια).

Για την ποιητική συλλογή μίλησαν, ο συγγραφέας –λογοτέχνης  Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, και ο  δημοσιογράφος –ποιητής –σκηνοθέτης Ευγένιος Ολύμπιος Παπαδόπουλος.
Ποιήματα απήγγειλε, ο ηθοποιός Μιχάλης Συμεωνίδης, ενώ
την παρουσίαση της συλλογής έντυσε με τα τραγούδια του ο Σωτήρης Σιάκκας με τισ εκπληκτικές ερμηνείες του. Την εκδήλωση συντόνισε  η ποιήτρια Γιώτα Τσερτεκίδου.
Παράλληλα, στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας εικαστικών καλλιτεχνών Πιερίας, εξέθεσαν τα  έργα τους τα μέλη του συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας, Λουίζα Μπελογιάννη και Αλέξανδρος Καρόζας δίνοντας μια άλλη νότα στη βραδυά.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ στη βραδυά  οι λογοτέχνες, Γεωργία Κακαλοπούλου,  Αντώνης Μπουμπουρας, Άγγελος Αγγελίδης, Θάνος Κόσυβας,Μαριάννα Σάκαρη Μάγδα Παπαδημητρίου και ζωγράφοι-εικαστικοί του συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πιερίας Γιώτα Καζαντζανίδου, Ελένη Βούβαρη, Ειρήνη Γάβρη, Χαρούλα Μακρή, Γιαμούζη Λίνα,Σωτήρης Νέστορας, η τραγουδίστρια και μουσικός Μαρίκα Φωτοπούλου κ.α.

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Με την ποίησή της η Κατερίνα Σημηντήρα, μας προσφέρει την αγάπη που δεν απαιτήσαμε».


 «Η Ποίηση δεν είναι η απελευθέρωση των αισθημάτων, αλλά η δραπέτευση από τα αισθήματα.
 Δεν είναι η έκφραση της προσωπικότητας αλλά η δραπέτευση από την προσωπικότητα.
Αλλά θα πρέπει κανείς να έχει αισθήματα και προσωπικότητα για να θέλει να δραπετεύσει από αυτά»