Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Η πορνογραφική κάμαρα της Μεγάλης Αικατερίνης Σπάνιες φωτογραφίες δείχνουν τον τολμηρό διάκοσμο της εκκεντρικής Αυτοκράτειρας.

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα σοβιετικών στρατιωτών βρέθηκε σε ένα από τα μυστικά δωμάτια του παλατιού που ήτανε γεμάτο με αυτά τα επιχρυσωμένα πορνοτεχνήματα. Λέγεται, μάλιστα, ότι ένας από τους τοίχους του δωματίου ήταν γεμάτος κρεμάστρες με ξύλινα φαλλικά ομοιώματα σε όλα τα σχήματα και μεγέθη.   Οι στρατιώτες υποτίθεται ότι δεν λεηλάτησαν ούτε έκλεψαν τίποτα από

1.150 προσλήψεις σε Δήμους & Περιφέρειες έως 18 Απριλίου

Οι τομείς στου οποίους θα γίνουν προσλήψεις είναι αυτοί της Καθαριότητας, της Ύδρευσης / Αποχέτευσης και των Παιδικών Σταθμών.
Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι:

ΧΑΘΗΚΑ...ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ...


Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 17.30 στο Δημαρχείο Μακρυγιάλου θα γίνει η παρουσία των βιβλίων της Βιβής Κοντοπούλου.

 Η ζωή ένας ωκεανός και το μυστικό της καρδιάς. 
Θα συντονίσουν την εκδήλωση Μαρία Αβραμίδου, Ευγένιος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Σαββίδης, Ζάχος Παναγιωτίδης. Για τα βιβλία θα μιλήσουν η ποιήτρια Γιώτα Τσερτεκίδου και η συγγραφέας Γεωργία Κακαλοπούλου. Θα πλαισιώσουν οι καλλιτέχνες Γιάννης Τουτουντζής και Νίκος Ραφαηλίδης.

Δημαρχίνα τα βγάζει όλα για τον προεκλογικό αγώνα.!ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ;

Όταν κάποιος μάχεται για τα κοινά πρέπει να είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για να τραβήξει την προσοχή των ψηφοφόρων και να μοιραστεί μαζί τους το πολιτικό του όραμα. 
Με αυτό το σκεπτικό

ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ 2014....αναλυτική παρουσίαση όλων των βραβευμένων εστιατορίων

Με ελληνικό χρώμα όσον αφορά τις κορυφαίες διακρίσεις αλλά κι ευρωπαϊκή αύρα χάρη στους διεθνείς υψηλούς προσκεκλημένους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή, δόθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 10/3 στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» τα Βραβεία Γαστρονομίας Χρυσοί Σκούφοι 2014 στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Μεγάλος νικητής ο Έκτωρ Μποτρίνι που κρατά για δεύτερη χρονιά τον τίτλο του σεφ του καλύτερου εστιατορίου στη χώρα(Etrusco - Κέρκυρα ) ενώ

Δοκιμή του LSD αφήνει ελπίδες για την κατάθλιψη

Εδώ και περίπου 50 χρόνια ήταν ταμπού η πραγματοποίηση ερευνών πάνω στην «κακόφημη» ψυχεδελική ουσία LSD, η οποία έγινε διάσημη από την εποχή των χίππις, όμως είχε ξεκινήσει πολύ πριν από αυτούς ως ένα πιθανό φάρμακο για θεραπευτικούς σκοπούς στο πεδίο της ψυχιατρικής. 

Τώρα, αυτό το κομμένο νήμα επιστημονικής έρευνας ξανασυνδέεται, καθώς η πρώτη κλινική δοκιμή με LSD κρίθηκε θετική από θεραπευτική άποψη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ....Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ συναντά ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ...


Μάγδα Παπαδημητρίου "Ζωή σε θαλασσοσταλιές"

"Εκείνο το πρωινό, που ο ουρανός είχε γεμίσει μαύρα σύννεφα κι ετοιμαζόταν για τις πρώτες ψιχάλες, τράβηξα για τους ανεμόμυλους. Ο ήλιος ίσα που φαινόταν πίσω από τα πυκνά σύννεφα. Οι ακτίνες του ίσα που ζέσταιναν τον ξερό τόπο και με θάρρεψαν να ξεκινήσω.
Η κουφόβραση πύρωνε τις πέτρες και το τσιμέντο, χωρίς να υπάρχει κάτι να δροσίσει και να με φυλάξει από την τυχαία βροχή. Ήθελα να φτάσω ως εκεί, να βρεθώ με τη σκιά μου και να εξομολογηθώ κάπου, να μιλήσω με το Ανώτερο, το Ανώτατο, κάπου τέλος πάντων να φωνάξω. Να ακούσω τη φωνή μου

"Η τρόικα εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα"

Δήλωση - "βόμβα" από τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι η τρόικα εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα. Την χαρακτήρισε "γωνιακό μαγαζάκι" που δέχεται αιτήματα, τα οποία μεταφέρει ως "εκκρεμότητες".
Μιλώντας στον Αθήνα 9.84, την παραμονή της επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα για την τελική αξιολόγηση, ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε: "Η τρόικα

Μαρία Πολυδούρη «Ο θάνατος μιας γυναίκας είναι, αναμφίβολα, το πιο ποιητικό θέμα στον κόσμο»

>>Είμασταν μιας γενιάς παιδιά. Η καρδιά μας αγάπαε με το πάθος που ζητά να πάρει το αισθανθήκαμε φριχτά και πήραμε αλλούθε τη ματιά μας. Παιδιά μιας γενιάς απόβλητης από τη γενεαλογία της ποίησης – παραγενιά και ούτε καν γενιά... Οι ψυχές του ασώτου καημού,

Σεξ της μιας βραδιάς: Ποιοι και για ποιο λόγο;

Οι νέοι και η κουλτούρα του ευκαιριακού σεξ

Για πολλούς νέους η φοιτητική ζωή είναι η χρονική περίοδος, κατά την οποία, μετά από μια σειρά έντονων εμπειριών που περιλαμβάνουν ξέφρενα πάρτι και ολονύκτιες ομαδικές μελέτες, καταλήγουν στην πρώτη τους σοβαρή ρομαντική σχέση.
Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κ.Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr
Ο ρομαντισμός όμως, φαίνεται ότι τελεί υπό έλλειψη στις μέρες μας και

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ...Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ


το ΠΟΤΑΜΙ και η ΘΑΛΑΣΣΑ..!!!!!!!!!!


Samuel Beckett

woman_w_umbrellaΜία στις χίλιες

Ο χειρουργός Μπορ εγχείρισε με απόλυτη επιτυχία ένα αγόρι ονόματι Μπρέι, που του είχαν φέρει επειδή έπασχε από φυματιώδη λεμφαδενίτιδα στον λαιμό, έκτοτε όμως το αγόρι έδειχνε μιαν ακατανόητη τάση κατάπτωσης, και πράγματι άρχιζε να καταπέφτει. Ο χειρουργός Μπορ ανασήκωσε δίχως πικρία τους ώμους του και κάλεσε τον δόκτορα Νάι, έναν νεαρό μα εξαιρετικά λαμπρό γιατρό.

Ο δόκτωρ Νάι ανήκε στους θλιμμένους άνδρες, όχι όμως στον βαθμό να αποδέχεται, με τον ανέκφραστο τρόπο των περισσοτέρων εξ’ αυτών, την κατάστασή του

Martha Medeiros

To Koskino

A morte devagar (Αργοπεθαίνει)

 

Αργοπεθαίνει

όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας,

την ίδια παίρνοντας μέρα τη μέρα διαδρομή,

όποιος περπατησιά δεν αλλάζει,

όποιος δεν τολμάει να φορέσει ένα χρώμα καινούργιο,

ΑΔΕΔΥ: Απεργία στις 12 Μαρτίου

ΑΔΕΔΥ: Απεργία στις 12 Μαρτίου
Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη δημόσια διοίκηση εξέφρασαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και  εξήγγειλαν κινητοποιήσεις.
Την Τετάρτη, 12 Μαρτίου,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ 
 
«Ο υπουργός Υγείας, αφού διέλυσε την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, ετοιμάζεται να καταστρέψει και τον τομέα των φαρμάκων, καθώς η πολιτική που ακολουθεί θα οδηγήσει σε λουκέτο πολλά φαρμακεία και θα δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους στην υγεία των πολιτών με τα φάρμακα να πωλούνται ακόμα και σε σούπερ - μάρκετ».

Θέλεις να γίνεις Διευθυντής στο Δημόσιο; Εξετάσεις!

 Κατόπιν γραπτών εξετάσεων και συνεντεύξεων θα επιλέγονται στο άμεσο μέλλον οι προϊστάμενοι στο Δημόσιο. Το σχετικό νομοσχέδιο για τον νέο τρόπο επιλογής γενικών διευθυντών, διευθυντών και τμηματαρχών θα δοθεί στη δημοσιότητα το αργότερο μέχρι τα τέλη Μαρτίου. 
Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με το ν/σ καταργείται η «στείρα» μοριοδότηση των στατικών χαρακτηριστικών των υπαλλήλων (πτυχία, πιστοποιητικά κλπ) -που αποτελούσε το αποκλειστικό κριτήριο για την επιλογή προϊσταμένων και ενεργοποιούνται οι γραπτές εξετάσεις