Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Τεράστιο σκάνδαλο με τη Βανέσα Μέι και συλλήψεις στη Σλοβενία


Τεράστιο σκάνδαλο με τη Βανέσα Μέι και συλλήψεις στη ΣλοβενίαΜεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με πρωταγωνίστρια τη Βανέσα Μέι και τα στοιχεία που δείχνουν πως η διάσημη Βρετανίδα μουσικός προκρίθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι με πλαστές επιδόσεις.
To πρωί συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας για αλλοίωση

Απορρίφθηκε η συζήτηση για δημοψήφισμα

Το Α' θερινό Τμήμα της Βουλής απέρριψε, με ομόφωνη απόφαση το αίτημα σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητήσει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για τη "μικρή ΔΕΗ".

Το Α΄ Θερινό Τμήμα κλήθηκε να αποφασίσει αν συντρέχουν οι συνταγματικοί λόγοι για

Εντοπίστηκαν μυστηριώδεις ήχοι από το βαθύ διάστημα


Εντοπίστηκαν μυστηριώδεις ήχοι από το βαθύ διάστημαΤο ραδιοτηλεσκόπιο Αρεσίμπο στο Πόρτο Ρίκο έλαβε μια σειρά από σήματα που επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζουν εδώ και κάμποσο καιρό αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο:

Ο ΣΤΟΧΟΣ...


ΦΩΤΟ-Ο Ρονάλντο και η Ιρίνα γυρίζουν την Ελλάδα με ελικόπτερο. CRISTIANO RONALDO -GREECE

Οι ομορφιές της Ελλάδας έχουν σαγηνέψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ έχει... εγκατασταθεί στη χώρα μας

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

 Σάββατο 12 Ιουλίου στις 23.00 θα μεταδοθεί ζωντανά ο Μικρός Τελικός μεταξύ Βραζιλίας και Ολλανδίας. Νωρίτερα, στις 22.00 θα μεταδοθεί εκπομπή pre-game, ενώ αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ακολουθεί post-game εκπομπή με την ανάλυση του αγώνα.
Την Κυριακή 13 Ιουλίου η βραδιά ξεκινά στις 20.10 με τη ζωντανή μετάδοση της Τελετής Λήξης του Μουντιάλ και αμέσως μετά, στις 22.00, η καρδιά των Ελλήνων φιλάθλων θα χτυπήσει στους ρυθμούς του Μεγάλου Τελικού ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή.
Μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει εκπομπή post-game με πλούσιο ρεπορτάζ και ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ(11 ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "ΛΙΒΑΝΗ")

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους υπέροχους ανθρώπους που με τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη επίσημη εκδήλωση για το βιβλίο μου ¨Μελωδία στη Θύελλα". Ευχαριστώ όσους παρευρέθησαν γεμίζοντας με χαρά, θετική ενέργεια αλλά κυρίως με φως τις στιγμές μου κι όχι μόνο, μα και εκείνους που θέλανε και η σκέψη τους ήταν μαζί μας! 
Η γιαγιά μου έλεγε... το παν παιδί μου είναι οι άνθρωποι. Όλα τα άλλα είναι ...Μάτια... Ασπάζομαι την σοφία της και υποκλίνομαι!