Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ blogNews....


O πολύτιμος χρόνος των ώριμων ανθρώπων

Ένα απόσπασμα από έργο του Βραζιλιάνου Ποιητή, Συγγραφέα, δοκιμιογράφου, φωτογράφου και μουσικολόγου, του Mario de Andrade (1893 – 1945).
«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα,

Ολυμπιακός - Μίλαν 3-0

Άξιζε το… ξενύχτι! Ολυμπιακός τριών αστέρων απέναντι στη Μίλαν!Υπερηχητικοί οι «ερυθρόλευκοι» επί καναδικού εδάφους σκόρπισαν στους… τρεις ανέμους την Μίλαν που πελαγοδρομούσε.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο διεθνές τουρνουά ICC (International Cup Challenge) επικρατώντας της ιταλικής ομάδας με 3-0 στο Τορόντο.

Πανηγύρι στην Άνω Μηλιά – 2ο Αντάμωμα των απανταχού Μηλιωτών

 Η Άνω Μηλιά γιορτάζει το φετινό καλοκαίρι με τριήμερο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και υποδέχεται τους απανταχού Μηλιώτες στο 2ο Αντάμωμα το βράδυ της Παρασκευής 25 Ιουλίου 2014 με παραδοσιακό μηλιώτικο γλέντι.  
Ο Εκπολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικισμού Άνω Μηλιάς Πιερίας «Η Αγία Παρασκευή», διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο τριήμερο των εκδηλώσεων με επίκεντρο την εορτή της Αγίας Παρασκευής στις 26 Ιουλίου 2014.

Ανδρέας Εμπειρίκος - Ο Μέγας Ανατολικός

Η ΚΟΜΗΣΣΑ ΚΡΙΝΕΛΛΙ
 ... ".. εις την μεγάλην αίθουσαν των εορτών ο χορός εξηκολούθει...
... η κόμησσα Παολίνα Κρινέλλι εστροβιλίζετο εις τας αγκάλας του λόρδου Κλίφφορντ. Η Γερτρούδη Νόρρις εχόρευε πάλιν με τον Γεώργιον Μακ Γκρέγκορ. Η Αναστασία Γκάλλοπτ (το γένος Κριβίτσκυ) εχόρευε με τον Ρώσσον κόμητα Βασίλειον Τσερέπιν. Ο Ούγγρος καθηγητής της ξιφασκίας Κάρολ Ντουχόνυϊ και η σύζυγός του Εύα, άκρως ευδιάθετοι μετά την λαγνουργίαν των με την Μιμί-λα-Ροζ, εχόρευαν μαζύ, με πολύ χαρακτηριστικόν της ερωτικής των ικανοποιήσεως κέφι,