Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Escape Rooms στη Θεσσαλονίκη

Escape Rooms στη ΘεσσαλονίκηΗ νέα τρέλα των «δωματίων απόδρασης» μετά την Αθήνα, κατακτά και την Θεσσαλονίκη.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα λειτουργήσουν δυο τέτοιοι χώροι στη συμπρωτεύουσα, με τον έναν, μάλιστα, να είναι ο μεγαλύτερος σε όλη την Ευρώπή, αφού το... δωμάτιο θα έχει έκταση 400 τ.μ.

Τι είναι τα δωμάτια απόδρασης;

Πρώτη φορά, Πρωθυπουργός μίλησε ειρωνικά για το Άγιο Όρος

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
Ο Πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, με τα όσα «είπε», μισοείπε και δεν είπε στην ΔΕΘ, επιβεβαίωσε ότι και μετά τις διαπραγματεύσεις - παρωδία στο Παρίσι, την Ελλάδα εξουσιάζει η Τρόικα. Σαν φούσκα έσκασαν οι επικοινωνιακές υποσχέσεις των τελευταίων ημερών.
Τέλος, για πρώτη φορά, Πρωθυπουργός προκαλεί το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας ειρωνικά σε ομιλία του το Άγιο Όρος».

Φρούριο η Αμφίπολη λόγω τουριστών

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες, για την αφαίρεση τωναμμωδών επιχώσεων, στο λόφο του Καστάτης αρχαίας Αμφίπολης, με τους αρχαιολόγους και την επιστημονική ομάδα, που πλαισιώνει την Προϊσταμένη της ΚΗ' Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Κατερίνα Περιστέρη, να βρίσκονται επί ποδός και το Σάββατο. 

Οι εργασίες στο εσωτερικό του μνημείου,

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ....ΣΤΗΝ "ΕΚΑΒΗ"

Εμφάνιση ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.jpg

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Με αφορμή   το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με τίτλο «Το μυστικό του Κουκοδήμου -Η αλήθεια για την παραίτησή του, το σκάνδαλο που τον κυνηγά και η αντίδραση του Σαμαρά» δηλώνω κατηγορηματικά τα εξής:
Το δημοσίευμα στο σύνολο του είναι ψευδές, αναληθές, δεν ανταποκρίνεται σε κανένα σημείο στην πραγματικότητα, είναι κατασκευασμένο και  με μόνο στόχο να πλήξει το πρόσωπό μου.
Είμαι πλέον υποχρεωμένος μετά και το σημερινό δημοσίευμα να αμυνθώ, να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου με κάθε νόμιμο μέσο. 
Κώστας Κουκοδήμος

Βουλευτής Ν.Πιερίας 

Η Τζένιφερ Λόπεζ μας δείχνει τους γλουτούς της και μοιράζει εγκεφαλικά.φωτό


Δείτε τις καυτές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ, που μας παρουσιάζει απροκάλυπτα τους καλογυμνασμένους...
και ζηλευτούς της γλουτούς από το νέο της Video Clip το οποίο ήδη έχει τρελάνει τον κόσμο!
Προσοχή μεγάλη στους καρδιακούς!

Απολαύστε:
http://www.magdasblog.gr/

Πώς να βγάλετε λεφτά μέσα στην κρίση!

Χωρίς έξοδα, Χωρίς κεφάλαιο κίνησης, Χωρίς ρίσκο!
Δημιουργήστε το... δικό σας e-shop!
Το ΧΩΝΙ συνεργάζεται με την επαναστατική πλατφόρμα
ηλεκτρονικού εμπορίου Shopigen και προσφέρει
στους αναγνώστες του μια χρυσή ευκαιρία!
Όσοι από εσάς θέλετε να αντιδράσετε στην κρίση και επιθυμείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ,

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ
 
«Το επικοινωνιακό Βατερλό των συναντήσεων στο Παρίσι απέδειξε ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά ότι η τρόικα είναι αυτή που δίνει τις εντολές και η κυβέρνηση τις εκτελεί.
Ο πρωθυπουργός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη εξαγγέλλοντας ανέφικτες υποσχέσεις αφού ο ίδιος έχει δεσμευθεί για συνέχιση των πολιτικών του μνημονίου που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό».

The Lighting of the Flame of Hope for Antwerp 2014 Ceremony/ Special Olympics Hellas

The Lighting of the Flame of Hope for Antwerp 2014 Ceremony has begun in the ancient zone of Alexandroupolis, Greece with Special Olympics rhythmic gymnastic athletes playing the roles of the Priestesses in this beautiful ancient ceremony. You can see the Flame of Hope has now been lit and lights for the almost 2,000 athletes competing in the European Summer Games from Sept 13-20.

7 αλήθειες, Μίλαν Κούντερα

7 αλήθειες, Μίλαν ΚούντεραΙδιαίτερα γνωστός από τα έργα του "Η Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι", "Το Βιβλίο του Γέλιου και της Λήθης", "Το Αστείο", " Η Αθανασία".

Ο Κούντερα γεννήθηκε την 1η Απριλίου του 1929, σε μία μεσοαστική και ιδιαίτερα καλλιεργημένη οικογένεια στο Μπρνο της Τσεχοσλοβακίας. Ο πατέρας του,

«Δάσκαλος γεννήθηκα, δάσκαλος και θα πεθάνω» ΓΙΩΤΑ ΜΥΡΤΣΙΩΤΗ

Ο Εμμανουήλ Κριαράς στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, την άνοιξη του 2007, φωτογραφημένος από τον Αλέξανδρο Αβραμίδη. Τότε, έκλεινε τα 101. Εως το τέλος του διατηρούσε μια θαυμαστή διαύγεια σκέψης.