Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΛΗΡΟ ΣΕΞ...ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!![ 8 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ]


ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...


Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 7,5 μονάδες, τρίτη η Χ.Α.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 7,5 μονάδες έναντι της ΝΔ, καταγράφεται στην πρώτη δημοσκόπηση μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου από την εταιρείαPalmos Analysis για το Tvxs, η οποία ξεκίνησε

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...!


ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!

  

Έτσι είναι σήμερα ο Ξηρός!!!! - ΦΩΤΟ - ΤΩΡΑ

ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ...
 ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑΝ!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...Γλυκιά αγάπη!


Αυτό είναι το έμβλημα του κόμματος του Παπανδρέου


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ - Ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΗΣ ΒΙΟΣ

Ο  Χρήστος  Γιανναράς, στη συνέντευξή  του  σε δύο νέους  δημοσιογράφους, μιλά  για την κατάσταση στην οποία  περιήλθε  ο ελληνισμός  μετά  την ίδρυση του ελληνικού κράτους  και  μιλά  για την μεγάλη παράδοση  κοινοτισμού  που απεμπόλησαν  οι Έλληνες. 

"Υποστηρίζω Τσίπρα" δηλώνει σε άρθρο του ο πρώην διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Αναφανδόν υπέρ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τάσσεται ο Αυστριακός, πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Κουρτ Μπάγιερ.

Με τίτλο «Υποστηρίζω τον Τσίπρα και τον Ρέντζι»

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο  πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος Ευάγγελο Τσιομπανίδη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Διογένη Παπλιάκα και Μαγδαληνή Κοντογιάννη.Συμφωνήθηκε η συνεργασία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος.Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής Υποψηφίων Βουλευτών Παναγιώτης Σγουρίδης.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΡΩΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

«Η άρνηση δημοσίου διαλόγου από τον κ. Σαμαρά ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αγοραφοβίας και ονομάζεται αντιδημοκρατική συμπεριφορά.Καλούμε ευθέως τον κ. Σαμαρά να απαντήσει στον ελληνικό λαό: 
Απαιτείται και επιθυμεί ή όχι «κούρεμα» του χρέους;».

Προσκλητήριο συστράτευσης απηύθυνε ο Τσίπρας

Ανοιχτό, προοδευτικό προσκλητήριο σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις «που υπέστησαν τη μνημονιακή καταστροφή, μόχθησαν και παλεύουν για την πολιτική αλλαγή στον τόπο μας για τη νίκη του λαού μας» στις επικείμενες εκλογές, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΚΕ του κόμματος.

Σε εκτενή αναφορά του για το θέμα τωνσυμμαχιών, ο κ. Τσίπρας δήλωσε

Οι υποψήφιοι και οι υποστηρικτές του κόμματος Παπανδρέου νομό-νομό

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Πέντε βουλευτές, δύο πρώην γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, δεκάδες πρώην υπουργοί και βουλευτές και εκατοντάδες στελέχη του κόμματος μέχρι σήμερα ανά την Ελλάδα, θα είναι ο βασικός κορμός του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ


«Η άρνηση δημοσίου διαλόγου από τον κ. Σαμαρά ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αγοραφοβίας και ονομάζεται αντιδημοκρατική συμπεριφορά».

Guardian: Η παλιά τάξη καταρρέει

Δεκαπέντε χρόνια μετά την είσοδο στον 21ο αιώνα, ζούμε ακόμη υπό την επίδραση δύο σημαντικών γεγονότων. Το πρώτο ήταν η απόδειξη των ορίων της αμερικανικής ισχύος στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Το δεύτερο ήταν η χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 και η κρίση του δυτικοκεντρικού οικονομικού συστήματος που ακολούθησε.

Η κρίση αυτή,